• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ucretsiz kargonun 400 lira olup kahvelerin 390 lira olmasi cok abes. tek kahve siparis edilirken bari 10 lira daha fazla odeme secenegi olsa da 39 liralik kargo odemek gerekmese..

ucretsiz kargonun 400 lira olup kahvelerin 390 lira olmasi cok abes. tek kahve siparis edilirken bari 10 lira daha fazla odeme secenegi olsa da 39 liralik kargo odemek gerekmese..
montag serzenişimi duymuş ve kargo limitini 600 liraya çıkarmış, teşekkürler montag 😄

Teşekkürler haber verdiğiniz için. Benim paketin altında yazmıyor. Montag'a mesaj yazmıştım ama geri dönüş bile yapmıyorlar :)
Merhaba,

Paketleme aletindeki bir sorundan kaynaklı tarih atılamadı. Sizlere gelen kahvelerı maksimum 3 günlük kavrum olarak düşünebilirsiniz. Detaylı bilgi için ayrıca sipariş numaranızı bizle müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Uğur.

Bugun kadiköy montag'de deneme fırsatı buldum ve açıkcası çok memnun kalamadım , asitidesiz gövdeli bir kahveydi demlemeyle alakalıda olabilir bilemiyorum :) Aynı zamanda girer girmez , dışardan montaga yiyecek ve içeçek getirilemeyeğini öğrendim . ula bir yerimize oturup soluklansaydık , çilingir sofrası mı kurduk altı üstü yoldan geçerken aldığımız simitin dibini sıyırıyorduk esnaflık kalmamış kimsede abi xD, herkeste bir tetsu kasuya tribi anlayamadım valla @Montag Coffee Roasters

Uzun uzun yazip siliyorum 😄 kisacasi mail bildiriminizi durduruyorum. Gun geçtikçe imaj kötüleşiyor maalesef. Son yorumlar da bunu kanitlar nitelikte.

600 TL ücretsiz kargo için çok yüksek değil mi.. Luna ve La Pastora alacağım 25 lira eksik çıkıyor kargo biniyor üzerine, eklenecek küçük bir şeyler yok ki tamamlayalım.. Kahve kalitelerine bir şey denilmez ancak gittikçe kullanıcı dostu olmaktan çıkıyorlar mailler olsun bu fiyat artışları olsun.

Merhaba, 29 Ekim de verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.
Güzel rengarenk kutulara konulmuş, dışı bil iştah açıcı :)

Bir şey dikkatimi çekti, he biri 250 gr 3 farklı kahve sipariş vermiştim, epsresso ve filtre kavumlar. Üçü de dün kargoya verildi bugün ulaştı. Üçünün de üzerinde aynı kavrum tarihi var, 01 Kasım yani dün.
3 farklı kahve de aynı gün, dün, kavrulmuş, aynı gün derhal özenle paketlenmiş ve kargoya verilmiş. Böyle ise tebrik ederim.
Yine de... kavurucu değilim, yaptığınız işten hiç anlamıyorum, kabalık da etmek niyetinde değilim ama bana inandırıcı gelmiyor. Ülkeye ve insanına güvenimi kaybettğimdendir belki, üzerinize alınmayın.

Şu anda bunları hemen açıp tüketmee başlamakla, güvenip 10-15 gün daha beklemek arasında kararsızım :) Tamam butik işletmelersiniztabi de, 3 farklı kahveyi aynı gün küçü batchlerle kavuracak kadar da maliyetleri umursamaz değilsinizdir diye düşünüyorum. Ya da ben şanslıyım ve en çok tüketilen üç kahveden aldım.

Bu arada üst postlarda yazılı ücretsiz kargo alt limiti konusuda yazılanları anlayabilmiş değilim. En küçük bir paketin bile kargosunun 30-40 TL den aşağı olmadığını düşünüreniz, 300-400 L bir limit koymak aldığınız paranın %10 unu kargoya vermek anlamına geliyor. Ücretsiz kargo elbette daha çok alım yapmanız içi bir teşvik, zaten bir paket kahvede limiti yakalarsanız daha çok almanız konusunda teşvik nerede kalıyor :)

Bir şey dikkatimi çekti, he biri 250 gr 3 farklı kahve sipariş vermiştim, epsresso ve filtre kavumlar. Üçü de dün kargoya verildi bugün ulaştı. Üçünün de üzerinde aynı kavrum tarihi var, 01 Kasım yani dün.
3 farklı kahve de aynı gün, dün, kavrulmuş, aynı gün derhal özenle paketlenmiş ve kargoya verilmiş. Böyle ise tebrik ederim.
Yine de... kavurucu değilim, yaptığınız işten hiç anlamıyorum, kabalık da etmek niyetinde değilim ama bana inandırıcı gelmiyor. Ülkeye ve insanına güvenimi kaybettğimdendir belki, üzerinize alınmayın.

Şu anda bunları hemen açıp tüketmee başlamakla, güvenip 10-15 gün daha beklemek arasında kararsızım :) Tamam butik işletmelersiniztabi de, 3 farklı kahveyi aynı gün küçü batchlerle kavuracak kadar da maliyetleri umursamaz değilsinizdir diye düşünüyorum. Ya da ben şanslıyım ve en çok tüketilen üç kahveden aldım.

Bu arada üst postlarda yazılı ücretsiz kargo alt limiti konusuda yazılanları anlayabilmiş değilim. En küçük bir paketin bile kargosunun 30-40 TL den aşağı olmadığını düşünüreniz, 300-400 L bir limit koymak aldığınız paranın %10 unu kargoya vermek anlamına geliyor. Ücretsiz kargo elbette daha çok alım yapmanız içi bir teşvik, zaten bir paket kahvede limiti yakalarsanız daha çok almanız konusunda teşvik nerede kalıyor :)
Hocam benim de bugün geldi kahvelerim. Kavrum tarihleri aynı. Herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. 2 hafta sonra tüketmeye hazır 😊

Oldukça zekice bir yaklaşım, benim aklıma gelmezdi:) Ama böyle bir durum yok ise maalesef insanların içinde haksız yere şüphe oluşturma riski var.
Örneğin Spada Coffee kavrum tarihi üzerinden 1-2 hafta geçtikten sonra gönderiyor kahveleri. Tercih şansım olsa ben Montag'ta da aynısını tercih ederim. Meyve sebze satın almadığımız için en taze kavrulmuş kahve en iyi kahve olmuyor. Bunu da bu işe merak salmış herkesin aşağı yukarı bileceğini, bu yüzden Montag'ın da böyle bir imaj çalışmasına gitmeyeceğini düşünüyor ve umuyorum.
Hesabımdan kontrol ettiğimde 1 yılda 10 kilonun üzerinde alımım var, şimdiye kadar kahveler ve kavurma tarihleriyle ilgili sorun yaşamadım.

Geri