• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba,

Nisan ayında bizden Caballero Francisca sipariş eden müşterilerimizin bir kısmından yoğun eleştiri aldık. Bununla ilgili bir açıklama yapmak isteriz.

Öncelikle bu açıklamanın geç kaldığını düşünen arkadaşlara belirtmek isteriz ki arada geçen zamanda konuyu yoğun bir şekilde araştırıp, değerlendirdik (kavurma grafikleri, tadımlar vs) bu da belli bir zaman aldı; prematüre bir çıkış yapıp sizin de kafanızı karıştırmak istemedik.

Montag, 2015 yılından beri kahve kavuruyor ve 2018 yılından beri de internet sitesinden paket satışı yapıyor. Ekonomik şartlar izin verdiği ölçüde ilk günden beri ülkede kahve kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Onlarca hata yapmış olabiliriz ama “kötü kahveleri indirim kampanyası ile eritmek” tarzı fikirlerin ismimizle aynı cümlede dahi kullanılması bizi derinden üzüyor. Bu konuda aksini ispat etmeye çalışmayacağız, bu zor piyasada ne yapmaya çalıştığımız belli, sadece bir kereliğine böyle suçlamaların son derece yersiz olduğunu söylemek isteriz.

Gelelim asıl derdimize. Evet biz de kabul ediyoruz Nisan ayı Caballero Francisca kavrum sonuçlarından mutlu değiliz. Söz konusu çekirdek taze hasat bir Nordic Approch kahvesi, emin olun indirimli satış fiyatını maliyetini karşılamıyor (bu kampanya ile başka bir şey amaçladığımızı anlatmaya çalışmıştık), Cropster grafiklerinde her şey normal ve olması gerektiği gibi, Probat’ımız ve baca sistemimiz daha Mart ortasında yeni temizlenmişti vs. yani her şey olması gerektiği gibi ama sonuç evet kötü. Zaten bu nedenle 27 Nisan’da söz konusu kahveyi, elimizde 70-80kg stok olmasına rağmen, satıştan kaldırdık.

Nitelikli kahve cilveli ve riskli bir ürün. Her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışsanız dahi bazen böyle kazalar olabiliyor; sebep muhtemelen yeşil çekirdeğin bir şekilde zamanından önce “çökmüş olması” (tatlarını yitirmesi). Bu noktada sizlere iyi hizmet veremediğimiz için özür dilemekten ve durumu telafi etmeye çalışmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Önümüzdeki hafta Nisan ayında Caballero Francisca kargoladığımız (siparişlerde Mart sonuna sarkanlar var muhtemelen, merak etmeyin o şekilde kontrol edeceğiz) tüm müşterilerimizin zararını nasıl telafi edebilecekleriyle ilgili bir e-posta göndereceğiz.

Saygılarımızla Montag Ekibi,
Moda şubedeyim ve şuan Caballero Francisca demlenmiş ve verildi. Bu kadar eleştiri olunca denemek için itiraz etmedim. Hiçbir aroma alamadım. Kötü bir kavrum olmuş. Evet internet satışından kaldırmışsınız ama cafede demleniyor hala. Hangi Honduras diye özellikle sordum Caballero Franciscayı gösterdiler.

Güveniniz bu kadar mı kırıldı montag olmadığını anladınız yoksa aynı sezy seçkisinden sizde mi aldınız?
Yok hocam iki kavurucunun da çekirdeklerini bildiğim için. Yani soru gibi ama soru değil, tecahül-i arif mi oluyordu ne oluyordu öyle bir şey :D. Bilmiyorum başka kavuran var mı ama Finca Gabriela deyince Sezy geliyor benim aklıma.

Moda şubedeyim ve şuan Caballero Francisca demlenmiş ve verildi. Bu kadar eleştiri olunca denemek için itiraz etmedim. Hiçbir aroma alamadım. Kötü bir kavrum olmuş. Evet internet satışından kaldırmışsınız ama cafede demleniyor hala. Hangi Honduras diye özellikle sordum Caballero Franciscayı gösterdiler.
Sorunlu olan kahvenin demleme olarak sunulması akıl alır gibi değil. O kadar harmanları var, her batchte bir miktar karıştırırlar olur biter.

10 mayısta caballero için bana da telafi maili atıldı ancak yanıtlamama rağmen geri dönüş alamadım. 29 mayısta araya kaynadıysa diye hatırlatma maili attım ancak yine de dönüş olmadı. Herkese henüz dönüş yapılmamış da olabilir bilgim yok.

10 mayısta caballero için bana da telafi maili atıldı ancak yanıtlamama rağmen geri dönüş alamadım. 29 mayısta araya kaynadıysa diye hatırlatma maili attım ancak yine de dönüş olmadı. Herkese henüz dönüş yapılmamış da olabilir bilgim yok.
Merhaba,

Geri dönüş aldınız mı? Hala ekip arkadaşlarım size ulaşmadıysa dm’den mail adresinizi ve sipariş numaranızı benimle paylaşır mısınız?

Sevgiler,

yok mu yeni üyelik açanlara bi %75 indirim kodu :)

Dostlar , bu kahve çok güzel kesinlikle bütün espressoculara şiddetle tavsiye ediyorum.
Ne yapsam çok iyi sonuç veriyor. Tatlılığı ön plana çıkarınca kırmızı elma , mor üzüm, çilek notaları; asiditeyi ön plana çıkarınca bu sefer yeşil elma gibi ,tam olgunlaşmamış üzüm gibi, damağa vuran net yaban mersini...

20230704_100619.jpg

Dostlar , bu kahve çok güzel kesinlikle bütün espressoculara şiddetle tavsiye ediyorum.
Ne yapsam çok iyi sonuç veriyor. Tatlılığı ön plana çıkarınca kırmızı elma , mor üzüm, çilek notaları; asiditeyi ön plana çıkarınca bu sefer yeşil elma gibi ,tam olgunlaşmamış üzüm gibi, damağa vuran net yaban mersini...

Ekli dosyayı görüntüle 27458
Ben de tam bu kahve ile alakalı bir şeyler yazacaktım. Ben 1:2.5 ratio ile verim aldım. 1:2 ile under kaldı bende. Paketin dibini sitesinde de yazdığı gibi v60 ile denemek istiyorum.

Ben de tam bu kahve ile alakalı bir şeyler yazacaktım. Ben 1:2.5 ratio ile verim aldım. 1:2 ile under kaldı bende. Paketin dibini sitesinde de yazdığı gibi v60 ile denemek istiyorum.
Ben de en iyi bardakları 16/35 lerde aldım ama 18/50 ler falan da güzeldi😂

Geri