RedRightHand
Barista
- İsim
- Berker
Daha fazla
- İsim
- Berker
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Kocaeli
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gölcük
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- İzmit
Bugün baho 72 saatliği demledim resmen tropikal meyve şöleni
kivi çok baskın acılık sıfır fermentasyon tadı çok çok az geliyor. Gerçekten harika bir kahve. Bunun dışında Milestones kahveleri için çok iyi sonuç veren ve elinizde switch varsa denemenizi şiddetle tavsiye edeceğim bir demleme yöntemi paylaşacağım. Yaklaşık 6-7 farklı kahvede olumlu sonuç aldım umarım sizin de hoşunuza gider.
cmd 26 civarına gelecek bir kalınlıkta öğütüyoruz 775 micron
Su olarak düşük ppm uludağ premium ayarında bir su kullanıyoruz
Sicaklık olarak 97 derece
Switch açık biçimde yanı akış yokken 20gr kahveye 100ml su döküyoruz 1:20 kadar bekliyoruz. Ardından switch açıp biraz kahve yatağının alçalmasını bekledikten sonra (10-15sn) saniyede 6ml ile 200ml tamamlıyoruz tekrardan kahve yatağının alçalmasını bekleyip 300 e tamamlıyoruz sürelere vs çok fazla takılmadan her seferinde başarılı sonuç alabileceğim bir tarif üzerinde uğraşıyordum bu şekilde hep başarılı sonuçlar alıyorum size de tavsiye ederim.
cmd 26 civarına gelecek bir kalınlıkta öğütüyoruz 775 micron
Su olarak düşük ppm uludağ premium ayarında bir su kullanıyoruz
Sicaklık olarak 97 derece
Switch açık biçimde yanı akış yokken 20gr kahveye 100ml su döküyoruz 1:20 kadar bekliyoruz. Ardından switch açıp biraz kahve yatağının alçalmasını bekledikten sonra (10-15sn) saniyede 6ml ile 200ml tamamlıyoruz tekrardan kahve yatağının alçalmasını bekleyip 300 e tamamlıyoruz sürelere vs çok fazla takılmadan her seferinde başarılı sonuç alabileceğim bir tarif üzerinde uğraşıyordum bu şekilde hep başarılı sonuçlar alıyorum size de tavsiye ederim.