• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Meet Lab Coffee & Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok tatlı bir dükkanı olan, Zaman zaman da kahvelerini denediğim bazılarını ortalama bulduğum bazılarını beğendiğim bir firma. Ama özellikle Damo yorumu çok iyiydi. Keyfine zam yapıyormuşsunuz gibi yapılan yorumlar sizleri üzmez umarım. En kısa zamanda İstanbul'a uğradığımda dükkana tekrar gelmek istiyorum.

bir akadaştan duymuştum meetlabı, caddeye her geldiğimde burda niye doğru düzgün kahveci yok diye kendi kendime söyleniyordum daha sonra bir arkadaşım beni caddebostan meetlaba götürdü o kadar şaşırdımki bu kadar güzel konsepti olan kahveciyi neden ben görmemişim uzun lafın kısası artık cadde bölgesine geldiğimde içim rahat çünkü en iyi kahveyi içtiğimden eminim artık , favori markam meetlab✌🏻☕

bir akadaştan duymuştum meetlabı, caddeye her geldiğimde burda niye doğru düzgün kahveci yok diye kendi kendime söyleniyordum daha sonra bir arkadaşım beni caddebostan meetlaba götürdü o kadar şaşırdımki bu kadar güzel konsepti olan kahveciyi neden ben görmemişim uzun lafın kısası artık cadde bölgesine geldiğimde içim rahat çünkü en iyi kahveyi içtiğimden eminim artık , favori markam meetlab✌🏻☕
Allah allah öyle miymiş

daha önce birkaç kez Kozyatağı'da olan Meetlab'in ana şubesinde bulundum, ortam şahane şiddetle tavsiye ederim gitmeniz için. bir yanda kahve kavrulurken, brew barın önünde oturmuş kahvemin demlenimesini izlerken birbirinden bilgili baristalarla kahve konuşmkak mükemmel zevkli bir deneyimdi benim için.
bir kahve gurmesi olarak Meetlab benim için ilk 3 favori mekanımdan biridir. kahveye ne kadar çok önem verdiklerini içince anlaya bilirsiniz. yeni çıkardıkları signature serisi mükemmel ötesi, türkiyede daha önce hiç görmediğim derecede kaliteli ve lezzetli. tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• 16755066888364281506925566726949.jpg
    16755066888364281506925566726949.jpg
    189.7 KB · Görüntüleme: 217
  • 1675506750115398598627627407498.jpg
    1675506750115398598627627407498.jpg
    129.7 KB · Görüntüleme: 194
daha önce birkaç kez Kozyatağı'da olan Meetlab'in ana şubesinde bulundum, ortam şahane şiddetle tavsiye ederim gitmeniz için. bir yanda kahve kavrulurken, brew barın önünde oturmuş kahvemin demlenimesini izlerken birbirinden bilgili baristalarla kahve konuşmkak mükemmel zevkli bir deneyimdi benim için.
bir kahve gurmesi olarak Meetlab benim için ilk 3 favori mekanımdan biridir. kahveye ne kadar çok önem verdiklerini içince anlaya bilirsiniz. yeni çıkardıkları signature serisi mükemmel ötesi, türkiyede daha önce hiç görmediğim derecede kaliteli ve lezzetli. tavsiye ederim.
Arkadaşlar cidden mi ya? 😅

Herkese selamlar, güzel bir pazar olsun!

Home Roaster arkadaşlara müjdeli bir haber ile geldik.

Deneysel fermantasyonlara tabi tutulmuş 4’lü serimiz, yani “Signature Speciality” serimizden çok güzel geri dönüşler aldık ve bu güzel dönüşler sayesinde bu projeye uzun bir süre daha devam etme kararı aldık. İlk seri neredeyse bitmek üzere, Las Flores dışında hepsinin dibini sıyırmak üzereyiz, ama güzel haber, yeni 4’lü seçki şimdiden hazır :) ve bu kez daha ileri gittik.

Home Roasterları ilgilendiren müjdeli haber tam olarak burda başlıyor aslında.

Şöyle bir şey düşündük;

"Kendimize bu özel yeşillerden ithal ederken, neden 1 tane de Home Roasterlar için almayalım ki ?!?!?1"

Ve aldık :D

Artık internet sitemizde Home Roaster sekmesi mevcut ve oraya 100 gramlık özel bir kutuda seçtiğimiz özel yeşil çekirdeği ekledik.

Projemizin ilk kahvesi Rwanda Muhondo Honey Anaerobic oldu. Bu zarif ve dengeli anaerobic çekirdeği biz çok beğendik, çok sevdik. Bakalım sizler nasıl profiller uygulayıp nasıl sonuçlar alacaksınız, deneyimlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Esenlikler!

Ekran Resmi 2023-02-19 13.11.54.png

Son düzenleme:
87 skorlu kahve ile aramda, ali koç - abdülkerim durmaz konuşması geçiyor, alakayı sormayın lütfen.

meetlabcoffee.comRuanda Muhondo Ws550.00

Meetlab/Muhondo bal - anaerobik
Williams/Muhondo doğal - anaerobik

Bölge-varyete aynı. Bununla aranızda celal şengör - ilber ortaylı konuşması geçebilir:)

Process de farklı; MeetLab’daki Anaerobic-Honey, William’daki Anaerobic-Natural…

Meetlab/Muhondo bal - anaerobik
Williams/Muhondo doğal - anaerobik

Bölge-varyete aynı.
Tabi tabi yukarda yazmıştım ama düzenlemeye erindim. Fiyat farkı eleştirisi gibi olmasın diye altına hasat yılını ekledim. Fiyat farkını net açıklıyor sanırım hasat yılı.
Honey işlemin rengini eklemedikleri için naturel işleme ile yaklaşık emekle yapıldığını, yellow honey olduğunu varsayıyorum.

Şu ekonomik dönemde de 21 hasat bence ok.

Kahveciden bağımsız olarak yeni üye arkadaşların yaptığı yorumları görünce bi' şeyler yazmak istedim.
Sanırım ekşi sözlüğün başına gelenler, bu forumun da başına gelecek, maaşlar yatmış :)

Not: meetlab'e bir kez gitmiştim, işletmecisi ya da sahibi olan bir arkadaş vardı, oldukça ilgiliydi fakat kahvelerinden beklediğim verimi alamamıştım, o zamanlar çekirdek kahve fiyatları sıklıkla alım yaptığımız orta ve üstü kavrumcuların neredeyse yarısındaydı.

şu konuları birleştirelim lütfen:
1)
2)

Herkese selamlar dostlar, umarım herkes iyidir.

Güzel Nisan umarım hepimize dinginlik ve huzur ile gelir.

Bugün içimizi kıpır kıpır yapan 2 müjdeli haber ile geldik, umarım sizlerde bizim kadar heycanlanırsınız :D

İlk haber kahve paketlerimizi değiştirdik, görselleri aşağıya ekledim. Bizce bambaşka oldu bu kutular, çok sade, minimal ve şık. Kutuyu açmak için üstüne koparmalı bir kilit sistemi ekledik, kutunun penceresinde gözüken künye kartı çıkardığınızda ise origami için bir demleme reçetesi mevcut. Ön ve arka kısımdaki tüm logo ve yazılar kabartma yapıldı ve sonuç bizce çok zarif oldu, umarım sizlerinde görsel zevkine hitap eder bu kutular :)

İkinci haber ise ‘Nasıl Sevmiycen?’ tedariği çiççççek gibi iki yeni kahve ekledik siteye !!!

Colombia Tablon de Gomez Washed (Cofinet) — Peru Cafe del Futuro Washed (Touton Specialties Coffee)

*** Detaylı bilgileri internet sitesine eklendi***

Omni-roast olarak kavurduğumuz bu kahveler her fincanda dengeli, zarif ve vurucu.

Tüm üyelere yeni kutuların ve yeni kahvelerin şerefine tüm kahvelerde geçerli %20’lik bir indirim kodu tanımladık :) Herkese afiyet olsun, esenlikle

KOD : newbox

Ekli dosyalar

• IMG_1747-min.PNG
    IMG_1747-min.PNG
    452.7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1746-min.PNG
    IMG_1746-min.PNG
    648.2 KB · Görüntüleme: 95
Geri