• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Benim de geldi emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ederim 🙏🙏

Ekli dosyalar

• IMG_20210322_194235_182.jpg
    IMG_20210322_194235_182.jpg
    99.8 KB · Görüntüleme: 167
Şu anda seçkiler bitti galiba. Hepsinin olduğu bir seçki konulabilir mi ya da seçenekli. O da olmazsa 125 Gr seçeneği olabilir mi?

Türk kahvesi için önerilen bir çekirdek veya kavrum var mıdır?
Her çekirdeği Türk Kahvesi olarak deniyorum filtredeki tatları alabiliyorum, o yüzden özellikle Tk. için bir kahve seçmiyorum Filtrede Aeropressde hoşuma giden Tk.da da hoşuma gidiyor.

Bugün kargom teslim edildi, yeni kahveleri tatmak için sabırsızlanıyorum :) Her ay değerli vakitlerinden ayıran, büyük bi çaba gösterip bu alımların gerçekleşmesinde emeği olan tüm arkadaşlara ve başta @metin Bey olmak üzere alımın hem çeşitlilik hem ilgili hizmet anlayışı hem de böylesine zorlu bi dönemde bence son derece iyi bi indirim oranıyla gerçekleşmesini sağlayan CD ekibine çok teşekkürler. herkese keyifli demlemeler!

Ben de bugün kahvelerime kavuştum. Çok şık bir paket olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada paketlerin hiç bir yerlerinde kavrum ya da degassing tarihi göremedim

Ben de bugün kahvelerime kavuştum. Çok şık bir paket olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada paketlerin hiç bir yerlerinde kavrum ya da degassing tarihi göremedim
Paketlerin alt kısımlarında olması lazım

Geri