• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Sürece ve emeğe saygımız sonsuz. Esas sorun şu bence; sipariş tarihi sonra olan arkadaşların sipariş elime ulaştı demesi , ilk günden sipariş verip beklemede olan arkadaşları irite ediyor. Tabi ki siparişlerin hepsi iletilecek eminiz ama bu durum biraz üzüyor gibi.

emeği geçen herkese çok çok teşekkürler, CD ekibine de kolaylıklar diliyorum. :) CD 🤎 benim siparişi en son gönderebilirsiniz..

aylara günlere takılanlar olmuş. şöyle bir önerim var:
başlığı
'MART-NİSAN AYI TOPLU KAHVE ALIMI VE TADIMI ETKİNLİĞİ' şeklinde düzenleyip yüreklerine kahve serpmek..

nisan ayı sonlarına doğru MAYIS anketi eklenir ve toplu alımı yapılır..

Sürece ve emeğe saygımız sonsuz. Esas sorun şu bence; sipariş tarihi sonra olan arkadaşların sipariş elime ulaştı demesi , ilk günden sipariş verip beklemede olan arkadaşları irite ediyor. Tabi ki siparişlerin hepsi iletilecek eminiz ama bu durum biraz üzüyor gibi.
Bu konu ile ilgili bilgilendirme yaptım bir önceki mesajlarda, ilk siparişler elimizdeki kavrulmuş kahve stoklarını hızlı sevk etmek adına karışık tarihlerin siparişlerini sevk ettik. En fazla 10-15 kargo bu şekilde çıkmıştır.

Daha sonra ise tüm siparişler sıraya sokulmuş olup hepsi sıradan hazırlanmaktadır.

İlk gün ilk saatlerde sipariş vermeme rağmen bugün aldığım mailda siparişimin haftaya kargolanacağı bilgisi geldi. Zaten elime ulaşsa da bekleyeceğim için çok umursamadım fakat sıralamada bir karışıklık olduğu belli. Kolaylıklar.
Siparişiniz bu hafta sevk ediliyor.
maili pazar günü attım size sanırım, haftaya derken zaten şu an mailde bahsedilen haftaya girdik. Dolayısı ile bugün kahveniz sevk edilir.
iyi haftalar dilerim

el mirador'u heyecanla bekliyorum. bugün sipariş verdim biraz geç oldu ama :)

paketim ulaştı. ambalaj, kargolama muazzam, çekirdekler de öyledir umarım, emeği geçen herkese teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 20210322_121238.jpg
    20210322_121238.jpg
    72.3 KB · Görüntüleme: 136
Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ama bu zamanların zorluğu özellikle işletmeler için bir tık fazladır diye düşünüyorum. İnsanlar aylarca mekanlarını açamadıkları için zarar ettiler, tam toplu alıma denk geldiği dönemde de işletmelerini aylar sonra yeniden açıp işleri tekrardan rayına oturtmaya çalışıyorlar. İnsanların hem işletmelerini yeniden açıp hem de çok fazla sayıda siparişle uğraştığı bu dönemde her zaman olduğundan bir tık daha fazla sabır göstermenin doğru olacağını düşünüyorum. Bu benim kendi kanaatim tabii ki, farklı düşünenlerin de fikirlerine saygı duyarım.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de yeni üyelerdenim. Biraz yukardaki yazıyı okuyunca acaba yazsam mı diye de düşündüm. Umarım saygısızlık olarak görülmez. Benim de bu fırsattan yararlanmak için koda ihtiyacım var. Whatsapp kullanmıyorum. Bu nedenle de bir arkadaştan yardım istemek durumunda kaldım.
Bir de bir sorum olacak; eğer fırsattan yararlanıp kahve alırsam, elimde bulunan seramik öğütücülü Rhinowares marka değirmeni kullanmayı ve çekirdek olarak mı almayı tercih edeyim yoksa çekilmiş olarak mı alayım?
Türk kahvesi için mevcutlar içerisinde hangi markayı tercih etmeli ? (bunu çekilmiş alacağım tabi)

sağlıcakla

Mirador: Turuncu turbo Sakız. :) Keyifli...

15 gr kahve 225 gr su 95°
Cmd standart aks 14 klik
Delter Press 50 gr + kalanı iki eşit parça

Son düzenleme:
Aman beni referans alıp sipariş geçmeyin :)
Aylık alım için elimdeki kahvelerin azalmasını bekliyordum zaten. Sanırım bu kahve için ilk yorum ve de turbo turuncu sakızı da görünce daha da meraklandım. :)

Geri