Ayın son gününe kadar devam edicekmerhaba arkadaşlar;
alımlar ne zamana kadar yapılabilir. 26-27 sinden önce alamayacak gibiyim de.
Ayın son gününe kadar devam edicekmerhaba arkadaşlar;
alımlar ne zamana kadar yapılabilir. 26-27 sinden önce alamayacak gibiyim de.
Bu konu ile ilgili bilgilendirme yaptım bir önceki mesajlarda, ilk siparişler elimizdeki kavrulmuş kahve stoklarını hızlı sevk etmek adına karışık tarihlerin siparişlerini sevk ettik. En fazla 10-15 kargo bu şekilde çıkmıştır.Sürece ve emeğe saygımız sonsuz. Esas sorun şu bence; sipariş tarihi sonra olan arkadaşların sipariş elime ulaştı demesi , ilk günden sipariş verip beklemede olan arkadaşları irite ediyor. Tabi ki siparişlerin hepsi iletilecek eminiz ama bu durum biraz üzüyor gibi.
Siparişiniz bu hafta sevk ediliyor.İlk gün ilk saatlerde sipariş vermeme rağmen bugün aldığım mailda siparişimin haftaya kargolanacağı bilgisi geldi. Zaten elime ulaşsa da bekleyeceğim için çok umursamadım fakat sıralamada bir karışıklık olduğu belli. Kolaylıklar.
Dediğim gibi benim için hiçbir sorun yokSiparişiniz bu hafta sevk ediliyor.
maili pazar günü attım size sanırım, haftaya derken zaten şu an mailde bahsedilen haftaya girdik. Dolayısı ile bugün kahveniz sevk edilir.
iyi haftalar dilerim
Hadi ya! Çok severdimMirador: Turuncu turbo Sakız.Keyifli...
Evet ben de severdim, hala içiyorum bakayım başka neler gelecek.Hadi ya! Çok severdim![]()
En kısa zamanda sipariş vereceğim.Afiyetler!Evet ben de severdim, hala içiyorum bakayım başka neler gelecek.
Aman beni referans alıp sipariş geçmeyinEn kısa zamanda sipariş vereceğim.Afiyetler!
Aylık alım için elimdeki kahvelerin azalmasını bekliyordum zaten. Sanırım bu kahve için ilk yorum ve de turbo turuncu sakızı da görünce daha da meraklandım.Aman beni referans alıp sipariş geçmeyin![]()