Cihazı vakumsuz seal tuşuyla çalıştırarak.Poşeti kestikten sonra nasıl Seal’liyorsunuz?
Nerden aldınız? Marka ismi var mı?Benim bu ebat konusunda bir farkındalığım var. Ne kadar küçük ebat vakum poşeti alırsak eğer o kadar kapalı taraflarından yaklaşık 1 1,5cm seallenmiş oluyor. Bu da aslında o kadar kullanılmayan alan demek.
Kendim rulo halde aldım. 35cmX15 metre'lik bir rulo. Bu sayede çekirdek boyutuna göre vakumlayacağım kahveye göre ebatı belirleyip buna göre kesip yanları 3mm 5mm aralığında sealleyip daha efektif bir kullanım sağlıyorum. Maliyet olarak da daha ucuza geliyor.
Ben vakum makinası olarak bunu kullanıyorumNerden aldınız? Marka ismi var mı?
www.istanbultcrt.com
Reddit'te taze kahveyi dondurarak saklama üzerine güzel bir muhabbet dönüyor.
Yorumlardan birinde buzluktan çıkartılan kahvenin buzu çözülmeden öğütülebileceği hatta bu sayede öğütümün daha homojen olacağı iddia ediliyor. Ne diyorsunuz bu duruma?
Ekli dosyayı görüntüle 5666
Hocam şimdi aklıma karpuz kabuğu düşürdünüz. Aliexpressten alıp güzel güzel vakumluyordum. Kapalı paket. Saydamda. Görselde bir problem yok ama kullanmadan önce paketleri geçirebileceğimiz bir süreç var mı?Kullandığınız, güvenilir bir üreticinin mühürlü veya rulo şeklinde vakum poşeti var mı?
Piyasadaki tüm ürünler Çin malı herhalde? Elbette ithal edilen ürünler belli bir denetimden geçiyordur ama gıdayla doğrudan ve uzun süre temas edecek bir ürün alırken insan bir değil bin kere düşünüyor...
Kullandığınız, güvenilir bir üreticinin mühürlü veya rulo şeklinde vakum poşeti var mı?
Piyasadaki tüm ürünler Çin malı herhalde? Elbette ithal edilen ürünler belli bir denetimden geçiyordur ama gıdayla doğrudan ve uzun süre temas edecek bir ürün alırken insan bir değil bin kere düşünüyor...
Burada rulo şeklinde tırtıklı vakum torbaları var..Kullandığınız, güvenilir bir üreticinin mühürlü veya rulo şeklinde vakum poşeti var mı?
Burada rulo şeklinde tırtıklı vakum torbaları var..
Ayrıca bu şekilde. yani rulo olarak sipariş verildiğinde çift tarafı gofrajlı çok güçlü torbalar almış oluyorsunuz.
<Yani sous vide pişirmeye, mikrodalgaya ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygunlar ve 5 kat laminasyonla(1 yüzeyi polietilen diğer yüzeyi poliamid olduğundan dolayı hava, koku v.s geçirmeme özelliği olan) üretilen, PA/PE ürünleri imiş bunlar>
Ben buradan sipariş verdiğim zamanda özel üretim olup olmadığını da sormuştum. Kahvekulubünde ki toplu alımlardan esinlenerek birkaç bilgi almıştım. Yeri gelmişken biraz bahsedeyim.
Normal zamanda rulo değil ama normal olanlardan, yani tek gofrajlı torbalar için (minimum boyutu 10*13cm ,50gr kahve alıyor) 1kg olmak şartıyla özel olarak sipariş verilebildiğini öğrenmiştim. Toplu alım yapılacak olursa minimum 5kg olmak kaydıyla fiyatta %20 indirim, hatta 20kg olursada fiyatta %40'a yakın indirim yapabileceğini öğrenmiştimBu tekliflere kargo fiyatı dahil değildi tabiki.
Birkaç ay önce yaptığım bu görüşmeyi şimdi söylemek nasip oldu.
O zaman özel üretim ebat torbaları için 1kg 100₺ idi. Toplu alım düşünülecek olursa 5kg alım olursa kilo başına 80₺, 20kg alım olursa ise kilo başına 60₺ fiyat verebileceklerini söylemişti. Birkaç ay öncesinin fiyatları bunlardı. Şimdiki güncel fiyatları ne olmuştur bilmiyorum. Torba konusunda bir toplu alım etkinliği olursa sorumluluk almak isterim yada birkaç arkadaşla birlikte bu konuda daha iyi organize olabiliriz. Ancak böyle bir konuda talep olurmu bilmiyorum @NoDRaC Eğer ilgilenenler olursa bu başlık altından yazabilirler. Yeterli sayıya yada olgunluğa erişirsek bu konuda birşeyler yapılabilir diye düşündüm.
Evet toplu alım olursa uygun fiyatla birlikte kaliteyide yakalamış oluyoruz.Ben bu firmanın torbalarını kullanıyorum. Gayet memnunum. Oldukça sağlamlar. Güzel seal oluyorlar, zorlamayla dahi ayrılmıyor seal yeri.
Fakat başka yerlerde gezinirken ve bu forumda dolaşırken %30 %45 uygun fiyatli ürünlere denk geldim. Yani eğer 20 30 kgye ulaşacaksak %60lara kadar indirim alabilmeliyiz. Diğer türlü zaten bireysel alımla bu fiyatlari muadil ürünle yakalıyoruz. Toplu alim için verdiğimiz emeğe değmeli. Eğer ulaşırsa istek o kilolara ben de destek atarım alıma.
Bu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı baya uygun. Kullanan var mi?1 saat önce sipariş verdiğimde 135 liraydı şu an 148 olmuş. yine de piyasadaki en uygun fiyat. almak isteyenler değerlendirebilir.AYT TİCARET Ecv Tipi Vakum Makinası Tintonlife Marka 15 Adet Poşet Hediyeli | Trendyol
Trendyol.com sayesinde AYT TİCARET ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.ty.gl
Bu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı baya uygun. Kullanan var mi?
Bu firmadan N11 üzerinden almıştım ürünü. Tinton değil de Maxi Life diye bir marka geliyor. Henüz bir kaç defa kullandım ama şimdilik bir sıkıntı yok, tavsiye edebilirim.Bu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı baya uygun. Kullanan var mi?
benimki geldi. teknolojimarketing satıcısından geldi. ürün resimdeki ürünle aynı marka değil-zaten hepsi aynı kalitedeymiş- ve yeşil beyaz rengi geldi. daha bi sıkıntı yaşamadım düzgün çalışıyor. en uygun vakum cihazı bu sanırım. marka modele bakmayın hepsi aynı.Bu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı baya uygun. Kullanan var mi?
Bende bu ürün var hatta aynı yerden aldım. Malzemesi kalitesiz plastik hissi vermiyor. Sadece kahve için değil başka şeyler de vakumlamak için aldım. Diğer ürünlere pek güvenemedim o yüzden almışken güzel bi şey alayım düşüncesiyle aldım. Bikaç defa kullandım makineyi şimdilik kusursuz çalışıyor. Ben de alalı çok olmadı.Piyasada bilinen 125-150 TL bandındakilerin 2. versiyonuymuş. https://ty.gl/aw3 hangisini alsam bilemedim