• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavrulmuş Kahve Vakumlamak

@Kahveciningalaksirehberi güncel makine ve poşet tavsiyen nedir? :)

2 kg civarı poşetleme için.

Ben bunun bir üst modeli olan Xinbaolong QH-02 kullanıyorum memnunum. 300 liraya almıştım şimdi biraz daha uygun fiyata düşmüş. Tavsiye ederim.

Selamlar,

Kahve saklamak için KLT kaplardan kullanıyorum. Normalde 2 adet KLT kap kullanıyorum. Biri işe giderken yaptığım kahve çekirdeği için, diğeri evde içerken kullandığım çekirdek için. Yani 250 gr'lık birer paket günde 16 gr içimle 15 günde bitiyor. 10. günden sonra ilk günlerdeki tazelik kalmıyor.

Kısacası evde büyük bir kahve stoğum yok, genelde mevcut 2 adet 250 gr'lık kahveyi taze tutmak istiyorum. Şartlar böyleyken Vacu Vin gibi biraz daha kaliteli vakumlu kaplar işimi görür mü? Yoksa vakumlama makinesi şart mı?

Yaklaşık 3 ay önce Aliexpress üzerinden vakum makinesi ve vakum poşetleri satın aldım. Ancak ürün elime ulaşmadığı için ücret iadesi yapıldı. Şimdi tekrar o kadar süre beklemek istemediğimden ürünü yurt içinden satın almak istiyorum. Bu konuda uygun fiyatlı satın alabileceğim, memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bir yer var mı?

Ekleme:
Araştırmalarım sonucunda Trendyoldan aşağıda linkini yazdığım vakum makinesini aldım. Ürünle birlikte 15 adet tırtıklı poşet gönderiyorlar. İlk denememi yaptım ve memnun kaldım. Makinenin 2 modu var anladığım kadarıyla; vakumlama-mühürleme modu ile sadece mühürleme modu. Her ne kadar henüz bir kez kullandiysam da ilk izlenimim sonucu ürünü tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 ay önce Aliexpress üzerinden vakum makinesi ve vakum poşetleri satın aldım. Ancak ürün elime ulaşmadığı için ücret iadesi yapıldı. Şimdi tekrar o kadar süre beklemek istemediğimden ürünü yurt içinden satın almak istiyorum. Bu konuda uygun fiyatlı satın alabileceğim, memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bir yer var mı?
Pm'den Kendi Kullandığım Ürünün linkini attım.

Selamlar,

Kahve saklamak için KLT kaplardan kullanıyorum. Normalde 2 adet KLT kap kullanıyorum. Biri işe giderken yaptığım kahve çekirdeği için, diğeri evde içerken kullandığım çekirdek için. Yani 250 gr'lık birer paket günde 16 gr içimle 15 günde bitiyor. 10. günden sonra ilk günlerdeki tazelik kalmıyor.

Kısacası evde büyük bir kahve stoğum yok, genelde mevcut 2 adet 250 gr'lık kahveyi taze tutmak istiyorum. Şartlar böyleyken Vacu Vin gibi biraz daha kaliteli vakumlu kaplar işimi görür mü? Yoksa vakumlama makinesi şart mı?
2 ay ve üzeri saklamalar için vakum kullanıyorum, tüketilmesi 2 ayı geçmeyecek kahveler için Vacu Vin kullanıyorum. Çok fazla kahve stoklamadığınız için Vacu Vin sizin için daha uygun olabilir.

@Kahveciningalaksirehberi merhaba. Bir sorum olacak. Tırtıklı vakum poşeti alıcam. Hangi ebatlarda alayım? Poşetten 1 porsiyonluk kahve aldıktan sonra tekrar vakumlamak istiyorum. En sorunsuz yöntem nedir?

Benim bu ebat konusunda bir farkındalığım var. Ne kadar küçük ebat vakum poşeti alırsak eğer o kadar kapalı taraflarından yaklaşık 1 1,5cm seallenmiş oluyor. Bu da aslında o kadar kullanılmayan alan demek.

Kendim rulo halde aldım. 35cmX15 metre'lik bir rulo. Bu sayede çekirdek boyutuna göre vakumlayacağım kahveye göre ebatı belirleyip buna göre kesip yanları 3mm 5mm aralığında sealleyip daha efektif bir kullanım sağlıyorum. Maliyet olarak da daha ucuza geliyor.

Son düzenleme:
Geri