Selamlar, Türkiye’den alınacaksa budur:
https://urun.n11.com/vakumlu-torba/vakum-matik-ev-tipi-gida-vakum-makinesi-poset-hediyeli-P323050132Ekli dosyayı görüntüle 4563
Pm'den Kendi Kullandığım Ürünün linkini attım.Yaklaşık 3 ay önce Aliexpress üzerinden vakum makinesi ve vakum poşetleri satın aldım. Ancak ürün elime ulaşmadığı için ücret iadesi yapıldı. Şimdi tekrar o kadar süre beklemek istemediğimden ürünü yurt içinden satın almak istiyorum. Bu konuda uygun fiyatlı satın alabileceğim, memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bir yer var mı?
2 ay ve üzeri saklamalar için vakum kullanıyorum, tüketilmesi 2 ayı geçmeyecek kahveler için Vacu Vin kullanıyorum. Çok fazla kahve stoklamadığınız için Vacu Vin sizin için daha uygun olabilir.Selamlar,
Kahve saklamak için KLT kaplardan kullanıyorum. Normalde 2 adet KLT kap kullanıyorum. Biri işe giderken yaptığım kahve çekirdeği için, diğeri evde içerken kullandığım çekirdek için. Yani 250 gr'lık birer paket günde 16 gr içimle 15 günde bitiyor. 10. günden sonra ilk günlerdeki tazelik kalmıyor.
Kısacası evde büyük bir kahve stoğum yok, genelde mevcut 2 adet 250 gr'lık kahveyi taze tutmak istiyorum. Şartlar böyleyken Vacu Vin gibi biraz daha kaliteli vakumlu kaplar işimi görür mü? Yoksa vakumlama makinesi şart mı?
@Kahveciningalaksirehberi merhaba. Bir sorum olacak. Tırtıklı vakum poşeti alıcam. Hangi ebatlarda alayım? Poşetten 1 porsiyonluk kahve aldıktan sonra tekrar vakumlamak istiyorum. En sorunsuz yöntem nedir?
Alınır şahsen 2 kez aldım benMerhaba vacu vin için aşağıda sitenin fiyatı uygun geldi. Hepsiburada gibi sitelerde 255 lira gibi bir fiyat var. Deneyimleyen arkadaşlar var ise ekli sitedeki ürün alınır mı? https://www.luksbazaar.com/urun/9b6e9be3-2e91-4856-b882-4ad3b4b8c1c8/sarap-vakum-seti
Sadece vakum makinesiyle en iyi performansı nasıl alırım?Ben 20x26’yı 6’ya bölüyordum, ama bende poşet yapma makinesi de var. Zaten en zor kısmı da açık kenarı ısıtmak...
Sadece vakum makinesiyle en iyi performansı nasıl alırım?
En küçük ebat 20X15. Nasıl olur sizce?Galiba gördüğüm en düşük ebat 10x15’ti, onları ikiye bölüp yapmak... poşetler büyük kalabilir ama bu iyi bir şey bir yandan, tekrar kullanılabilir
En küçük ebat 20X15. Nasıl olur sizce?