• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavrulmuş Kahve Vakumlamak

Vakum makinesi almak istiyorum ama sadece kahve için değil diğer ürünler içinde kullanılsın birde vakumlu çok maksatlı kaplardaki havayı çekebilen aparatta kullanılabilsin. Ayrıca bu tırtıklı poşetleri istediğiniz ölçülerde kullanabilmek için metrelik mi almak gerek. Marka ve model olarak ne tavsiye edersiniz.

buzluktan çıkartılmış vakumlu paketten kahveyi aldıktan sonra, aynı pakede yeni kahve vakumlamanın bir sakıncası var mı?
Denedim, pakette bir sorun yoksa aynı işlevi görüyor. Vakumlayıp, dışarıda bir kaç saat bekletin, salma yoksa, buzluğa :)

Bazen paketler kahve çekirdeklerinden deforme olabiliyor ve deliniyor. Onu kontrol etmek lazım sadece.

Vakum makinesi almak istiyorum ama sadece kahve için değil diğer ürünler içinde kullanılsın birde vakumlu çok maksatlı kaplardaki havayı çekebilen aparatta kullanılabilsin. Ayrıca bu tırtıklı poşetleri istediğiniz ölçülerde kullanabilmek için metrelik mi almak gerek. Marka ve model olarak ne tavsiye edersiniz.
Yakutsan ambalaj sanırım en uygun fiyatlı alternatif. Farklı boyları mevcut.

Bu ürünü kullanan var mı ? Benim ihtiyacım olan nemli vakumlama da yapıyor anladığım kadarı ile bu sitede değil ama Amazon’da ve satıcının kendi sitesinde açıklıyor fiyat olarak en uygun trendyolda. Yalnız hortum aparatı kutudan çıkmıyormuş ayrı olarak nerde bulunur bulamadım. Aynı sorun Caso vc10 da da var mesela .

İki senaryo:

1) Eğer poşet açılmadan oda sıcaklığına gelmesi beklenecekse, normalde nasıl tüketiyorsanız öyle.

2) Poşet soğukken açılacaksa, geri vakumlayıp buzluk şart
250 gr kahveyi buzluktan çıkardım. 16 gr'ı direk öğütüp içtim. kalanını da günlük kahve içeceğim klt kaba koydum.

poşedi soğukken açtığım için kahvelerim nemlenmiş midir? Görüntüde bir şey yok gibi.

Son düzenleme:
Buzluktan kahveyi vakum poşetinden direkt çıkarıp düz bir tabağa koyup oda sıcaklığına geldiğinde mi kullanmak gerek yoksa vakum poşetini açmayıp oda sıcaklığına geldiğinde mi ? Hangisi nemlendirmez?

Buzluktan kahveyi vakum poşetinden direkt çıkarıp düz bir tabağa koyup oda sıcaklığına geldiğinde mi kullanmak gerek yoksa vakum poşetini açmayıp oda sıcaklığına geldiğinde mi ? Hangisi nemlendirmez?
Poşetini açmadan oda sıcaklığına gelmesini beklemeniz gerekir, eğer beklemeden açarsanız havadaki nem kahvenin soğukluğuyla karşılaştığında yoğunlaşarak sıvı hale geçer ve kahveniz ıslanmış olur.

Buzlukta vakumlu halde bekleyen kahvelerim vardı. Buzdolabım bozuldu. Kahveler 2 gündür oda sıcaklığında duruyor. Tekrar dondursam tat ve aroma kaybı olur mu acaba?

Vakumlama için bu ürünü kullanıyorum. kahve dışında saklanacak diğer gıdalar için de kullanışlı. pratik ve efektif bir alet. Bosch ErgoMixx 1000W

Çok pratik bi alet, hem saklama kutusu hemde poşet vakumluyor olması da çok iyi. Tavsiye için teşekkürler

Gardelli kahvelerimi vakumlamak istiyorum fakat acaba porisyon porsiyon mu vakumlasam yoksa 50 gram 50 gram olarak mı? bunun bir farkı var mıdır.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben buzluktan alıp vakumunu açtığım plastik poşedi tekrar kahve vakumlama için kullanıyorum. Olumsuz etkisini gören oldu mu bunu deneyip?

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben buzluktan alıp vakumunu açtığım plastik poşedi tekrar kahve vakumlama için kullanıyorum. Olumsuz etkisini gören oldu mu bunu deneyip?
Tekrar vakumladıktan sonra en azından 5-10 dk beklemenizde yarar var, hava alıp almadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Onun haricinde ben de uzunca bir süredir tekrar tekrar kullanıyorum.

Geri