C
coffee teddy
Guest
Mail attım sağolsun hemen geri döndü takip kodumu attıOrder confirmation maili geldi mi size?
Mail attım sağolsun hemen geri döndü takip kodumu attıOrder confirmation maili geldi mi size?
4. Olabilirimİstanbulda 3 kişiyiz 4. arıyoruz ortak almak isteyen varsa mesaj atabilir.
Hocam Adana'dan bir ortak buldum ben, Mersin'e gelmek durumunda kalmamak adına ilgili arkadaşla anlaştım bilginiz olsun.Adanaysa ben de arada geliyorum bir şekilde buluşuruz.
Uludağ premium bu kavurucu kahvelere en uygunu peak water hariç .Çekirdekler yakında ulaşır diye umuyorum. Su olarak sitelerinde 25-50ppm aralığı tavsiye edilmiş. Sizce Türkiye'de şişelenmiş su olarak karşılığı nedir bunun? Pınar Madran sanki en uygun gibi duruyor.
Uludağ premium bu kavurucu kahvelere en uygunu peak water hariç .
Benim aklıma takılan şu, normal şartlarda ortalama 40 KH 80-90GH gibi içeriğe sahip sular tavsiye ediliyor. İçeriği dengeli ve 25-50 ppm aralığında bi suda yine benzer şekilde bu 1kh/2gh oranının mı korunması bekleniyor?Abant da benzer aralıklarda ama içerik uygun mudur bilmiyorum tabii.
Sipariş numaranız kaçtı ?Your order is on the way
der ve çıkarım işin içinden![]()
Kavrum derecesi baya açık kahvelerin o yüzden düşük ppm tavsiye ediyor kavurucu Türkiye’de öyle kavuran kavurucu pek yokBenim aklıma takılan şu, normal şartlarda ortalama 40 KH 80-90GH gibi içeriğe sahip sular tavsiye ediliyor. İçeriği dengeli ve 25-50 ppm aralığında bi suda yine benzer şekilde bu 1kh/2gh oranının mı korunması bekleniyor?
Tds ppm e çok takılmayın içinde hiç mg/ca olmayan bir su da 50ppm çıkabilir sadece bunlardan oluşmuş olan da. Dolayısı ile her iki suyun gh ve kh değerleri de çok farklı olacaktır, kahveyi çözme kabiliyeti de. 25-50ppm in içeriği ile de ilgili bir detay vermişti kavurcu galiba. @mimds daha iyi biliyordu.Benim aklıma takılan şu, normal şartlarda ortalama 40 KH 80-90GH gibi içeriğe sahip sular tavsiye ediliyor. İçeriği dengeli ve 25-50 ppm aralığında bi suda yine benzer şekilde bu 1kh/2gh oranının mı korunması bekleniyor?
1281Sipariş numaranız kaçtı ?
Evet evet, farkındayım bu dediğinizin. Mesajda da demek istediğim zaten tavsiye ettikleri yumuşak suda mineral bakımından dengeli derken içerik olarak yine bu 1/2 gibi bir oran mı tavsiye edilmiş idi. Örneğin 10KH/20GH, 15KH/30GH gibi.Tds ppm e çok takılmayın içinde hiç mg/ca olmayan bir su da 50ppm çıkabilir sadece bunlardan oluşmuş olan da. Dolayısı ile her iki suyun gh ve kh değerleri de çok farklı olacaktır, kahveyi çözme kabiliyeti de. 25-50ppm in içeriği ile de ilgili bir detay vermişti kavurcu galiba. @mimds daha iyi biliyordu.
Aylar önce Ivica'nın kendi kahveleri için önerdiği su parametreleri şöyleydi;Tds ppm e çok takılmayın içinde hiç mg/ca olmayan bir su da 50ppm çıkabilir sadece bunlardan oluşmuş olan da. Dolayısı ile her iki suyun gh ve kh değerleri de çok farklı olacaktır, kahveyi çözme kabiliyeti de. 25-50ppm in içeriği ile de ilgili bir detay vermişti kavurcu galiba. @mimds daha iyi biliyordu.
benimki İsveç'ten ayrılmışPaketler Norveç ten ayrılmış. Bir iki güne havalimanına gelir.
benimki İsveç'ten ayrılmış![]()