Bize tanınan paket sınırının sonuna geldik sanırım
Selam, Kargolama hepsi tamamlandıktan sonra mı yapılacak biliyor musun?Son 6 kaldı sanırım![]()
Normalde ay sonu yapılacaktı ama siparişler tamamlanınca iş yoğunluğuna göre hazırlanıp yollanacak diye hatırlıyorum.Selam, Kargolama hepsi tamamlandıktan sonra mı yapılacak biliyor musun?
Selam, Kargolama hepsi tamamlandıktan sonra mı yapılacak biliyor musun?
@Wotan espresso paketi almıştı ancak filtre satın alan biriyle takas yapmayı düşünüyordu, belki paylaşmak ister ?Espresso paket alıp paylaşmak isteyen olursa katılabilirim.
Ben mesela. Mersinden ortak çıkmadığı için tekil alıyorum. O zaman 180 kişi değil 179Ama tekil alip paylasmayan var
Salı günü yazmıştım. Adres ile ilgili bir talepte bulunmuştum. Adresteki ö, ü gibi harflerin değiştirilmesi ile alakalıydı.Çok büyük bir problem yaşanacağını zannetmiyorum ama yine de tedbir.Haftasonları çalışmayıp kendilerine vakit ayırdıkları için maillere dönmeyebiliyorlar. Hafta içi döneceklerini düşünüyorum.
Ufak bir hatırlatma: Bazı arkadaşlar paket içerisinde ki kahvelerin değiştirilmesini istemişler bu mümkün görünmüyor arkadaşlar. Lütfen bu tarz taleplerde bulunmayın.
Hocam ara sıra mersine geliyorum, isterseniz paylaşırızBen mesela. Mersinden ortak çıkmadığı için tekil alıyorum. O zaman 180 kişi değil 179![]()