• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize tanınan paket sınırının sonuna geldik sanırım

Ekli dosyalar

• 529FE3D7-57AD-4D8D-AC6A-11EE9E569903.png
    529FE3D7-57AD-4D8D-AC6A-11EE9E569903.png
    370.9 KB · Görüntüleme: 95
Antalyadan katılım olursa v60 için bende ortak olurum

Herkese merhaba.1303 ile alıma katıldım, izmit'ten, bir arkadaşla paylaşabilirim.

#1305 ile katıldım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

96 filtre
5 adet espresso satılmış.

4 adet filtre, 5 adet Espresso kalmış.

açıkçası kulübün performansı beni hayal kırıklığına uğrattı. ben hemen tükeneceğini sanmıştım. tabii bu durumda maalesf yine fiyat etkisi var diye düşünüyorum. tek seferde 60 euro vermek kolay değil kahve için. bir de null'dan olan aylık alım eklenince normal aslında. hayal kırıklığına uğramamışım :)

Haftasonları çalışmayıp kendilerine vakit ayırdıkları için maillere dönmeyebiliyorlar. Hafta içi döneceklerini düşünüyorum.

Ufak bir hatırlatma: Bazı arkadaşlar paket içerisinde ki kahvelerin değiştirilmesini istemişler bu mümkün görünmüyor arkadaşlar. Lütfen bu tarz taleplerde bulunmayın.

Haftasonları çalışmayıp kendilerine vakit ayırdıkları için maillere dönmeyebiliyorlar. Hafta içi döneceklerini düşünüyorum.

Ufak bir hatırlatma: Bazı arkadaşlar paket içerisinde ki kahvelerin değiştirilmesini istemişler bu mümkün görünmüyor arkadaşlar. Lütfen bu tarz taleplerde bulunmayın.
Salı günü yazmıştım. Adres ile ilgili bir talepte bulunmuştum. Adresteki ö, ü gibi harflerin değiştirilmesi ile alakalıydı.Çok büyük bir problem yaşanacağını zannetmiyorum ama yine de tedbir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri