• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulda 3 kişiyiz 4. arıyoruz ortak almak isteyen varsa mesaj atabilir.

Paket 1le ortak siparişimizi verdik 2-3 paket kalmıştır heralde

Siparişim yola çıktı, 1 haftaya ulaşır diye düşünüyorum, herkese hayırlı olsun 😀
ORDER #1209​

Your order is on the way​

Your order is on the way. Track your shipment to see the delivery status.

Kahveler henüz ulaşmadı tabii kimseye ama su konusu şimdiden aklıma takılıyor :D Ters osmoz veya peak water haricinde bahsedilen 25-50 ppm aralığında su tavsiyesi olan varsa şimdiden temin edip hazır bekletmek istiyorum :D Benim aklıma ilk gelen Abant Geyiktepe oldu.

selamlar,

benim kargomda yola çıkmış ORDER #1237

kargoya vergi vs. çıktığında bu ödemeleri nasıl tahsil ediyor devlet bizden ?

selamlar,

PTT kargo çalışanı getiriyor ödemeniz şu kadar diyip teslim ediyor. Muttley&jack alımında böyle oldu benim.

selamlar,

Size cevaben bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme mesajı yazıyım.

Kargo kavurucu tarafından kargoya verildiğinde size mail yolu ile bir kod geliyor RE ile başlayıp SE ile biten bir kod.
Telefonunuza 17track isimli programı ve PTT nin programınını yüklemenizi tavsiye ederim. 17track yükledikten sonra programa takip kodunuzu giriyorsunuz. Orada aşama aşama neler olduğu bilgilendirmesi geliyor gelmezse eğer günlük manuel kontrol etmeninizi tavsiye ederim.
Norveçten posta ayrıldığında Send Item Abroad (EDI Received) uyarısı çıkıcak bunun anlamı kargo uçağa koyulmuş ülkemize yola çıkmış demek. Bu uyarıdan sonra artık PTT uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.
Türkiye de ki aşamalar;
Kargo ilk olarak havalimanı kargo bölümüne gelir burada gönderi alış merkezine alındı ibaresi çıkar.
Hemen akabinden gönderi gümrüğe sevk edildi ibaresi gelir. Yani ürününüz gümrükleme için Başakşehir de bulunan gümrük binasına gider. Burada biraz oyalandıktan sonra ürün gümrükten geçer ve vergisi belli olur.
Sonrasında Ürünler bulunduğunuz bölgeye göre farklı merkezlere sevk olur. Avrupa yakası için Arnavutköy'e gider bir gün burada oyalandıktan sonra ilçenizin bağlı olduğu PDM posta dağıtım merkezine sevk edilir. Benim için bu Sultangazi PDM.

Paketler büyük olduğu için ptt kargo bölümüne paket aktarılır ve bölgesel yoğunluğa bağlı olarak paketiniz 1 veya 10 gün değişen aralıkta dağıtıma çıkar. Beklemek istemezseniz PDM den kendiniz gidip alabilirsiniz. Teslimat sırasında vergi ödemesi yapmanız gerekiyor.

Lütfen kargonuzu takip edin son aşamalarda dağıtıma çıkmadığı halde alıcı bulunamadı vs gibi uyarılar ile postanızı bekletip sizde arayıp sormazsanız geri gönderebiliyorlar.

3 gün önce vermiştim siparişi ama para hala çekilmemiş aynı durumda olan var mı? #1314

Benim paket de yola çıkmış. Umarım sorunsuz bir teslimat olur. Emeği geçenlere tekrardan teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri