C
coffee teddy
Guest
İstanbulda 3 kişiyiz 4. arıyoruz ortak almak isteyen varsa mesaj atabilir.
Filtre hocam. Nerden geliyorsunuz Mersine?Hocam ara sıra mersine geliyorum, isterseniz paylaşırızfiltre mi espresso my kahveler
Merhaba; Adana'dayım ben, Mersin'e sık gelirim.Filtre hocam. Nerden geliyorsunuz Mersine?
Adanaysa ben de arada geliyorum bir şekilde buluşuruz.Merhaba; Adana'dayım ben, Mersin'e sık gelirim.
ORDER #1209
Your order is on the way
Your order is on the way. Track your shipment to see the delivery status.
pinar madranKahveler henüz ulaşmadı tabii kimseye ama su konusu şimdiden aklıma takılıyorTers osmoz veya peak water haricinde bahsedilen 25-50 ppm aralığında su tavsiyesi olan varsa şimdiden temin edip hazır bekletmek istiyorum
Benim aklıma ilk gelen Abant Geyiktepe oldu.
Uludağ premiumdan verim almıştım circulor kahvelerindeKahveler henüz ulaşmadı tabii kimseye ama su konusu şimdiden aklıma takılıyorTers osmoz veya peak water haricinde bahsedilen 25-50 ppm aralığında su tavsiyesi olan varsa şimdiden temin edip hazır bekletmek istiyorum
Benim aklıma ilk gelen Abant Geyiktepe oldu.
Bana sadece mail geldi. Göteborg yolcusu kalmasin!Kargolar yola çıktı galiba bana hem smsle hem maille gönderi kodu geldi.
PTT kargo çalışanı getiriyor ödemeniz şu kadar diyip teslim ediyor. Muttley&jack alımında böyle oldu benim.selamlar,
benim kargomda yola çıkmış ORDER #1237
kargoya vergi vs. çıktığında bu ödemeleri nasıl tahsil ediyor devlet bizden ?
selamlar,
Paket 1le ortak siparişimizi verdik 2-3 paket kalmıştır heralde
Devlet en son teslimde kurye vasıtasıyla tahsil ediyorselamlar,
3 gün önce vermiştim siparişi ama para hala çekilmemiş aynı durumda olan var mı? #1314