M
mimds
Guest
Her iki ülkede de merkezleri var.Firma Norveç firması olduğu için dikkat etmemiştim. İsveçten ayrılmış doğru söylüyorsunuz.
Her iki ülkede de merkezleri var.Firma Norveç firması olduğu için dikkat etmemiştim. İsveçten ayrılmış doğru söylüyorsunuz.
Size gelen takip no hatali olabilir, bence Ivica'ya sorun.Henüz Postnord’un fiziksel olarak Coffea Circulor’dan teslim almadığı paket de var: RR817328812SE
Order#1219
Benimkide aynı durumda. PostNordda , bilgilerin alındığını fakat paket teslim alınmadı şeklinde görünüyor.Henüz Postnord’un fiziksel olarak Coffea Circulor’dan teslim almadığı paket de var: RR817328812SE
Order#1219
Benimkide gümrükteymis kavurucudan kargoya teslim edilip gümrüğe gelmesi baya hizli oldu denebilir bu arada slurptan kahve bekliyorum 28inden beri gumrukte bekliyor ki kargonun yurtdisindan yola cikisi 21 ekim
+1benimkisi halen "Send item abroad (EDI-received)"
+1benimkisi halen "Send item abroad (EDI-received)"
Bu noktadan sonra PTT üzerinden takip edeceksiniz, Send item abroad (EDI-received) olan herkes direk PTT üzerinden kargosunun durumunu takip edebilir.Benimki "The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"aşamasında sanırım gümrüğe yeni giriş yaptı
Evet teşekkür ederim. Hem e-devletten hem de pttnin kendi adresinden aynı kodla takip edilebiliyor. Şahsi tecrübem sadece 3 günde çinden yada kuzey avrupadan ülkeye gelen kargo ancak bir haftada Türkiye içinde urfaya gelebiliyorBu noktadan sonra PTT üzerinden takip edeceksiniz, Send item abroad (EDI-received) olan herkes direk PTT üzerinden kargosunun durumunu takip edebilir.
Ptt’de de aynı durumda görünüyor benim kargom, 30 ekimden beri aynı durumdaBu noktadan sonra PTT üzerinden takip edeceksiniz, Send item abroad (EDI-received) olan herkes direk PTT üzerinden kargosunun durumunu takip edebilir.
Vergi ?![]()
Aynı derken?Ptt’de de aynı durumda görünüyor benim kargom, 30 ekimden beri aynı durumda
var. benimkide 17 track uygulamasindaki bilgilerin aynısı "send item the abroad"Aynı derken?
"The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"
PTT sisteminde böyle bir bilgilendirme notu yok ki.
Eğer PTT sisteminde de Send item abroad (EDI-received) gözüküyor ise işlem sırası ve yoğunluğa göre kayıt altına alınıp gümrüğe gönderilir. Gayet normal bir süreç. Gönderi yurtdışina sevk edildikten 2-10 güne kadar yurtta geliş kaydı yapılabilir. Geliş kaydı yapıldıktan sonra gümrüğe sevk edilir 2-4 gün arasında gümrükten çıkar ve 1-2 gün içinde bulunulan ildeki dağıtım merkezine gelir. Buradan da 1-2 gün içinde dağıtımı yapılacak son şubeye varır. Oradan dağıtıma çıkması ise şubenin yoğunluğuna bağlı olarak 1-10 gün arası oluyor genellikle.