• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gümrüğe sevk edilmiş ürünler

Benimkide gümrükteymis kavurucudan kargoya teslim edilip gümrüğe gelmesi baya hizli oldu denebilir bu arada slurptan kahve bekliyorum 28inden beri gumrukte bekliyor ki kargonun yurtdisindan yola cikisi 21 ekim

Benimkide gümrükteymis kavurucudan kargoya teslim edilip gümrüğe gelmesi baya hizli oldu denebilir bu arada slurptan kahve bekliyorum 28inden beri gumrukte bekliyor ki kargonun yurtdisindan yola cikisi 21 ekim

Anlaşılan gümrükte yoğunluk var yine, iyi ki kara cuma dönemine denk gelmedik.

Bende mail attım Ivicaya bir iki pakette problem olmuş çözmeye çalışıyor eğer pakeler ulaşmaz ise yardımcı olacağını söyledi.

Benimki "The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"aşamasında sanırım gümrüğe yeni giriş yaptı

Benimki "The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"aşamasında sanırım gümrüğe yeni giriş yaptı
Bu noktadan sonra PTT üzerinden takip edeceksiniz, Send item abroad (EDI-received) olan herkes direk PTT üzerinden kargosunun durumunu takip edebilir.

Bu noktadan sonra PTT üzerinden takip edeceksiniz, Send item abroad (EDI-received) olan herkes direk PTT üzerinden kargosunun durumunu takip edebilir.
Evet teşekkür ederim. Hem e-devletten hem de pttnin kendi adresinden aynı kodla takip edilebiliyor. Şahsi tecrübem sadece 3 günde çinden yada kuzey avrupadan ülkeye gelen kargo ancak bir haftada Türkiye içinde urfaya gelebiliyor:) Urfa içinden de şubeye gitmeden oluruna bıraksam ilave bir 10 günde teslim adresine gelebiliyor:)

Ptt’de de aynı durumda görünüyor benim kargom, 30 ekimden beri aynı durumda

Gümrükten çıktı benim paket

Ptt’de de aynı durumda görünüyor benim kargom, 30 ekimden beri aynı durumda
Aynı derken?

"The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"

PTT sisteminde böyle bir bilgilendirme notu yok ki.

Eğer PTT sisteminde de Send item abroad (EDI-received) gözüküyor ise işlem sırası ve yoğunluğa göre kayıt altına alınıp gümrüğe gönderilir. Gayet normal bir süreç. Gönderi yurtdışina sevk edildikten 2-10 güne kadar yurda geliş kaydı yapılabilir. Geliş kaydı yapıldıktan sonra gümrüğe sevk edilir 2-4 gün arasında gümrükten çıkar ve 1-2 gün içinde bulunulan ildeki dağıtım merkezine gelir. Buradan da 1-2 gün içinde dağıtımı yapılacak son şubeye varır. Oradan dağıtıma çıkması ise şubenin yoğunluğuna bağlı olarak 1-10 gün arası oluyor genellikle.

Son düzenleme:
Benim paket de gümrükte şu an, bakalım ne kadar vergi çıkacak. Yüksek çıkarsa bundan sonra sizin adresi veririm ben de @NoDRaC ;)

Aynı derken?

"The shipment item is in customs clearance and there is no estimated delivery time yet"

PTT sisteminde böyle bir bilgilendirme notu yok ki.

Eğer PTT sisteminde de Send item abroad (EDI-received) gözüküyor ise işlem sırası ve yoğunluğa göre kayıt altına alınıp gümrüğe gönderilir. Gayet normal bir süreç. Gönderi yurtdışina sevk edildikten 2-10 güne kadar yurtta geliş kaydı yapılabilir. Geliş kaydı yapıldıktan sonra gümrüğe sevk edilir 2-4 gün arasında gümrükten çıkar ve 1-2 gün içinde bulunulan ildeki dağıtım merkezine gelir. Buradan da 1-2 gün içinde dağıtımı yapılacak son şubeye varır. Oradan dağıtıma çıkması ise şubenin yoğunluğuna bağlı olarak 1-10 gün arası oluyor genellikle.
var. benimkide 17 track uygulamasindaki bilgilerin aynısı "send item the abroad"
30 Ekim. Ayrıca hiçbir fiyat bilgisi yazmıyor vergi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri