teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Yer savaşları hep yaşanıyorEşim aklına estikçe alanımı daraltmaya çalışıyor ama bölgemi tüm gücümle ve kararlılığımla savunuyorum. Muvaffak olamadılar henüz kendileriEkli dosyayı görüntüle 1677
Yer savaşları hep yaşanıyorEşim aklına estikçe alanımı daraltmaya çalışıyor ama bölgemi tüm gücümle ve kararlılığımla savunuyorum. Muvaffak olamadılar henüz kendileriEkli dosyayı görüntüle 1677
Çanakkale'ye yolu düşen tüm arkadaşlara @Cihan Cafe'yi mutlaka ziyaret edin derim.Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki...
Ekli dosyayı görüntüle 1663
Ekli dosyayı görüntüle 1658
Ekli dosyayı görüntüle 1660
Ekli dosyayı görüntüle 1661
Ekli dosyayı görüntüle 1662
Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.

Ben de bu konuyu kendime dert edindiğim için bu başlığı açmıştım. Hepimizin böyle kişisel bir alanı olmalı diye düşünüyorum. O güzel köşeleri görüp ilham almak istedim. Yakında harekete geçeceğimBu konu benim kahve konusundaki yaralarımdan biridirKendime özel bir kahve köşesi oluşturma ve özellikle kahvem için en ideal suyu kullanmak adına düzgün bir sistem kurmamış olmak kendimle alakalı en büyük şikayetlerim kahve konusunda. Sağlık olsun yine de.
Sizlerin güzel ve özenli kahve köşelerinin yanında benimkisi oldukça sönük kalacak ama benim köşemi daha mütevazi bir yaklaşım gibi düşünelim
Değirmen, tartı ve kahve paketlerini kapalı bir dolabın rafında saklıyorum, daha güvenli ve tozlanma durumuna karşı daha steril geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1726
Diğer demleme ekipmanları ve bakım ürünlerini de evde bulduğum ufak, 3 raflı bir şey vardı ve fazlalıktı. Ona yerleştirmiştim. Çok estetik gözükmüyor ama ihtiyacımı görüyor şimdilik.
Ekli dosyayı görüntüle 1727
Yalnız kahveler Dünya kadrosu gibiBu konu benim kahve konusundaki yaralarımdan biridirKendime özel bir kahve köşesi oluşturma ve özellikle kahvem için en ideal suyu kullanmak adına düzgün bir sistem kurmamış olmak kendimle alakalı en büyük şikayetlerim kahve konusunda. Sağlık olsun yine de.
Sizlerin güzel ve özenli kahve köşelerinin yanında benimkisi oldukça sönük kalacak ama benim köşemi daha mütevazi bir yaklaşım gibi düşünelim
Değirmen, tartı ve kahve paketlerini kapalı bir dolabın rafında saklıyorum, daha güvenli ve tozlanma durumuna karşı daha steril geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1726
Diğer demleme ekipmanları ve bakım ürünlerini de evde bulduğum ufak, 3 raflı bir şey vardı ve fazlalıktı. Ona yerleştirmiştim. Çok estetik gözükmüyor ama ihtiyacımı görüyor şimdilik.
Ekli dosyayı görüntüle 1727
Tam anlamıyla beğendiğim bir düzen buBenim köşe
Filtrecisiniz gözüktüğü kadarıyla..Benim köşe
Çok teşekkür ederimTam anlamıyla beğendiğim bir düzen buzevk sahibisiniz bu belli. Petra kutuları da duvarla pek uyumlu. Tablo gibi duruyor
![]()
Tamamen ve sadece... bir de orada görünmeyen bir cezve var...Filtrecisiniz gözüktüğü kadarıyla..
Çok teşekkür ederimeski bir çatı katı olan evdeki var olan bu köşeyi değerlendirmeye çalıştım(mimar olmanın minik avantaji), ileride bir iki raf ile biraz daha fonksiyonel hale geleceğini düşünüyorum... Petra her zaman ilk tercihim ancak bu fotoğraf iki hafta önce çekilmiş olsa maviler(probador), bir ay önce olsa siyahlar(boxx) çoğunlukta olacaktı
![]()
Zevkle, ama nitelikli kahvenin incelikleriyle uğraşan insanlar çok da ihtiyaç hissetmez benceBen de çatı katının avantajını biraz kullandım... yoksa bu kadar alan bulmak günümüz koşullarında çok zor. Bir kaç tane raf ekleyebilirsem, sanırım daha keyifli olur. Mimar görüşü önemli![]()
Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki...
Ekli dosyayı görüntüle 1663
Ekli dosyayı görüntüle 1715
Ekli dosyayı görüntüle 1660
Ekli dosyayı görüntüle 1717
Ekli dosyayı görüntüle 1718
Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.
Çok teşekkür ederim.Kahve ekipmanları mağazası gibi olmuş. Servet var salonda
Memlekette neden stok sorunu yaşandığı anlaşıldıBir öğrenci evi için idare eder diye düşünüyorum ☺
Ekli dosyayı görüntüle 1654
Bim tuvalet kağıdı sponsorluğunda![]()