• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Ekli dosyayı görüntüle 1663

Ekli dosyayı görüntüle 1658

Ekli dosyayı görüntüle 1660

Ekli dosyayı görüntüle 1661

Ekli dosyayı görüntüle 1662

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.
Burası resmen kafe olmuş. İnanılmaz :) butik bir kafe işletebilirsiniz :)

Kafenize bayıldım hocam, çok güzelmiş. Tasarımı falan çok hoş.

Burası resmen kafe olmuş. İnanılmaz :) butik bir kafe işletebilirsiniz :)

Biraz dağınık ama toparladığım zamanlar da oluyor. :)
Ufak detaylar var dolaplar içinde fotolarda gözükmeyen el değirmenleri, termometreler , bardaklar ,filtreler , çekirdekler , tabii Vacu Vin gibi...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar @Avare ile araştırma ve deneyimlere devam ediyoruz.😘

Biraz dağınık ama toparladığım zamanlar da oluyor. :)
Ufak detaylar var dolaplar içinde fotolarda gözükmeyen el değirmenleri, termometreler , bardaklar ,filtreler , çekirdekler , tabii Vacu Vin gibi...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar @Avare ile araştırma ve deneyimlere devam ediyoruz.😘
Yeni detayları da eklediğinizde bekleriz :) böyle şeyleri görmek keyif veriyor.

Son düzenleme:
Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Ekli dosyayı görüntüle 1663

Ekli dosyayı görüntüle 1658

Ekli dosyayı görüntüle 1660

Ekli dosyayı görüntüle 1661

Ekli dosyayı görüntüle 1662

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.

Evin sahibi sizden cok ekipmanlar gibi, gun gelir ayaklanirlarsa isiniz zor. 😄 Cok guzelmis gule gule kullanin. :)

Eşim aklına estikçe alanımı daraltmaya çalışıyor ama bölgemi tüm gücümle ve kararlılığımla savunuyorum. Muvaffak olamadılar henüz kendileri😀😀IMG_20200425_144159.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Eşim aklına estikçe alanımı daraltmaya çalışıyor ama bölgemi tüm gücümle ve kararlılığımla savunuyorum. Muvaffak olamadılar henüz kendileri😀😀Ekli dosyayı görüntüle 1677
Bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyorum :)Benim de amacım kendi bölgemi kurmak ve ekipmanlar için bağımsızlık ilan etmek. Tezgahın küçük bir kısmı ve tek kapaklı dolaba mahkum edildik bir çoğumuz 🤣 artık vakti geldi 🥳

Buda benim köşenin bir kısmı yandada bir tezgah var :)

Ekli dosyalar

• 1B12762D-5DA5-4642-AD67-7F2EC954D5A8.jpeg
    1B12762D-5DA5-4642-AD67-7F2EC954D5A8.jpeg
    109.6 KB · Görüntüleme: 906
Buda benim köşenin bir kısmı yandada bir tezgah var :)
Fotoğrafı birkaç kez açıp baktım vallahi 🤩
Sadece ekipman güzelliği anlamında değil, düzen ve sadeliğin şıklığı ile göz dolduran bir köşe olmuş.

Geri