Beko Satılık mı
Siliyorum yaa ! bekoyu kaldırıp koysaydım keşke![]()
Harika görünüyor. Sizin gibi özenli ve tahminimce lezzetli bir elin mutfağının diğer kısımları da pek hoştur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, Mutfağa evin diğer kısımlarına göre torpil geçtiğim doğrudur; İstanbul'a yolunuz düşerse seve seve misafir edip tatlılarımdan ikram ederimHarika görünüyor. Sizin gibi özenli ve tahminimce lezzetli bir elin mutfağının diğer kısımları da pek hoştur diye düşünüyorum.
O Beko’da özenli mi özenli, tertemiz kullanılmıştır kesin..Harika görünüyor. Sizin gibi özenli ve tahminimce lezzetli bir elin mutfağının diğer kısımları da pek hoştur diye düşünüyorum.
Tahmini 3 yıldır bende. 3 kere söküp parçalarını tek tek temizledimO Beko’da özenli mi özenli, tertemiz kullanılmıştır kesin..![]()
Masanın üstünde duran makinemi çok ucuza geldiği için ekstra almıştım, bekodaki lezzeti vermiyor. Sadece süt köpürtmek için kullanıyorum denebilir. Bence yüksek fiyatlara çıkmadıkça beko çok iyi.Kahve ile ilgili çok güzel köşeler, alanlar var. Espresso makineleri başka bir hava katıyor. Bu arada Beko her zaman kahve severlerin gözdesi olacak gibi. Flair olmazsa bir Beko da ben edineyim en iyisi![]()
Isı dalgalanması olmasa.. Pid moduyla biraz gideriliyor ama fiyat/performanssa peşinde olduğumuz, pidli, yan yana koyulmuş 2 Beko’ya (external double boiler?Masanın üstünde duran makinemi çok ucuza geldiği için ekstra almıştım, bekodaki lezzeti vermiyor. Sadece süt köpürtmek için kullanıyorum denebilir. Bence yüksek fiyatlara çıkmadıkça beko çok iyi.
Kupa dikkat çekiyor!