• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Harika görünüyor. Sizin gibi özenli ve tahminimce lezzetli bir elin mutfağının diğer kısımları da pek hoştur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, Mutfağa evin diğer kısımlarına göre torpil geçtiğim doğrudur; İstanbul'a yolunuz düşerse seve seve misafir edip tatlılarımdan ikram ederim :)

Beko da Tchibo nun Severin Km3873 ü gibi ilana koyulur koyulmaz satılmasıyla meşhur. Bu arada satılıksa bende talibim 😄 😄 :love:

Kahve ile ilgili çok güzel köşeler, alanlar var. Espresso makineleri başka bir hava katıyor. Bu arada Beko her zaman kahve severlerin gözdesi olacak gibi. Flair olmazsa bir Beko da ben edineyim en iyisi :)

Harika görünüyor. Sizin gibi özenli ve tahminimce lezzetli bir elin mutfağının diğer kısımları da pek hoştur diye düşünüyorum.
O Beko’da özenli mi özenli, tertemiz kullanılmıştır kesin.. 🤔

O Beko’da özenli mi özenli, tertemiz kullanılmıştır kesin.. 🤔
Tahmini 3 yıldır bende. 3 kere söküp parçalarını tek tek temizledim 😁 Bi dk. sanki satıyormuş gibi makineyi anlatmaya mı başladım? 🙄🙄

Kahve ile ilgili çok güzel köşeler, alanlar var. Espresso makineleri başka bir hava katıyor. Bu arada Beko her zaman kahve severlerin gözdesi olacak gibi. Flair olmazsa bir Beko da ben edineyim en iyisi :)
Masanın üstünde duran makinemi çok ucuza geldiği için ekstra almıştım, bekodaki lezzeti vermiyor. Sadece süt köpürtmek için kullanıyorum denebilir. Bence yüksek fiyatlara çıkmadıkça beko çok iyi.

Masanın üstünde duran makinemi çok ucuza geldiği için ekstra almıştım, bekodaki lezzeti vermiyor. Sadece süt köpürtmek için kullanıyorum denebilir. Bence yüksek fiyatlara çıkmadıkça beko çok iyi.
Isı dalgalanması olmasa.. Pid moduyla biraz gideriliyor ama fiyat/performanssa peşinde olduğumuz, pidli, yan yana koyulmuş 2 Beko’ya (external double boiler? 🤓) f/p rakibi zor çıkar herhalde..

Geri