• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Ekli dosyayı görüntüle 1663

Ekli dosyayı görüntüle 1658

Ekli dosyayı görüntüle 1660

Ekli dosyayı görüntüle 1661

Ekli dosyayı görüntüle 1662

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.
Çanakkale'ye yolu düşen tüm arkadaşlara @Cihan Cafe'yi mutlaka ziyaret edin derim.

Valla benimde öyle aman amanlık yerim yok ortalıkta da pek tutmayı sevmiyorum şuanlık ekipmanları çatı katı olduğu için daire toz çok oluyor televizyon altında bir dolapta tutuyorum çoğu malzemeyi

Bu konu benim kahve konusundaki yaralarımdan biridir 😅 Kendime özel bir kahve köşesi oluşturma ve özellikle kahvem için en ideal suyu kullanmak adına düzgün bir sistem kurmamış olmak kendimle alakalı en büyük şikayetlerim kahve konusunda. Sağlık olsun yine de.

Sizlerin güzel ve özenli kahve köşelerinin yanında benimkisi oldukça sönük kalacak ama benim köşemi daha mütevazi bir yaklaşım gibi düşünelim 😄

Değirmen, tartı ve kahve paketlerini kapalı bir dolabın rafında saklıyorum, daha güvenli ve tozlanma durumuna karşı daha steril geliyor.

IMG-3975.jpg

Diğer demleme ekipmanları ve bakım ürünlerini de evde bulduğum ufak, 3 raflı bir şey vardı ve fazlalıktı. Ona yerleştirmiştim. Çok estetik gözükmüyor ama ihtiyacımı görüyor şimdilik.

IMG-3977.jpg

Bu konu benim kahve konusundaki yaralarımdan biridir 😅 Kendime özel bir kahve köşesi oluşturma ve özellikle kahvem için en ideal suyu kullanmak adına düzgün bir sistem kurmamış olmak kendimle alakalı en büyük şikayetlerim kahve konusunda. Sağlık olsun yine de.

Sizlerin güzel ve özenli kahve köşelerinin yanında benimkisi oldukça sönük kalacak ama benim köşemi daha mütevazi bir yaklaşım gibi düşünelim 😄

Değirmen, tartı ve kahve paketlerini kapalı bir dolabın rafında saklıyorum, daha güvenli ve tozlanma durumuna karşı daha steril geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1726

Diğer demleme ekipmanları ve bakım ürünlerini de evde bulduğum ufak, 3 raflı bir şey vardı ve fazlalıktı. Ona yerleştirmiştim. Çok estetik gözükmüyor ama ihtiyacımı görüyor şimdilik.

Ekli dosyayı görüntüle 1727
Ben de bu konuyu kendime dert edindiğim için bu başlığı açmıştım. Hepimizin böyle kişisel bir alanı olmalı diye düşünüyorum. O güzel köşeleri görüp ilham almak istedim. Yakında harekete geçeceğim :) belki sizi de tetikler buraya atılan o güzel fotoğraflar.
Sizin alanınıza gelecek olursak, dediğiniz gibi mütevazi ama sistemli :) çok da şikayet edilesi durmuyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 1726

Ekli dosyayı görüntüle 1727
Yalnız kahveler Dünya kadrosu gibi 😄

Tam anlamıyla beğendiğim bir düzen bu :) zevk sahibisiniz bu belli. Petra kutuları da duvarla pek uyumlu. Tablo gibi duruyor:)
Çok teşekkür ederim 🙏 eski bir çatı katı olan evdeki var olan bu köşeyi değerlendirmeye çalıştım(mimar olmanın minik avantaji), ileride bir iki raf ile biraz daha fonksiyonel hale geleceğini düşünüyorum... Petra her zaman ilk tercihim ancak bu fotoğraf iki hafta önce çekilmiş olsa maviler(probador), bir ay önce olsa siyahlar(boxx) çoğunlukta olacaktı :)

Çok teşekkür ederim 🙏 eski bir çatı katı olan evdeki var olan bu köşeyi değerlendirmeye çalıştım(mimar olmanın minik avantaji), ileride bir iki raf ile biraz daha fonksiyonel hale geleceğini düşünüyorum... Petra her zaman ilk tercihim ancak bu fotoğraf iki hafta önce çekilmiş olsa maviler(probador), bir ay önce olsa siyahlar(boxx) çoğunlukta olacaktı :)

Ben de çatı katının avantajını biraz kullandım... yoksa bu kadar alan bulmak günümüz koşullarında çok zor. Bir kaç tane raf ekleyebilirsem, sanırım daha keyifli olur. Mimar görüşü önemli :)

Kahve ekipmanları mağazası gibi olmuş. Servet var salonda
Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Ekli dosyayı görüntüle 1663

Ekli dosyayı görüntüle 1715

Ekli dosyayı görüntüle 1660

Ekli dosyayı görüntüle 1717

Ekli dosyayı görüntüle 1718

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.

Kahve ekipmanları mağazası gibi olmuş. Servet var salonda
Çok teşekkür ederim. 😘
Hepimizde var olan şeyler aslında hatta çok daha iyileri var çoğu arkadaşlarımızda.
Benim avantajım yalnız yaşadığım için geniş alana yayabiliyorum özel zevklerimi.
Siz görseniz odanın ortasında surf boardlarını - bisikletleri gülerdiniz gerçekten.
kahve ekipmanları çoğu minik objeler hiç olmazsa...:coffee:

Geri