Recep Bey ne güzel anlatmışsınız öyle!

Ellerinize, emeklerinize sağlık ve afiyet olsun çok. Manuel makine kullananlara da güzel bir referans olur reçetenizi paylaşırsanız.
Etiyopya için bir espresso profili çalıştım. Yarın ilk denemeleri yapıyor olacağım. Eğer istediğim gibi çıkarsa kahve bu hafta satışa çıkarıyor olacağım kahveyi dinlenmiş bir şekilde.
Brezilya'daki profilleme amacım salt sadece espresso için değil, ana espresso olması hedefiyle profillediğim için filtrelerdeki gibi çok açık bir profil denemesi yapmadım espresso namına. Hedef hem kolay kalibre olabilecek, hem espresso olarak tatmin edici, hem sütlü espresso olacağı zaman da kahvenin süt içerisinde kaybolmayacağı bir profildi amacım. Sonuçtan memnunum ben de oldukça. Etiyopya'daki espressoiçin denediğim profil Brezilya'ya göre bir miktar daha açık. Onda amaç alternatif espresso severlere hitap etmek zaten.
Eleştirinizi kabul ediyorum, paketlerin küçüklüğü özellikle espressoda zorlayıcı paketleme olarak, bizim için de yorucu.

Keza sizler için de öyle maalesef. Maalesef diyorum sebebi bu paket boyunun ve bu paketin kendisini tonajlı sipariş vermediğimiz müddetçe istediğimiz esas ölçülerde satın alamıyor olmamızdan kaynaklı. Kısa vadede kolay çözebileceğimiz bir problem değil maalesef.