• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okto Filtre
Filtre için standart bir lezzet profilini temsil eder, her zaman tek yöre kahvesidir, kendini hasattan hasata yeniler, tazeler, lezzette stabillik vaat eder
Kolombiya La Fuente
Bölge: Caldas, Quindío, Risaralda
Üretici: Çeşitli Kooperatif Üyeleri
Rakım:1200-1800m
Varyete: Caturra, Castillo Typica
İşlem: Yıkanmış
Hasat: 2024

Azure Filtre
Tadım Notları: Badem, Karamel, Yaş Tütün
Klasik bir filtre için standart bir lezzet profilini temsil eder, her zaman tek yöre kahvesidir, kendini hasattan hasata yeniler, tazeler, lezzette stabillik vaat eder!
İsmiyle mavi rengini temsil eder.
Kahve:
Brezilya Mogiana
Bölge: Mogiana
Rakım: 800-1350 M
Varyete: Catuai, Icatu, Acaia, Mundo Novo
İşlem: Natürel

koçluk moçluk derken hazirana kadar birşey beklemem kafkülden. Zaten kavurucusu da forumdan gitmiş, daha çok blend görürsünüz, pink starsızlıktan eliniz kolunuz titrerken🤣

bu bir şakadır.

@portakalhalil teşekkür ederiz kahve künyelerini paylaştığınız için. Seri ismiyle çıkanlar belirli bir lezzet profili amacıyla sabit tutacağımız kahve profilleri ve kahveleri ifade ediyor. Pink Star 24-25 hasatı ithalatı başladı, ancak Pink Star ile ilgili maalesef bir kötü haberimiz var.
Cooxupe Kooperatifi, kahve borsasındaki beklenmeyen sert yükseliş sebebiyle Pink Star (19 Elekle adlandırılan) üretimlerini üretmeme kararı almış. Pink Star'a ayrılan 19 elek kahveler artık tüm eleklerin karışımına gidecek şekilde üretilecek. Bundan dolayı Sucafina ile anlaştığımız stoğun tedariğinden sonra bir daha o üretimin gelemeyeceğini belirtmek isterim.
Pink Star tamamen tükendiğinde ise bu seçki kahvelerimiz Pink Star'ın alternatifi olarak yer alacaklar.

Benim favorim şu an için Okto (Kolombiya). Diğer seçki kahvelere göre biraz daha kompleksitesi olan, asiditesi biraz daha belirgin olan bir kahve.
Denemek isteyenler için tavsiye ederim.

Okto Filtre
Filtre için standart bir lezzet profilini temsil eder, her zaman tek yöre kahvesidir, kendini hasattan hasata yeniler, tazeler, lezzette stabillik vaat eder
Kolombiya La Fuente
Bölge: Caldas, Quindío, Risaralda
Rakım:1200-1800m
Varyete: Caturra, Castillo Typica
İşlem: Yıkanmış

Azure Filtre
Tadım Notları: Badem, Karamel, Yaş Tütün
Klasik bir filtre için standart bir lezzet profilini temsil eder, her zaman tek yöre kahvesidir, kendini hasattan hasata yeniler, tazeler, lezzette stabillik vaat eder!
İsmiyle mavi rengini temsil eder.
Kahve:
Brezilya Mogiana
Bölge: Mogiana
Rakım: 800-1350 M
Varyete: Catuai, Icatu, Acaia, Mundo Novo
İşlem: Natürel
Selamlar,

Üstte yazan Azure ile web sitesindeki Azure sanırım aynı değil, biri Brezilya diğeri Peru.

Şu yüzden yazdım, Pink Star’ı arıyorum :( o yaş tütün etkisi ve kavurumu mükemmeldi.

Web sitesinde yazan Azure ile Pink Star’ın bir alakası artık yok değil mi? Alacaktım ama buraya yazayım dedim.

İyi demlemeler

Geri