• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Firma: Kafein Kültür
Kahve: Brezilya pink star
İşlem: Doğal
Kavurma Tarihi: 01-11-2021
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: TM-20
Su Markası ve Sıcaklık
: Buzdağı damacana su , 95~97 derece
Filtre Kağıdı: Cafec Traditional Filtre Kağıdı
Firma Tadım Notları: Çikolata, fındık, tütün.

Demleme Tarifi:
16-256
60 ml ön demleme
120 0.30-0.40
180 0.55-1.05
256 1.30-1.40
2'57" Bitiş

Tadım Notları:

Çok bariz bir tütün tadı ve damakta keyif bırakan bir kahve olarak yudumladım. Günlük içmeye müsait ve damağınızı yormayacağını düşündüğüm bir kahve olmuş. Çikolata tadı damakta keyif bırakan kısımda yer alıyor olabilir. Ama tam bir tat almadığım için yanıltmak istemem.

Fındık tadını ise yakalayamadım. ( Keyif bırakan kısım burası ise çikolatayı almadım diye yorumlayabiliriz :) )

Firma: Kafein Kültür
Kahve: Brezilya pink star
İşlem: Doğal
Kavurma Tarihi: 01-11-2021
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: TM-20
Su Markası ve Sıcaklık
: Buzdağı damacana su , 95~97 derece
Filtre Kağıdı: Cafec Traditional Filtre Kağıdı
Firma Tadım Notları: Çikolata, fındık, tütün.

Demleme Tarifi:
16-256
60 ml ön demleme
120 0.30-0.40
180 0.55-1.05
256 1.30-1.40
2'57" Bitiş

Tadım Notları:

Çok bariz bir tütün tadı ve damakta keyif bırakan bir kahve olarak yudumladım. Günlük içmeye müsait ve damağınızı yormayacağını düşündüğüm bir kahve olmuş. Çikolata tadı damakta keyif bırakan kısımda yer alıyor olabilir. Ama tam bir tat almadığım için yanıltmak istemem.

Fındık tadını ise yakalayamadım. ( Keyif bırakan kısım burası ise çikolatayı almadım diye yorumlayabiliriz :) )
Ellerinize, emeğinize sağlık güzel sonuçlar almışsınız. Tadım notları kesin alınması gereken şeyler değiller çünkü herkesin koku-tat-lezzet hafızası farklı. Anıları farklı. Şundan örnekleyeyim, yarışma jürileri dahi kalibrasyon sonrasında bile bire bir aynı tadım notlarını yazmıyorlar. Bahsettiğim durumdan dolayı. (Kalibrasyon benzer tadım puanları yazmak içindir.)

Genel olarak keyifli bir deneyim yaşamışsınız, paylaşım için teşekkürler. :)

Arkadaşlar çok zor şartlar altından geçiyoruz hepimiz ekonomik olarak. Aralık başı zam kararımızı 1 hafta erkene çekmek zorunda kaldık dün ve bugünkü döviz kuru artışından dolayı. 24 Kasım itibari ile yeni fiyatlara geçiyoruz. Sözümüzü tutamadığım için gerçekten üzgünüm ama anormal zamanlar yaşıyoruz hepimiz, zor şartlar zor kararlar almayı gerektiriyor.

İndirim kararımızı değiştirmedik 30 Kasım'ı 1 Aralık'a bağlayan gece yarısına kadar kampanyayı sürdürmeye devam edeceğiz.

Hepimizi zor günler bekliyor. Anlayışla, birliktelikle üstesinden geleceğimize inanıyorum hep beraber insanlar olarak.

Keyifli günler diliyorum.

Öteki haberim alternatif espresso profili tamamdır. Önümüzdeki hafta etiketleri hazır olduğu gibi satışa çıkıyor alternatif espresso. Fiyat artışı öncesi indirim de varken denemek için oldukça iyi bir zaman. 🙂 Kahve dinlenmiş stoğu ile satışta olacak. Alan arkadaşlarımız makine başına geçebilirler direkt. 😇

Alternatif espresso kahvesi Etiyopya Kelloo Haru. Espresso profili ve kalibrasyonu ile beraber Etiyopya espresso demlemesinde tadım notu olarak şeftali karakterini korurken, sıcakken hafif lavanta karakteri kazandı. Soğudukça hafif yasemin ve siyah çay olarak oldukça çayımsı karakteri olan bir espresso oldu. Bu tarz espressolar arayan arkadaşları mutlu edeceğine inanıyorum bu profilin.

Haberler böyle. Görüşmek üzere!
Bu çekirdekleri dört gözle bekliyordum,zam öncesi moral ve çekirdek dopingi olarak. Neyse yapacak bir şey yok, şartlar zorlaşıyor da umarım tümden Sanalbaharat'a (iyiki varlar) kalmayız.

Bu çekirdekleri dört gözle bekliyordum,zam öncesi moral ve çekirdek dopingi olarak. Neyse yapacak bir şey yok, şartlar zorlaşıyor da umarım tümden Sanalbaharat'a (iyiki varlar) kalmayız.
Haklısınız sonuna kadar. Gerçekten çok moral bozucu bir durum hepimizin yaşadığı. Umuyorum daha güzel günler göreceğiz bir gün.

Orkun bey merhabalar, tüm seçki deneme setindeki çekirdeklerin kavrum tarihi nedir acaba? Sitede yazmıyor da, ona göre sipariş geçeceğim.

Selamlar Melikşah Bey. Eldeki stok ne ise o stoktan ekleniyor numune setleri. Şu an ki sette Caballero 5: 5 Kasım, Etiyopya: 22 Kasım, geriye kalanı 15 Kasım tarihlidir.
teşekkürler, böylece ben de ilk siparişimi geçmiş oldum. olacağından en ufak şüphe yok ama umarım bu zorlu kur şartlarına rağmen kafein kültür hem çok uzun ömürlü hem de çok başarılı olur.

teşekkürler, böylece ben de ilk siparişimi geçmiş oldum. olacağından en ufak şüphe yok ama umarım bu zorlu kur şartlarına rağmen kafein kültür hem çok uzun ömürlü hem de çok başarılı olur.
Afiyetler şimdiden. Çok zor zamanlar geçiriyoruz hepimiz. Hep beraber birbirimizi anladığımız, fikir paylaşımı yaptığımız sürece daha iyilerini göreceğiz umuyorum. Umuyorum çok daha iyi kahvelerle daha lezzetli günleri beraber yaşarız.

Ben de 2 paket alım yaptım. Teşekkür ederim planlanandan önce bitirmenize rağmen haber verdiğiniz için. Sessiz sedasız indirim bitirenlere kıyasla farkınızı belli ettiniz :)
Afiyet olsun şimdiden. Ve ben de teşekkür ederim. Verilen sözü tutamamak beni içten içe rahatsız eden bir durum, ancak döviz piyasaları, kahve piyasaları bizlere bunu dayattı maalesef. Umarım kahveleri beğenirsiniz. :)

Ben de 2 paket alım yaptım. Teşekkür ederim planlanandan önce bitirmenize rağmen haber verdiğiniz için. Sessiz sedasız indirim bitirenlere kıyasla farkınızı belli ettiniz :)
Aynı şekilde sipariş vermek için ay sonunu bekliyordum ama haberiniz doğrultusunda 3131 sipariş numarası ile alımımı yaptım :)

Teşekkürler sevgili @orkunustel . İple çekiyorum.

Kenyada kavurur kavurmaz secenegi ekleyecekmisiniz hocam @orkunustel
Selamlar. Tam tersi kaldırdım çünkü kavurur kavurmaz siparişlerini dün kavurdum. Siteye güncel stoğun düşmesi bir miktar vakit alabilir. Bu mesajla güncel stokları da açıklamış olayım.

Tüm kahvelerde 22.11.2021 tarihlidir şu an stoklar. Çok az 15 kasımdan kaldıysa sanırım bir kaç kahvede bir kaç paket kalmıştır. Kahveler çok eski tarih olmadığı için o kahveleri de siparişlerde çıkartıyor olacağız isteyene. Zira dinlendikleri için hemen içilebilir durumda olurlar böylece. Ancak bu yeni stokları mutlaka 1,5 hafta kadar dinlendirmenizi tavsiye ederim. Kahveler üçüncü haftasında özellikle oldukça iyi bir lezzet yakalıyorlar.

Fiyat güncellemesi sonrasında doğal olarak stoklar bu kadar hızlı erimeyebilir. Ondan dolayı duruma göre haftaya kavurma olmayadabilir. Eski fiyatların son beş buçuk saati kaldığı ve indirim devam ettiği için eğer ihtiyacınız varsa şimdi ya da indirim haftası bitmeden olan stokları seçmenizi tavsiye ederim arkadaşlar. İleriye dönük kavurma siparişi kabul edemiyoruz şu anlık.

Kenyada kavurur kavurmaz secenegi ekleyecekmisiniz hocam @orkunustel
Selamlar. Tam tersi kaldırdım çünkü kavurur kavurmaz siparişlerini dün kavurdum. Siteye güncel stoğun düşmesi bir miktar vakit alabilir. Bu mesajla güncel stokları da açıklamış olayım.

Tüm kahvelerde 22.11.2021 tarihlidir şu an stoklar. Çok az 15 kasımdan kaldıysa sanırım bir kaç kahvede bir kaç paket kalmıştır. Kahveler çok eski tarih olmadığı için o kahveleri de siparişlerde çıkartıyor olacağız isteyene. Zira dinlendikleri için hemen içilebilir durumda olurlar böylece. Ancak bu yeni stokları mutlaka 1,5 hafta kadar dinlendirmenizi tavsiye ederim. Kahveler üçüncü haftasında özellikle oldukça iyi bir lezzet yakalıyorlar.

Fiyat güncellemesi sonrasında doğal olarak stoklar bu kadar hızlı erimeyebilir. Ondan dolayı duruma göre haftaya kavurma olmayadabilir. Eski fiyatların son beş buçuk saati kaldığı ve indirim devam ettiği için eğer ihtiyacınız varsa şimdi ya da indirim haftası bitmeden olan stokları seçmenizi tavsiye ederim arkadaşlar. İleriye dönük kavurma siparişi kabul edemiyoruz şu anlık.

orkun bey şu ankı fiyatlar üzerine ne kadar bir zam gelecek acaba elimde 1.5 kg kahve var eğer zam yüksek olacaksa alıp buzluğa atmayı düşünüyorum :D

Aynı şekilde sipariş vermek için ay sonunu bekliyordum ama haberiniz doğrultusunda 3131 sipariş numarası ile alımımı yaptım :)

Teşekkürler sevgili @orkunustel . İple çekiyorum.
Afiyetler şimdiden Can Bey. Ve ben teşekkür ediyorum bizi düşündüğünüz için. :)

Genel bir duyuru daha yapayım bu mesajla. Bugün siparişlerin yüklü bir kısmını çıkarttık arkadaşlar. Arada özel notları olan, bazıları öğütülmüş, bazıları öğütülmemiş rica eden arkadaşlarımız vardı. Bu istekleri rica eden arkadaşlarımız burada ise eğer, yarın gelen siparişlerde notu uygulanmamış sipariş olursa direkt bana orkunustel@kafeinkultur.com adresinden ulaşmanızı rica edeceğim. Siparişleri eksiksiz dikkatli çoğunluğu yetiştirmeye çalıştık ancak insanlık hali eksiklik olursa diye kesin hızlı çözüm için e postama yazarlarsa arkadaşlar hızlıca halletmeye çalışırım eksiklik olma durumunu. :)

Anlayışınız için teşekkür ediyorum hepinize herkese afiyetler diliyorum.

Geri