Aksesuarlarda foruma özel kod işe yaramıyor.Kontrol edebilir misiniz
Merhaba, Timemore Grinder Go larında gümrük işlemleri tamamlandı mı?
Aksesuarlarda foruma özel kod işe yaramıyor.Kontrol edebilir misiniz
Türkiyenin şu andaki şartlarında talihsiz bir zamanda denk gelmiş.Merhaba,
Genel bir bilgilendirme yapalım.
Lelit Espresso, Yeni Yıl ile beraber fiyat geçişi duyurusu gönderdiler. 2022 yılının ilk günleri fiyat geçişi olacaktır. Tüm ürünlerde az veya çok olacak şekilde fiyatlar yükseliyor. listeye baktığımızda ortalama %7-10 gibi duruyor maalesef. Genel yıla baktığımızda %15-20 bir önceki yıla göre fiyatlara zam yapmış olacaklar.
Saygılar
Çalıştığım sektörden de biliyorum. Kahve sektöründen bağımsız bütün hammaddeler pahalandı... teklifler sürekli güncelleniyor, uzun geçerlilik süreleri artık verilmiyor... globalde de çoğu sektörde durum bu şekilde...Bizde asıl sıkıntı kur artışı olduğundan etkisi 3-4 kat hissediliyor.Merhaba,
Genel bir bilgilendirme yapalım.
Lelit Espresso, Yeni Yıl ile beraber fiyat geçişi duyurusu gönderdiler. 2022 yılının ilk günleri fiyat geçişi olacaktır. Tüm ürünlerde az veya çok olacak şekilde fiyatlar yükseliyor. listeye baktığımızda ortalama %7-10 gibi duruyor maalesef. Genel yıla baktığımızda %15-20 bir önceki yıla göre fiyatlara zam yapmış olacaklar.
Saygılar
Bende ayni şekilde bekliyordum ama dediginiz gibi kurdaki artış nedeniyle istedigim fiyata gerileyemedi, 11 kasım da 20k fiyatından almadığıma pişman oldum.Türkiyenin şu andaki şartlarında talihsiz bir zamanda denk gelmiş.
Neredeyse elimde kredi karttıyla Bianca sipariş etmeyi bekliyordum son 1 haftadır. Kurdaki haraketlilikle fiyatlar, sen tam yakalamak üzereyken kaçan haraketli bir hedefe dönüştü. Bu zamlarda eklenince, yeni normale alışmak zaman alacaktır.
Bende Bianca yerine Mara X e donus yaptim. 19 Kusurlere Bianca artik hayal acikcasi
Oldu sagolsun bende aldim zaten. Bianca benim elimde harcanirdi zaten is sebebiyle cok ilgilenemiyorum Mara X ; esime anlatabilmem acisindan da iyi olduO paraya mara bile hayal olabilir yakında. Bence elinizi çabuk tutun ne olur ne olmaz. Yiğit bey fiyat konusunda biraz daha yardımcı olur foruma özel diye düşünüyorum
Şu konuyu inceleyebilirsiniz, benzer problemler farklı bir kettle için de tartışılmıştı.800 ml lik kettle almıştım ama ilk su kaynatmamdan sonra tabanında lekeler açığa çıktı. gelbura.comda oluşturduğum destek talebine cevap alamayınca bir de buradan sormak istedim. var mı lekelerden kurtulmanın bir yöntemi?
Timemore 800ml kullandim, kullandiginiz suylada alakalı bir durum bu aslinda 600ml suyun icine 2 yemek kasigi sirke atin ve iyice karistirin sonrasinda bu karisimi kettle icine dokup 95 derecede kaynatin lekelerin ciktigini göruceksiniz800 ml lik kettle almıştım ama ilk su kaynatmamdan sonra tabanında lekeler açığa çıktı. gelbura.comda oluşturduğum destek talebine cevap alamayınca bir de buradan sormak istedim. var mı lekelerden kurtulmanın bir yöntemi?
öhm öhm.Dolar olmuş 11 TL değirmen alınmaz bu zamanda.
Sadece 7-8 gün önce 2500 tutan timemore kettle + timemore tartı şu an 3.505 lira.Ben mi bir şey kaçırıyorum yoksa gelbura.com üzerinden alışveriş yapmamızın bir avantajı yok mu?
Timemore Fish Pour-Over trendyol üzerinde yine gelbura kullanıcısından 1600 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 1.669,94.
Timemore Black Mirror amazon üzerinde gelbura kullanıcısından 800 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 839,92.
kahvekulubu2yasinda kodunu kullandığım halde durum bu şekilde.