• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhabalar Arkadaşlar,

Kasım Ayının ilk kampanyasını sizlere duyuruyoruz. Kasım ayı sonuna kadar diğer duyuruları da buradan takip edebilirsiniz.

Süper Kasım ayı başladı 10-14 KASIM 2021 Tarihleri arasında Gelbura.com'da kahve ve kahve ekipmanı kategorilerinde süper fiyatlar sizleri bekliyor.
*Kampanya bu gece yayında 09.11.2021 23:59 ile geçerli olacaktır
*Kampanya süresince mevcut tüm kuponlar ve çekler pasif olup çalışmayacaktır.

Özellikle Evde Espresso başlangıcı yapmak isteyenler Gaggia new classic pro'yu kaçırmasın
Otomatik Espresso isteyenler içinde Gaggia Magenta prestige yılın en iyi fiyatları ile kampanyada olacak

Ayrıca, Pour- over Severlere Timemore Kettle Çok avantajlı olacak

Bunun yanı sıra yeni ürünlerimizde indirimli fiyatlarla satışta olacak. Kargolanma süresi 2 haftayı bulabilir ürünler şu an gümrükte ve işlemleri bitmesine az kaldı
Timemore 800ml elektrikli kettle 2 hafta
Timemore Go Grinder ve 123 go grinder 2 hafta

Timemore

Lelit

Gaggia

Kalita

Genel Kampanya katalog sayfamız

Bonus:

Kahve & Kahve Makineleri Kategorimizde 1000TL ve üzeri siparişe sizin seçeceğiniz Kafein Kültür 250gr kahve anında Hediye !!!​

Kahvenizi sepetinize eklemeyi unutmayınız

Son düzenleme:
Merhaba. Geçen aylarda Timemore elektrikli 600 ml kettle almıştım, bunu 800 ml'e upgrade mümkün mü? Acaba tek fark üstteki hazne mi yoksa alttaki elektronik parçada farklılık var mı?

Bunun yanı sıra yeni ürünlerimizde indirimli fiyatlarla satışta olacak. Kargolanma süresi 2 haftayı bulabilir ürünler şu an gümrükte ve işlemleri bitmesine az kaldı
Timemore 800ml elektrikli kettle
Timemore Go Grinder ve 123 go grinder

600 ml kettle da stok var mı ? 800ml olan model mi 2 hafta sonra gelicek ?

Beklenen kampanya geldi :D

Peak water filtre değişimi için %50 indirimli almak için nasıl bir yol izlemeliyiz. Hangi kargo şirketi ile göndermeliyiz. Forum'da vardı çok aradım bulamadım.

Bu sırada nanonun stokta kalmaması beni bir miktar üzdü 😅 ama kararsızlığıma iyi geldi 😅😂

@Globally
Timemore ürünlerinde kargo bedava diyor, fakat sepette 14.9TL kargo çıkıyor.

edit: sepette 600ml kettle ve kahve var.

Son düzenleme:
Yiğit bey ben chestnut g1 plus siparişi geçtim. Bu güzel indirim için çok teşekkür ederim. Kısmet gaggia new Classic pro ya

Bir önceki indirimlere yakın olmuş en azından C2 için söyleyebilirim, pas diyorum belki başka sefere artık. Teşekkürler.

Peak water filtre değişimi için %50 indirimli almak için nasıl bir yol izlemeliyiz. Hangi kargo şirketi ile göndermeliyiz. Forum'da vardı çok aradım bulamadım.
Merhaba, Ürünleri bize gönderdiğinizde kod paylaşılacaktır
Yurtiçi kargo Anlaşma kod: 585275160
Surat kargo Anlaşma kod : 1290671610

Geri