• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. Sanırım ben gözden kaçırdım kod filan göremedim, sizin bilginiz var mı? Çünkü sepete ekle fiyatı 2.099 tl çıkıyor.
indirim yeni bitti black friday kampanyası yeni başlayacak.

Gelburadan bir arkadaş hızlıca dönüş yaptı teşekkür ederim. @Globally

Sevgili @Globally, bugün akşam üstü baktığımda sitenizde 2000 TL civarı olan Timemore Fish 800 ml, şimdi baktığımda 2.238,75 TL görünüyor. Tamam biz de bütün gün dolar takip ettik fakat 4, 5 gün önce 1440 TL'ye satılmış bir ürün için bu artış biraz fazla değil mi? Güncel fiyatı buysa kara cuma filan indirimlerinde ne kadar bir indirim düşünüyorsunuz acaba? Teşekkürler.

Sevgili @Globally, bugün akşam üstü baktığımda sitenizde 2000 TL civarı olan Timemore Fish 800 ml, şimdi baktığımda 2.238,75 TL görünüyor. Tamam biz de bütün gün dolar takip ettik fakat 4, 5 gün önce 1440 TL'ye satılmış bir ürün için bu artış biraz fazla değil mi? Güncel fiyatı buysa kara cuma filan indirimlerinde ne kadar bir indirim düşünüyorsunuz acaba? Teşekkürler.
14 Kasım akşamı not bakarken kaçırdım indirimi bugün içinde de sürekli kontrol ediyordum fiyatı bu haber gerçekten üzdü.

Merhaba,

11.11 indirimleri yapmıştık normal fiyatınında çok altındaydı.

şimdi gördüğünüz fiyat normal fiyatımız ve kura endeksli hale getirmek zorunda kaldık. Son hafta kuru öngöremiyoruz ve sürekli güncelliyoruz

kara cuma haftası yine bir kampanya olur ama kur burada etkili olacaktır

Kampanya falan hikaye bu kurlar ile. Bir şey almak istiyorsanız hemen alın, çünkü şuanki fiyat her zaman haftayaki fiyattan daha düşük olacak malesef

Geri