• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben mi bir şey kaçırıyorum yoksa gelbura.com üzerinden alışveriş yapmamızın bir avantajı yok mu?
Timemore Fish Pour-Over trendyol üzerinde yine gelbura kullanıcısından 1600 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 1.669,94.
Timemore Black Mirror amazon üzerinde gelbura kullanıcısından 800 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 839,92.
kahvekulubu2yasinda kodunu kullandığım halde durum bu şekilde.

Ims GA200NT siparişi verdim . Ek indirim için teşekkürler

Merhaba,

Genel bir bilgilendirme yapalım.

Lelit Espresso, Yeni Yıl ile beraber fiyat geçişi duyurusu gönderdiler. 2022 yılının ilk günleri fiyat geçişi olacaktır. Tüm ürünlerde az veya çok olacak şekilde fiyatlar yükseliyor. listeye baktığımızda ortalama %7-10 gibi duruyor maalesef. Genel yıla baktığımızda %15-20 bir önceki yıla göre fiyatlara zam yapmış olacaklar. :(

Saygılar

@Globally sağolsun kettle ı değiştirdi ye kettle bugün elime ulaştı tekrar teşekkürler.

Merhaba,

Lelit Espresso, Yeni Yıl ile beraber fiyat geçişi duyurusu gönderdiler. 2022 yılının ilk günleri fiyat geçişi olacaktır. Tüm ürünlerde az veya çok olacak şekilde fiyatlar yükseliyor. listeye baktığımızda ortalama %7-10 gibi duruyor maalesef. Genel yıla baktığımızda %15-20 bir önceki yıla göre fiyatlara zam yapmış olacaklar. :(

Saygılar
Türkiyenin şu andaki şartlarında talihsiz bir zamanda denk gelmiş.
Neredeyse elimde kredi karttıyla Bianca sipariş etmeyi bekliyordum son 1 haftadır. Kurdaki haraketlilikle fiyatlar, sen tam yakalamak üzereyken kaçan haraketli bir hedefe dönüştü. Bu zamlarda eklenince, yeni normale alışmak zaman alacaktır.

Merhaba,

Saygılar
Çalıştığım sektörden de biliyorum. Kahve sektöründen bağımsız bütün hammaddeler pahalandı... teklifler sürekli güncelleniyor, uzun geçerlilik süreleri artık verilmiyor... globalde de çoğu sektörde durum bu şekilde...Bizde asıl sıkıntı kur artışı olduğundan etkisi 3-4 kat hissediliyor.

Yeni normale alışmak 5-6 ay sürebilir... sonra baz etkisi, vs derken dengelenir... Üzücü...

Son düzenleme:
Türkiyenin şu andaki şartlarında talihsiz bir zamanda denk gelmiş.
Neredeyse elimde kredi karttıyla Bianca sipariş etmeyi bekliyordum son 1 haftadır. Kurdaki haraketlilikle fiyatlar, sen tam yakalamak üzereyken kaçan haraketli bir hedefe dönüştü. Bu zamlarda eklenince, yeni normale alışmak zaman alacaktır.
Bende ayni şekilde bekliyordum ama dediginiz gibi kurdaki artış nedeniyle istedigim fiyata gerileyemedi, 11 kasım da 20k fiyatından almadığıma pişman oldum.

O paraya mara bile hayal olabilir yakında. Bence elinizi çabuk tutun ne olur ne olmaz. Yiğit bey fiyat konusunda biraz daha yardımcı olur foruma özel diye düşünüyorum
Oldu sagolsun bende aldim zaten. Bianca benim elimde harcanirdi zaten is sebebiyle cok ilgilenemiyorum Mara X ; esime anlatabilmem acisindan da iyi oldu :) Biance yerine Mara x + Eureka Mignon aldim

800 ml lik kettle almıştım ama ilk su kaynatmamdan sonra tabanında lekeler açığa çıktı. gelbura.comda oluşturduğum destek talebine cevap alamayınca bir de buradan sormak istedim. var mı lekelerden kurtulmanın bir yöntemi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-07-19-47-36-101_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-07-19-47-36-101_com.miui.gallery.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 97
1-2 tatlı kaşığı limon tuzu, üzerine kaynar su 5-10 dk bekle ve dök.

800 ml lik kettle almıştım ama ilk su kaynatmamdan sonra tabanında lekeler açığa çıktı. gelbura.comda oluşturduğum destek talebine cevap alamayınca bir de buradan sormak istedim. var mı lekelerden kurtulmanın bir yöntemi?
Şu konuyu inceleyebilirsiniz, benzer problemler farklı bir kettle için de tartışılmıştı.

Timemore 800ml kullandim, kullandiginiz suylada alakalı bir durum bu aslinda 600ml suyun icine 2 yemek kasigi sirke atin ve iyice karistirin sonrasinda bu karisimi kettle icine dokup 95 derecede kaynatin lekelerin ciktigini göruceksiniz

Ben mi bir şey kaçırıyorum yoksa gelbura.com üzerinden alışveriş yapmamızın bir avantajı yok mu?
Timemore Fish Pour-Over trendyol üzerinde yine gelbura kullanıcısından 1600 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 1.669,94.
Timemore Black Mirror amazon üzerinde gelbura kullanıcısından 800 liraya geliyor. Site üzerinden aldığımız vakit 839,92.
kahvekulubu2yasinda kodunu kullandığım halde durum bu şekilde.
Sadece 7-8 gün önce 2500 tutan timemore kettle + timemore tartı şu an 3.505 lira.

Geri