• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fam Coffee Family

Benim gibi Pazartesiye kadar diye düşünenler geç kaldı galiba :)
Kampanya geçen ay sonuna kadarmış.

Merhaba,

Geçen hafta 1, bugün de 2 yeni kahvemizi sitemize ekledik. 24 Şubata kadar 'wintercoffee' koduyla tüm kahvelerimizi %20 indirimli satın alabilirsiniz.

Hambella espresso ise son 10 adet 250 gramlık pakedimiz kaldı. Sonrasında yeni espressomuza geçeceğiz.

Uzun süredir girmediğim bi hesapla girdim sanırım. Böyle bir hata aldım. Başka bir kullanıcı hesabı açınca bu hatayı almadım. Goodbyedpi açıktı ondan oldu herhalde. Haber vermek istedim.
1751399913527.png

Bu aralar kahvelerinizde inidirim söz konusumu sevgili @pacamara ?
Selamlar,
Fiyatlandırmamızı doğru yapmaya çalışıyorum, o yüzden çok indirim taraftarı değilim. Sürekli ocak, şubat, mart, nisan... indirimi oluyor her yerde, bana doğru gelmiyor.

Ancak forumlardan gelen talepleri de kırmamaya çalışıyorum. Gelecek pazara kadar (24.08.2025 gece yarısı) geçerli, %20 indirim kodu: 'ilovematcha'
Afiyetler şimdiden

Selamlar,
Fiyatlandırmamızı doğru yapmaya çalışıyorum, o yüzden çok indirim taraftarı değilim. Sürekli ocak, şubat, mart, nisan... indirimi oluyor her yerde, bana doğru gelmiyor.

Ancak forumlardan gelen talepleri de kırmamaya çalışıyorum. Gelecek pazara kadar (24.08.2025 gece yarısı) geçerli, %20 indirim kodu: 'ilovematcha'
Afiyetler şimdiden
Aslında geçen indirimden baya bir kahve alıp hepsini deneyip memnun kaldım.
Fakat espresso (kochere) bana biraz farklı bir tat olarak geldi, o yüzden 3 paket daha almak istedim.İndirim için teşekkürler şimdiden herkese afiyet olsun.

Selamlar,

Afiyetler şimdiden
Çok naziksiniz, teşekkür ederiz. 🙏

Geri