Mustt373
Barista
- İsim
- Mustafa Erkan
Merhaba, kod süre doldu uyarısı vermekte.Merhaba, ay sonuna kadar 'blackcoffee' koduyla %20 indirimli ürün alabilirsiniz.
Merhaba, kod süre doldu uyarısı vermekte.Merhaba, ay sonuna kadar 'blackcoffee' koduyla %20 indirimli ürün alabilirsiniz.
Kod çalışmıyor ?Merhaba, ay sonuna kadar 'blackcoffee' koduyla %20 indirimli ürün alabilirsiniz.
Şu an denedim, bir sorun görünmüyor ama kontrol edebilir misiniz ? Belki sanal pos kaynaklı anlık bir sorun olmuştur.
çok teşekkür ederim ilginiz içinuzatıyorum bu gece yarısına kadar
Selamlar,Uzun süredir girmediğim bi hesapla girdim sanırım. Böyle bir hata aldım. Başka bir kullanıcı hesabı açınca bu hatayı almadım. Goodbyedpi açıktı ondan oldu herhalde. Haber vermek istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 39510
Selamlar,Bu aralar kahvelerinizde inidirim söz konusumu sevgili @pacamara ?
Aslında geçen indirimden baya bir kahve alıp hepsini deneyip memnun kaldım.Selamlar,
Fiyatlandırmamızı doğru yapmaya çalışıyorum, o yüzden çok indirim taraftarı değilim. Sürekli ocak, şubat, mart, nisan... indirimi oluyor her yerde, bana doğru gelmiyor.
Ancak forumlardan gelen talepleri de kırmamaya çalışıyorum. Gelecek pazara kadar (24.08.2025 gece yarısı) geçerli, %20 indirim kodu: 'ilovematcha'
Afiyetler şimdiden
Çok naziksiniz, teşekkür ederiz.Selamlar,
Fiyatlandırmamızı doğru yapmaya çalışıyorum, o yüzden çok indirim taraftarı değilim. Sürekli ocak, şubat, mart, nisan... indirimi oluyor her yerde, bana doğru gelmiyor.
Ancak forumlardan gelen talepleri de kırmamaya çalışıyorum. Gelecek pazara kadar (24.08.2025 gece yarısı) geçerli, %20 indirim kodu: 'ilovematcha'
Afiyetler şimdiden