Caner Caliskan
Barista
- İsim
- Caner
Espresso ve süt bazlılarda en çok kullandığım çekirdek.Milky Way sütlü kahveler için uygun mu acaba?
Gayet keyifli
Espresso ve süt bazlılarda en çok kullandığım çekirdek.Milky Way sütlü kahveler için uygun mu acaba?
Merhaba , iyi bayramlar . Kahvenizi ben paketledim bir basım hatası olmuş kahveniz 15.03 tarihli tekrardan kusura bakmayınGünaydın şimdiden herkese iyi bayramlar.
25 Mart gözüküyor ama 15 marttır bence bu değil mi? @pacamara
Merhaba , iyi bayramlar . Kahvenizi ben paketledim bir basım hatası olmuş kahveniz 15.03 tarihli tekrardan kusura bakmayınBenim kargom da dün geldi, bende de 25 Mart yazıyor.
Olan kadar göndeririz ama 2 haftadan fazla çok az oluyor elimizdeMerhaba, #6182 siparişinin mümkün olduğu kadar degassing süresi dolmuş gönderilmesi mümkün müdür?![]()
Umarım benimki öyle olmaz diyelim o halde, kalbim kırılır.Koke Honey La Fany ve El Paraiso aldım kahveler 9 haziran kavrumlu. Diğer kahvelerin kavrumu iyi olsa da koke için aynı şeyi şimdilik düşünmüyorum. Çok koyu gözüken bir kavrum ve maalesef tada da bitterlik olarak yansımış. Eğer öneri reçete varsa deneyebilirim fakat şu ana kadar hiç memnun kalmadım. Biraz daha bekleyip daha detaylı yazabilirim.
La fany ve El Paraiso, Koke’den daha koyu kavruma sahip.Koke Honey La Fany ve El Paraiso aldım kahveler 9 haziran kavrumlu. Diğer kahvelerin kavrumu iyi olsa da koke için aynı şeyi şimdilik düşünmüyorum. Çok koyu gözüken bir kavrum ve maalesef tada da bitterlik olarak yansımış. Eğer öneri reçete varsa deneyebilirim fakat şu ana kadar hiç memnun kalmadım. Biraz daha bekleyip daha detaylı yazabilirim.