• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@metin bey, tekrardan selamlar.

Yukarıdaki yorumumu beğenmişsiniz, bir yorum alamadım ama ben onu da beklemeden Pedra Azul espresso için sipariş geçtim şimdi.

Bakalım espresso kavrumundan da pour-over'dan aldığım zevki alacağım inşallah :)

Tam olarak medium roast mu olacak, yoksa medium-dark mı?
Siparişiniz için teşekkürler, medium roast gelecek.

Bugün metin bey'in tarifi ile 3 adımda demledim daha az lezzetli asidite ve baştan sonra kavruk tat geldi. 4 adımlı demlemede fincanın yarısından sonra acılık gitmiş çok lezzetli olmuştu. Galiba 4 adım demleyip klik yükselteceğim bi dahakine
Demleme konusunda bizden daha tecrübeli olabilirsiniz, elinize sağlık :) Bazı kahveler demlemesi zor oluyor gerçekten

Demleme konusunda bizden daha tecrübeli olabilirsiniz, elinize sağlık :) Bazı kahveler demlemesi zor oluyor gerçekten
Ahaha teşekkürler daha 6. ayımdayım. Tabi ki de sizden daha iyi değilim fakat suyumuz, döküş seklimiz vs. de farklı olunca her tarif uymayabiliyor. Ya da bazen güzel demliyorum bazen batıyor.

Cuzcachapa'dan da harika olmasa da keyifli bir sonuç elde ettim. Shanga'dan sonra şu an da onu yudumluyorum :)

bence de degassing ile alakalı değil çünkü ağustos alımında böyle bir şeyler karşılaşmamıştım. bu sefer iki çekirdek aldım ikisi de koyu kavrulmuş neredeyse starbucksın dark kavrumuna yakın.
Bize gelen parti çok güzel duruyor hocam 4 ocak kavrumlu

Ekli dosyalar

• 5407817e-cd61-449b-9885-ae04833c555b.jpg
    5407817e-cd61-449b-9885-ae04833c555b.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 89
reçete alabilir miyim? benim shanga da 11. gününde dün yaptığım v60ta hala isli tat vardı keyifle içemedim.

Aynı şekilde bende de isli, bitter tatlar ön planda ve artık degassingden kaynaklı gibi hissettirmiyor. Bu sefer böyle oldu.

ben de aynı durumla karşılaştım. 10. gününde demledim. ilk alımdaki ile alakası yoktu. biraz daha bekleyip yazacaktım ama önce davranmışsınız. ayrıca çekirdekler gözüme biraz yağlı gözüktü, akşam yine kontrol edeceğim.

Konuyu araştırıyoruz arkadaşlar geri dönüş yapacağız.
Ancak şunu söyliyim shanga'nın starbucks koyu kavrum ile pek alakası yok bence :unsure:

Kahveden memnun olanın da olması olmayanın da olması durumu var şu an...
Memnun olmayan arkadaşlar benimle özel olarak iletişime geçerse kendilerine yardımcı olabilirim...

Ben şu an tekrar demledim ve içiyorum hatta kahve 2 saat önce kavruldu buna rağmen içilemeyecek gibi değil... hatta keyifli...
Suyun değeri 160 ppm

Starbucks kavrumuyla alakası yok da fotoğraftan mıdır nedir bu çekirdekler daha açık gözüktü...
Hatta ben espresso için aldımdı :D bir önceki alışverişimde daha koyuydu :D hayatımda içtiğim en tatlı espressoyu almıştım.

Arkadaşlar Forza Espresso yakında satışa çıkacak, şu an için sadece espresso seçkisinde.
Ancak pedra azul alımı yapıp not kısmına Forza Espresso istediğinizi belirtirseniz o şekilde gönderim yapabiliriz.
Farkı nedir

Bize gelen parti çok güzel duruyor hocam 4 ocak kavrumlu
3B3AE151-CE92-4AB4-8E7C-32A33399F4DC.jpeg
28 aralık kavrum benimki. starbucks kadar koyu derken öyle olduğundan değildi sadece benzetme daha önce böyle koyu kavrum filtre içmemiştim.

Konuyu araştırıyoruz arkadaşlar geri dönüş yapacağız.
Ancak şunu söyliyim shanga'nın starbucks koyu kavrum ile pek alakası yok bence :unsure:

Kahveden memnun olanın da olması olmayanın da olması durumu var şu an...
Memnun olmayan arkadaşlar benimle özel olarak iletişime geçerse kendilerine yardımcı olabilirim...

Ben şu an tekrar demledim ve içiyorum hatta kahve 2 saat önce kavruldu buna rağmen içilemeyecek gibi değil... hatta keyifli...
Suyun değeri 160 ppm
henüz 3. demlemem ve 11. gününde olduğu için acele etmek istemiyorum bi kaç gün sonra sizinle iletişime geçebilirim metin bey.

Geri