• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öğütülmüş kahveyi valfli paketten çıkardıktan sonra on beş dakika kadar bekletmeyi deneyin isterseniz.
Yaşadığınız sorunun birçok nedeni olabilir. Filtre kağıdınız sıkıntılı olabilir. Demlemeyi hatalı yapmış olabilirsiniz. Forumda çamurumsu görüntü ile ilgili paylaşımlar vardı. Hatta benzer bir sorunla karşılaşan üyenin paylaşımını ve cevapları okuyabilirsiniz aşağıda paylaştığım linkten. Konu bire bir aynı değil ama benzer durumlar var.
Teşekkür ederim ama dönüşte nasıl bir sıkıntı olabilir ki yavaş yavaş döküyorum ama çaydanlıktan kettle yok öyle uzun burunlu tavsiyeniz nedir

Öğütülmüş kahveyi valfli paketten çıkardıktan sonra on beş dakika kadar bekletmeyi deneyin isterseniz.
Yaşadığınız sorunun birçok nedeni olabilir. Filtre kağıdınız sıkıntılı olabilir. Demlemeyi hatalı yapmış olabilirsiniz. Forumda çamurumsu görüntü ile ilgili paylaşımlar vardı. Hatta benzer bir sorunla karşılaşan üyenin paylaşımını ve cevapları okuyabilirsiniz aşağıda paylaştığım linkten. Konu bire bir aynı değil ama benzer durumlar var.
Öğütüm de çok iyi olmayabilir. Nasıl öğütülmüş görmek lazım.

28 Aralık 2020 tarihli Shanga ile bugün bi deneme yaptım ama pek iyi sonuç alamadım. V60 için CMD 20 Klik öğüttüm. Biraz daha mı beklemek lazım ya da Shanga için başarılı bir reçetesi olan var mı?

Konuyu araştırıyoruz arkadaşlar geri dönüş yapacağız.
Ancak şunu söyliyim shanga'nın starbucks koyu kavrum ile pek alakası yok bence :unsure:

Kahveden memnun olanın da olması olmayanın da olması durumu var şu an...
Memnun olmayan arkadaşlar benimle özel olarak iletişime geçerse kendilerine yardımcı olabilirim...

Ben şu an tekrar demledim ve içiyorum hatta kahve 2 saat önce kavruldu buna rağmen içilemeyecek gibi değil... hatta keyifli...
Suyun değeri 160 ppm
Ben kavrumu kontrol ettim, yanılmışım. Herhangi bir sorun yok ama kontrol ederken bile çok yoğun is kokusu vardı.

Teşekkür ederim ama dönüşte nasıl bir sıkıntı olabilir ki yavaş yavaş döküyorum ama çaydanlıktan kettle yok öyle uzun burunlu tavsiyeniz nedir
Çaydanlığın ucuna debiyi yavaşlatacak bir aparat takabilirsiniz (Saçaklı süzgeç gibi bir şey var. O işe yarıyor sanırım.). Eliniz alıştıkça daha yavaş kahve yatağına yakın şıpırdatmadan daha stabil döküşler yapabilirsiniz. YouTube'dan paylaşım yapan arkadaşlarımızın videolarını izleyebilirsiniz.

Çaydanlığın ucuna debiyi yavaşlatacak bir aparat takabilirsiniz (Saçaklı süzgeç gibi bir şey var. O işe yarıyor sanırım.). Eliniz alıştıkça daha yavaş kahve yatağına yakın şıpırdatmadan daha stabil döküşler yapabilirsiniz. YouTube'dan paylaşım yapan arkadaşlarımızın videolarını izleyebilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim son olarak spin falan yapayım mı booming aşamasında yada sonra falan

Anladım teşekkür ederim son olarak spin falan yapayım mı booming aşamasında yada sonra falan
Tüm su döküşlerinizden sonra yapın bence de. Öğütücü edinene kadar LilyDrip ya da benzeri bir yardımcı aparat da işinize yarar diye düşünüyorum. Öğütülmüş çekirdekle yapılan demlemeler bir şekilde sıkıntı yaratıyor. Hiçbir şey olmasa da çok kısa sürede aromalar yok oluyor maalesef.

Anladım son olarak 250 ml demliyorum kaç seferde dekeyim bominkte kaç ml dökeyim bide yeni başladım kusura bakmayın sorular için
Ön demleme sonrası tek ya da iki döküş yapın bence şimdilik. Arama kısmına "yeni başlayanlar" yazarsanız yardımcı olacak hayli yazı ve videoya ulaşabilirsiniz.

Geri