• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam ayrıca kafe de işleten kavuruculardan kaç tanesinin %20 indirimi var. Hadi bir tanesi belli celsius. Başka? Ayrıca toplu alımda yapılan indirimi de burada dillendirmeyeyim ama hatırlıyorsunuzdur belki :)
hocam kesinlikle haklısınız hatta 1 haftaya arkadaşlarla 3 kilo kadar kahve alıcaz hem kiloluk indirim hem yeniyıl indirmi baya karlı bir durum ama benim demek istediğim kimse bu indirimleri hayrına yapmıyor hele şu dönemde işler baya duygusal işliyor.

hocam kesinlikle haklısınız hatta 1 haftaya arkadaşlarla 3 kilo kadar kahve alıcaz hem kiloluk indirim hem yeniyıl indirmi baya karlı bir durum ama benim demek istediğim kimse bu indirimleri hayrına yapmıyor hele şu dönemde işler baya duygusal işliyor.
aklıman geçiyodu tam.. 3 farklı kahve alıp 3'e eşit bölerseniz muhteşem alım.. keşke benim de kahve arkadaşlarım olsaydı.. :)
coffeedepartment ❤️

teşekkürler.

Coffee Departman'dan özellikle 1kg kahve alımı ciddi avantajlı oldu bu kodla. %10 indirime ek %20 indirim verdi.

Dün akşam ve bugün 1 kg çekirdek kahve seçmeme rağmen %10 yapmıyor, sadece %20 "hohoho" kodu ile %20 indirim yapıyor.
Sitede hala 1 kg indirimden bahsediliyor. Acaba iki indirim birlikte artık uygulanamıyor mu? @metin

Dün akşam ve bugün 1 kg çekirdek kahve seçmeme rağmen %10 yapmıyor, sadece %20 "hohoho" kodu ile %20 indirim yapıyor.
Sitede hala 1 kg indirimden bahsediliyor. Acaba iki indirim birlikte artık uygulanamıyor mu? @metin
ben Dün akşam sipariş verdim 1 kg shanga için önce %10 indirim uyguladı sonra kodu girdiğimde %20'lik bir indirim daha oldu..yalnız, 1kg için %10 indirimi direkt yapıyor sepete atarken yani. hesaplama sırasında düşmüyor..

%10 zaten bütün kahvelerde fiyata yansımış halde sanırım.
evet çok dikkatli bakmamışım, shanga özelinde 250gr 100 tl olan kahve 1 kg 400 tl olur. Direkt fiyatı yazmışlar sepete eklemeden 360 tl. Basit bir matematik :) Ben sepette düşer diye düşünmüştüm.

Herkese merhaba,
Shanga, El Gobiado OB Natural, ve Ana Sora'yı kampanya kapsamında tutmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Gecikmenin sebebi kalite kontrol ve sürdürülebilir üretimin sağlanmasıdır.
Herkese sağlıklı ve keyifli hafta sonları...
Merhaba, sitede sadece shangayı görebildim. Diğerleri ne zaman gelir acaba

Finca El Paraiso forumda burada çok konuşulduğu için paylaşmak istedim.

Department'taki kahve mi değil mi yarışmaya giren emin olmasam da Finca El Paraiso'nun fiyatı yüksek tutan bir çiftlik olduğunu da konuşmuştuk. Bu senenin Cup of Excellence 3.sü olmuşlar. 89,25 skorluk kahvelerinin üretim üzerinden total değeri ve en yüksek teklifi paylaşmak istedim.

Her 89 puanlık kahvenin yeşil kilosu veya libresi 33 dolar olmayacağı gibi tam tersi 33 doların da üstünde de olabilirler.

Daniel'la El Paraiso üzerine konuşmamızıda aktarmıştım burada. Önümüzdeki sene bu tarlanın kahve fiyatları daha da yüksek olabilir. Tabi ki şu zamana kadar tek kötü kahvelerini tatmadım bu tarlanın.

Kendilerini burada olmasalar da tebrik ediyorum! 🙂

SAVE_20201231_173508.jpg

Bugün 6.gün dayanamadım açtım Finca El Paraiso'yu gerçekten güzel kahve tam istediğim gibi lıkır lıkır gidiyor. Brav
@teyyaredenkahve 'nin reçetesi ile mi demlediniz? Değilse parametreleri paylaşabilir misiniz?
Ben de bugün ( altıncı gününde) demledim. Henüz beklediğim sonucu yakalayamadım. Kahvenin oturmadığını düşünerek az üç dört gün daha beklemeye karar vermiştim.

@teyyaredenkahve 'nin reçetesi ile mi demlediniz? Değilse parametreleri paylaşabilir misiniz?
Ben de bugün ( altıncı gününde) demledim. Henüz beklediğim sonucu yakalayamadım. Kahvenin oturmadığını düşünerek az üç dört gün daha beklemeye karar vermiştim.
Evet o reçete ile denedim timemore c2 ile 19 klikde öğüttüm. Bardağa çok zarif çay gibi bir kahve olarak yansıdı.

Geri