Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Shanga alanlar yorumlasa güzel olur
Şu anda Shanga içiyorum. 28 Aralık kavurma tarihli. Bu sefer farklı bir tarif ile demledim,Shanga alanlar yorumlasa güzel olur
28 Aralık kavrumlu olanı bir iki kez demledim, farklı sertliklerde su, imersiyon, direk V60 filan, açıkçası pek tatmin etmedi. Kavurucu parametre paylaşırsa bir de öyle denerim ama kahve çok odunsu kokuyor. Randıman alabilir miyim bilmiyorum.Shanga alanlar yorumlasa güzel olur
Gecen seferki shangayı öğüttuğümde tüm evi muhteşem bir koku sarıyordu.Benzersiz meyveli yoğurt gibi.28 Aralık kavrumlu olanı bir iki kez demledim, farklı sertliklerde su, imersiyon, direk V60 filan, açıkçası pek tatmin etmedi. Kavurucu parametre paylaşırsa bir de öyle denerim ama kahve çok odunsu kokuyor. Randıman alabilir miyim bilmiyorum.
Katılıyorum çok odunsu ben pek memnun kalmadım.28 Aralık kavrumlu olanı bir iki kez demledim, farklı sertliklerde su, imersiyon, direk V60 filan, açıkçası pek tatmin etmedi. Kavurucu parametre paylaşırsa bir de öyle denerim ama kahve çok odunsu kokuyor. Randıman alabilir miyim bilmiyorum.
Neden espressoya gidecek ? Filtre yöntemlerde sorun mu yaşadınız?@turkalpmd ile shanga çektik 1 kg, espressoya gidecek muhtemelen (planımız o)
Neden espressoya gidecek ? Filtre yöntemlerde sorun mu yaşadınız?
Sorun benim parametrelerimde değilse, iade etme şansımız var mıdır acaba?Katılıyorum çok odunsu ben pek memnun kalmadım.
Finca El Paraiso benim çok hoşuma gitti, zarif tatlı ve temiz bir kahve. Hemen ortak bir arkadaşla 1 kg sipariş geçtik 432 tl ye geldi28 Aralık tarihinde kavrulmuş Shanga ve Finca el Parasio aldım. Altıncı günlerinde ve bugün demledim. Bugün daha iyiydi isli tatlar açısından. İki üç gün sonra tam olarak oturacağını düşünüyorum. Shanga'nın toplu alımda tattığım çekirdeğe göre biraz daha koyu kavrulmuş olduğunu düşündüm ben de. Henüz o muhteşem şarabımsı tadı yakalayamadım.
Merhaba28 Aralık kavrumlu olanı bir iki kez demledim, farklı sertliklerde su, imersiyon, direk V60 filan, açıkçası pek tatmin etmedi. Kavurucu parametre paylaşırsa bir de öyle denerim ama kahve çok odunsu kokuyor. Randıman alabilir miyim bilmiyorum.
CoffeePath'ın da yorumundan alıntılayarak bahsettim, odunsuluk pek alamıyorum tat olarak, potato defect ya da biraz daha parametrelerle oynamak lazım gibi geliyor.Katılıyorum çok odunsu ben pek memnun kalmadım.
isterseniz geri gönderin kontrol edelim, herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama varsa da değişim yaparızSorun benim parametrelerimde değilse, iade etme şansımız var mıdır acaba?