• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#24523 sipariş numarası ile heyecanla Gabiado bekliyorum 😊 @metin

#24523 sipariş numarası ile gelen pakette Gobiado ve El Borbollon degas süresi nedir?Birde sitenizde görselde ve tanıtımında Abaca filtre vardı Abaca sipariş ettim bana Abaca plus geldi.Gönderimde mi yanlışlık oldu yoksa sitede mi görsel yanlış konuldu? @metin
Ayrıca paketleme çok iyi hediye tadım çekirdeği için de ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
#24523 sipariş numarası ile gelen pakette Gobiado ve El Borbollon degas süresi nedir?Birde sitenizde görselde ve tanıtımında Abaca filtre vardı Abaca sipariş ettim bana Abaca plus geldi.Gönderimde mi yanlışlık oldu yoksa sitede mi görsel yanlış konuldu? @metin
Ayrıca paketleme çok iyi hediye tadım çekirdeği için de ayrıca teşekkür ederim.
Merhaba Burak bey
Kahvelerimizin gaz salınım süresi paket altındaki etikette yazan kavurma tarihinden itibaren 7-10 gündür.
Genel olarak 15. günde lezzet berraklığı üst seviyelere çıkıyor, 1. ay sonuna kadar da koruyor, sonrasında 3. aya kadar kademeli olarak azalmaya başlıyor.
Afiyetle tüketmeniz dileği ile.
:coffee:

@metin bey Gobiado bitti mi? sitenizde göremedim sipariş geçecektim.

Bende aynı soruyu yöneltmek istiyorum. Umarım vardır.
@metin bey Gobiado bitti mi? sitenizde göremedim sipariş geçecektim.
Her güzel şeyin bir sonu var maalesef, yeni hasat gelene kadar Gobiado stoklarımız tükenmiştir.
İlginize çok teşekkür ederiz. :coffee:

2023 hasat Gobiado'nun tadımını 3 hafta önce El Salvador'da üreticisi Fernando ile birlikte yaptık ve orada rezerve ettik, heyecan yaratmak gibi olacak ama tek kelime ile mükemmel olmuş. Bu üretici ile ilişkimizde 4. yıl'a giriyoruz ve bu yıl Gobiado yanında yeni bir kahvesini de sunuyor olacağız. O kahve için de oldukça heyecanlıyız..

Her güzel şeyin bir sonu var maalesef, yeni hasat gelene kadar Gobiado stoklarımız tükenmiştir.

2023 hasat Gobiado'nun tadımını 3 hafta önce El Salvador'da üreticisi Fernando ile birlikte yaptık ve orada rezerve ettik, heyecan yaratmak gibi olacak ama tek kelime ile mükemmel olmuş. Bu üretici ile ilişkimizde 4. yıl'a giriyoruz ve bu yıl Gobiado yanında yeni bir kahvesini de sunuyor olacağız. O kahve için de oldukça heyecanlıyız..
Gobiado mükemmeldi ya her hasadından bi paket alirim, kahve yanında kavrumun da mükemmel Metin abi ya, nasıl demlersen demle mükemmel çıkıyor

Gerçekten çok keyifli kahveydi. Yeni hasatını ben de merakla bekliyor olacağım

Yeni hasat ne zaman çıkar tarih belli mi @metin bey?kavrumunuz da başarılı olmuş elinize sağlık 👏

Gobiado mükemmeldi ya her hasadından bi paket alirim, kahve yanında kavrumun da mükemmel Metin abi ya, nasıl demlersen demle mükemmel çıkıyor

Gerçekten çok keyifli kahveydi. Yeni hasatını ben de merakla bekliyor olacağım

Yeni hasat ne zaman çıkar tarih belli mi @metin bey?kavrumunuz da başarılı olmuş elinize sağlık 👏
Teşekkür ederim, afiyet olsun.

Bu ay sonuna kadar 3 yeni kahve sunmayı planlıyoruz;
Colombia La Divisa 200H Natural
Costa Rica Casa De Piedra Natural
Colombia Finca El Rubi Papayo Honey

Umarım bu kahveler Gobiado’nun yokluğunda bir nebze de olsa teselli olur 😊

Cuzcachapa yeniden stoklara girer mi? Uzun bi aradan sonra geçen ay tekrar görüp aldım fakat yine bitmiş sanırım.
Benim için f/p oranı en yüksek kahve diyebilirim…

Arkadaşlar Kadıköy brekkiede finca el gobiado var, 8 şubat kavrumlu, coffee department tarafından kavrulmuş.

Merhaba Burak bey
Kahvelerimizin gaz salınım süresi paket altındaki etikette yazan kavurma tarihinden itibaren 7-10 gündür.
Genel olarak 15. günde lezzet berraklığı üst seviyelere çıkıyor, 1. ay sonuna kadar da koruyor, sonrasında 3. aya kadar kademeli olarak azalmaya başlıyor.
Afiyetle tüketmeniz dileği ile.
:coffee:
Metin bey merhaba espresso için öneri alabilir miyim sitenizde aktif olarak satışı olanlarından?

İstanbul’da ziyaret ettiğim bir iki kafede farklı çekirdeklerini gördükten sonra seçkilerinin genişlediğini farkedip siteye gözattım.Gerçekten şuanki seçki çok geniş ve kaliteli , bu ay oyumu banko CD’a vereceğim.
+1

Geri