Merhaba Uraga şu an için stok dışı malesef ancak tekrar stoklara girecek.@metin bey, geçen hafta baktığımda Uraga vardı şuan sitede göremiyorum. Bitti mi?
merhaba@metin Metin bey selamlar. İnstagramda yanlış görmediysem önümüzdeki hafta yeni bir seçki gelecek, neler olduğu hakkında bilgilendirmeniz mümkün müdür? Teşekkürler.
Bu yaz infüzeye doycazmerhaba
cevaplamayı atlamışım kusura bakmayın, yeni eklenen kahvelerimiz;
Honduras Finca Ana Natural
Ethiopia Aricha Washed
Bu ay içinde seçkimize eklenecek diğer kahveler de şu şekilde;
Rwanda Simbi Anaerobic Natural
Colombia Finca Monteblanco Passion Fruit Fermentation
Colombia Finca La Loma Niu Culturing (Coconut Milk Fermentation)
Colombia Finca Milan ( Rom Barrel Fermentation)
Herkese iyi haftalar dilerim.
MerhabaMetin Bey merhaba, infüze kahveler önümüzdeki hafta Balat şubenizde menüye sunulacak mı acaba?
Sanıyorum bu 3 Kolombiya tek çiftçiye ait.merhaba
cevaplamayı atlamışım kusura bakmayın, yeni eklenen kahvelerimiz;
Honduras Finca Ana Natural
Ethiopia Aricha Washed
Bu ay içinde seçkimize eklenecek diğer kahveler de şu şekilde;
Rwanda Simbi Anaerobic Natural
Colombia Finca Monteblanco Passion Fruit Fermentation
Colombia Finca La Loma Niu Culturing (Coconut Milk Fermentation)
Colombia Finca Milan ( Rom Barrel Fermentation)
Herkese iyi haftalar dilerim.
Monteblanco ve LaLoma çiftlikleri Rodrigo Sanchez Beye ait bildiğim kadarıyla. Finca Milan farklı bir üretici olmalıSanıyorum bu 3 Kolombiya tek çiftçiye ait.
Bu arada kahvelerde bir gecikme olmuş olmalı?
Monteblanco ve LaLoma çiftlikleri Rodrigo Sanchez Beye ait bildiğim kadarıyla. Finca Milan farklı bir üretici olmalı
Sanıyorum bu 3 Kolombiya tek çiftçiye ait.
Bu arada kahvelerde bir gecikme olmuş olmalı?

Yanlış paketleme ya da etiket hatası olabilirSon iki, üç ay içerisinde 3 kez Etiyopya Uraga Natural sipariş verdim ve 3 paketde de hiç bir sorun yaşamadım keyifle içtim ancak 4.üncü siparişimde gelen 13 Kasım kavrumlu çekirdek önceki çekirdeklerin kavrum profilinden tamamen farklıydı. Paketi actigimda çekirdeğin çok koyu kavrulmuş olduğunu farkettim degas süresini beklemeden bir tane denedim bambaşka bir kahve içmiş gibiydim. 15 gün bekledim.Süreyi bekleyerek sevdigim tada o katmanlı limon aromasına kavuşmasını umut ettim ama olmadı. Yanlış kavurma profilinin kahveyi nasıl değiştirdiğini, kavurmanın ne kadar önemli oldugunu CD sayesinde uygulamalı öğrenmiş oldum.
Etiket hatası olabileceği hiç aklıma gelmedi normalde uragada limon kokusu bariz alınabiliyor bu çekirdekde ise beli belirsiz alınıyor o yüzden fazla kavrulmus uraga olduğunu düşünüyorum.Yanlış paketleme ya da etiket hatası olabilir