metin
Barista
gayet keyifli oluyor, tavsiye ederim,Acaba espresso olarak nasıl gider uraga?
oldukça meyvemsi, yaban mersini tadı baya geliyor, hafif te spicy lezzetler geliyor. Tatlılık oldukça yüksek.
gayet keyifli oluyor, tavsiye ederim,Acaba espresso olarak nasıl gider uraga?
aynı kahveler değil.Coffenutz takiyle aynı bilmiyorum ama bence o kadar edecek bir kahve değil.
Merhaba Cenk bey, kavurma tarihinden itibaren 10-15 gün beklerseniz lezzet profili oldukça belirginleşiyor.Merhabalar, acacia icin gaz salinim suresi ne onerirsiniz?
Ahmet bey merhaba,Metin Bey selamlar, dün siparişim hakkında bir mail atmıştım ama sanırsam kapanış saatinize denk geldiği için bakamadınız yardımcı olursanız sevinirim![]()
günlük içmelik bir uraga alayım diyordum ama şu an için başka da deneyim bildiren olmadığından vazgeçtim. yorum için teşekkürler.Uraga aldim. Sonuna geldim ancak yorumlarim iyi olmayacak kavrumu koyu acimsi tatlardan kurtulamadigim bir cekirdek oldu.
Acacia ise nispeten daha limonatamsi yapisi ile cokda temiz olmasada fena degildi diyebilirim.
Bugün Bolivia Asocafe içtim gayet keyifli bir kahve,denemediyseniz günlük kullanım için kampanya bitmeden faydalanmanızı tavsiye ederim.günlük içmelik bir uraga alayım diyordum ama şu an için başka da deneyim bildiren olmadığından vazgeçtim. yorum için teşekkürler.
Herkese merhaba
Yıl sonlarına yaklaşırken her zaman yeni ümitlerin yaşandığı ve yeni hedeflerin koyulduğu en yoğun dönemdir. Hayaller umutlar hep güzel duygular içerir. Bu dönemde de biz de 1 ay boyunca bu sene 3. 'sü olan geleneksel Yeni Yıla Mutlu Başlangıç kampanyamızı hayata geçirdik.
Bu dönemden kastımız 15 aralık ile 15 ocak tarihleri arasında kalan 1 aylık dönem.
Dün Metin bey tarafından cep telefonumdan aranarak yılbaşı büyük ödülünü kazandığım bilgisi bana iletildi
Bir toplantima denk geldiğinden çok sıcak konuşamamış, sevincimi tam yansıtamamış olabilirim ama çok mutlu oldum. Bu vesileyle bir kez daha başta Metin bey olmak üzere CD ailesine hassas ve özenli çalışmalari ile bu güzel kahve ve kavrumlarini bizlere sunduklari için teşekkür ederim. Bu kampanya için, hem CD ailesine hem de kulubumuz ile bu kampanyanin buluşmasinda emegi geçen forumdaşlara teşekkür ederim. Kahveniz eksik olmasın![]()
TebriklerDün Metin bey tarafından cep telefonumdan aranarak yılbaşı büyük ödülünü kazandığım bilgisi bana iletildi
Bir toplantima denk geldiğinden çok sıcak konuşamamış, sevincimi tam yansıtamamış olabilirim ama çok mutlu oldum. Bu vesileyle bir kez daha başta Metin bey olmak üzere CD ailesine hassas ve özenli çalışmalari ile bu güzel kahve ve kavrumlarini bizlere sunduklari için teşekkür ederim. Bu kampanya için, hem CD ailesine hem de kulubumuz ile bu kampanyanin buluşmasinda emegi geçen forumdaşlara teşekkür ederim. Kahveniz eksik olmasın![]()