• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günlük içmelik bir uraga alayım diyordum ama şu an için başka da deneyim bildiren olmadığından vazgeçtim. yorum için teşekkürler.
Bugün Bolivia Asocafe içtim gayet keyifli bir kahve,denemediyseniz günlük kullanım için kampanya bitmeden faydalanmanızı tavsiye ederim.

Uraga da gayet keyifli, meyvemsilik ve tatlı bahatatsılık oldukça hissediliyor, bi 10 gün dinlendirmek lazım kahveyi… 4 gün önce denendi onaylandı.

İyi akşamlar

@metin Bey, Nişantaşı'ndaki dükkanı kapadınız mı acaba?

Firmanın kahve reçetelerini detaylı bir şekilde yazmasını oldukça beğendim. Birkaç kahvede eksik var ama onları da tamamlarlar herhalde.

Örnek:

4-600x464.png

23990 nolu siparişle alım yaptım @metin bey ama nota yazmayı ne yazık ki unuttum: siparişim mümkünse 22 ocak sonrası bir kavrumdan olabilir mi?

Ayrıca natural gobiado müthişti, anaerobik halini de çok merak ediyorum.

Herkese merhaba

Yıl sonlarına yaklaşırken her zaman yeni ümitlerin yaşandığı ve yeni hedeflerin koyulduğu en yoğun dönemdir. Hayaller umutlar hep güzel duygular içerir. Bu dönemde de biz de 1 ay boyunca bu sene 3. 'sü olan geleneksel Yeni Yıla Mutlu Başlangıç kampanyamızı hayata geçirdik.

Bu dönemden kastımız 15 aralık ile 15 ocak tarihleri arasında kalan 1 aylık dönem.

Son tarihin 15 Ocak olduğunu unutup 16 Ocak günü siteye girdiğimde indirim kodunun hala aktif olduğunu görünce deneme amaçlı küçük bir sipariş geçtim #24006 ile. Bugün paketi açtığımda bilgi kartları, çıkartmalar ve hediye kahve ile karşılaşınca yüzüme bir tebessüm yayıldı. Kahveleri içince de aynı tebessümün devam edeceğini umuyorum. Küçük bir siparişte bile böyle özenli olduğunuz için teşekkür ediyorum @metin Bey.

Dün Metin bey tarafından cep telefonumdan aranarak yılbaşı büyük ödülünü kazandığım bilgisi bana iletildi🥳
Bir toplantima denk geldiğinden çok sıcak konuşamamış, sevincimi tam yansıtamamış olabilirim ama çok mutlu oldum. Bu vesileyle bir kez daha başta Metin bey olmak üzere CD ailesine hassas ve özenli çalışmalari ile bu güzel kahve ve kavrumlarini bizlere sunduklari için teşekkür ederim. Bu kampanya için, hem CD ailesine hem de kulubumuz ile bu kampanyanin buluşmasinda emegi geçen forumdaşlara teşekkür ederim. Kahveniz eksik olmasın🥰

Dün Metin bey tarafından cep telefonumdan aranarak yılbaşı büyük ödülünü kazandığım bilgisi bana iletildi🥳
Bir toplantima denk geldiğinden çok sıcak konuşamamış, sevincimi tam yansıtamamış olabilirim ama çok mutlu oldum. Bu vesileyle bir kez daha başta Metin bey olmak üzere CD ailesine hassas ve özenli çalışmalari ile bu güzel kahve ve kavrumlarini bizlere sunduklari için teşekkür ederim. Bu kampanya için, hem CD ailesine hem de kulubumuz ile bu kampanyanin buluşmasinda emegi geçen forumdaşlara teşekkür ederim. Kahveniz eksik olmasın🥰

Tebrikler.

Tebrikler 👏👏👏

Uraga 10.01.23 kavrumu
16/250 90-80-80
94° Özkaynak Su
2.10'
Kahve 20 günde anca açıldı. Ön demlemede suyu fazla tutup demleme bitişte spin atmadığımda sonunda istediğim sonuca ulaştım. Klasik natural etiyopya tatlarına eşlik eden hafif asidite meydana çıktı. Kahveyi alan arkadaşlara bu tarz bir demleme öneririm.

Son düzenleme:
Finca El Gobiado, tarifinizi uyguladım çok hafif bir acılık hissettim onun dışında gayet iyi. Fermente tatlar tam kararında kalmış ne çok yoğun ne belirsiz, soğudukça damla sakızı tadı aldım. Espresso olarak keyif alamadım ancak keyif alacağına emin olduklarım var. Ellerinize sağlık.

Geri