• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Toplu alım sonucu belli olduğundan beri bugünü bekliyordum elinize emeğinize sağlık her şeyden önce @S.Yavuz 😊 Size bir sorum olacak,hangi kahveyi tavsiye edersiniz diye sorsam damak tadına göre değişeceği için cevaplamayacaginizi biliyorum,benim sorum kahveleri tedarik ettiğinizden bu yana kavrum profilleri hazırlanırken vs kahvelere dair deneyimleriniz neler oldu?(hepsi çocuğum gibi diyip gecistirmek yok 🤗😂)
Damak tadı sonuçta :) Yani cidden değerlendirmek zor. Benim bir seçim yapmam gerekse diye düşünüyorum sonra diyorum ki zaten gerekti ve bu yedisini seçtim :)

Şaka bir yana genel olarak şöyle özetleyebilirim. Ulusallar klasik Ulusal Etiyopyası. Artık az çok ne beklememiz gerektiğini biliyoruz. Beklediğimizi de veriyor. Nordicler beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Frinsa Edun tam bir meyve bombası, kavurmadan hatta çuvalı bile açmadan meyve kokuları dışarı taşıyordu. Ben Rwanda Gatsibo’yu da aşırı beğendim. Çok temiz, çok net. Yıkanmışlarla aram pek olmasa da Gatsibo o iş öyle değil dedi sanki bana :) Colombia da çok kompleks bir çekirdek. Başta Ananas vuruyor ama hemen arkasından karışık bir tat dilin çeşit çeşit yerlerini vuruyor. Ben A derim başkası B der bence o kısımdaki tadım notalarına.

Etiyopya Gotae de biraz Rwanda gibi net bir kahve. Karanfil ve tarçın belirgin, karmaşa yaşatmıyor. Bir Etiyopya için fazlasıyla gövdeli, ağzı dolduruyor bence kahve içtiğini anlıyorsun. Sumatra Gayo ise içlerinde en ucuzu ama tam benlik bir kahve. Zaten o yüzden de medium+ kavurdum. Sabah çakıyorum, ohhhh günaydın diyorum. Dolu dolu tam bir Endonezya. Bu arada medium+ kavurmama rağmen çiçeksi ve topraksı tatlar epeyce belirgin. Ben çok sevdim.

Espresso soranlara da bu arada cevap vereyim. Damak tadı diye özelliikle söylediğim şey aslında tadım notası değil espressonun gövdesinden olan beklenti. Ben mesela bizim Anasora’dan espresso çıktısı aldığımda bence ince kalıyordu ama espresso olarak bayılanlar da oldu. Benim beklentimle bakarsak Frinsa Edum ve Sumatra Gayo espresso için çok güzel seçenekler. Gövde takıntım yok derseniz bunların arasına bence diğer iki Nordic de mutlaka eklenmeli. Hem Rwanda Gatsibo hem Colombia Villa çok dolu çekirdekler.

Uzun süredir toplu alımlara katılmıyordum, sezy ile geri döndüm 😄 Aslında finca gabriela ve anasora almaktı niyetim ama yeni kahveleri görünce dayanamadım. Bochesa, villa clabelina, frinsa edun ve gatsibo siparişi verdim. Asya kahveleriyle bir türlü yıldızım barışmadı ama frinsa edun'un tadım notları evlere şenlik duruyor.
@S.Yavuz espresso zevkini çok kişisel görüp tavsiyeden kaçınıyorsun biliyorum ama yine de darlayayım biraz, bu yeni kahvelerden güzel espresso çıkan var mı, deneyip 'işte budur' dediğiniz var mı 😄
Selamlar hocam, güzel yorumların için teşekkür ederim. Espresso ile ilgili bir üst postta işte budurlarımı sıraladım ama sonıçta damak tadı :)

Colombia Villa Clabelina ve Ethiopia Bochesa ilgi çekici. Ay sonuna doğru sipariş geçmeyi düşünüyorum. Bu kahveler özelinde degassing için farklı süreler olurmu yoksa seçkinizdeki diğer kahveler ile yakınmıdır?
Ve birde stok durumunuz yeterli olurmu ay sonuna kadar?

Şimdiden teşekkürler. 😊 @S.Yavuz
Selamlar. Genel olarak 12-15 gün diyelim. degassing için. Gerçi ben 7 gün sonrası hatta 1-2 gün sonrası da bayıla bayıla içiyorum ama genel forum ahalisi beklentisi için 12-15 gün daha iyi sanki :) Nordic stoklarımız sağlam. Ulusal kahvesi olan Bochesa için çok net bir şey söylemiyorum. Önümüzdeki ayın toplu alımında da çok kuvvetle muhtemel olacak bir kahve. O yüzden Ulusal’ın stok durumuna bağlı biraz.

Nordich'leri gözüme kestim de, merak ettiğim bi husus var. Kahvelerin profili, cuppingi, kalite kontrolü yapıldı mı veya yapıldıktan sonra mı siparişler çıkarılacak ? Veya risk alıp çok calisilmadan gönderilecek mi kahveler?.
Ana profil olmuş, potansiyelini gösteren kahveyi tercih ederim.. Toplu alım ayına katılım ve güzel indirim için teşekkürlerimi de sunarım..
Nordicler bence çok güzel kahveler. Profil ve cupping çalışmalarını da yaptım. Zaten “dur bakalım böyle yollayalım da olmaz sonra bakarız” diye bir kahveyi satışa çıkarmak mümkün değil. Malum her kahve sadece bir kez lansmana çıkıyor. Genel fikir de o sırada oluşuyor. Sonradan bu fikri değiştirmek mümkün olmuyor. O yüzden elimizden gelen ön hazırlığı mutlaka yapıyorız. Merak etmeyin.

Ben de 3 paket satın alarak katıldım bu ay, böyle güzel fırsatlar ve etkinlikler sunduğu için başta foruma sonrasında firmalara çok teşekkür ederim.

Dayanamayıp 3 paket ile alıma katıldım. Stokları bayağı şişirdik. Sezycoffe ye teşekkürler. Bu ay alımda ki açıklama ve bilgilendirmeleriyle bir kahve kitabına doğru ilerliyoruz. Teşekkürler

Her sabah websitesini kontrol ediyordum, yeni kahveler gelecek mi diye. Bugün muradıma erdim :D 35211 sipariş numarası ile bu ayın ikinci alımını yaptım. Harika bir Eylül geçiriyoruz :LOL::LOL:

@S.Yavuz bey sizden tuhaf bir isteğim olacak 😬 anasora ve frinsa edun almak istiyorum ancak 1 tl ile indirim kodu için minimum tutarı kaçırıyorum 😞 rica etsem kısa süreliğine birinin fiyatı 1 tl arttırmanız mümkün müdür 👉👈

10-15 gün önce elime ulaşan Finca Gabriela sonunda deneyebildim (V60 ile).
Çok güzel sonuç aldım. İçtiğim en güzel kahvelerden biri diyebilirim. Teşekkür ederim

@S.Yavuz 35265 no’lu sipariş ile yeni 7 kahveden 6sını sipariş ettim. Endonezya gayo’yu liste dışı bıraktım sadece. Sebebi hanım ile ayda 2 kg’dan fazla sipariş vermeme anlaşması 😂 Geçen haftalarda 750 gr siparişte verdiğim için uzun münazaralar sonucu 7 kahveden ikisini elemem gerekirken bir kahve eleme üzerine anlaştık 😂😂 bu kadar uzun anlatma ve sipariş numarası verme sebebim eğer mümkünse size çok zahmet vermeyeceksem numune kahveyi Gayo yollayabilir misiniz? 😂😂 olmuyorsa da canınız sağolsun iyi çalışmalar diliyorum. ✌🏻

@S.Yavuz hocam selamlar, paketini hiç açmadığımız sürece o kahve kavrum tarihinin üzerinden ne kadar süre aroma kaybı yaşamadan bekleyebilir, şehir dışına çıkmadan önce yeni kahvelerden stok yapmak istiyorum da tavsiyeniz nedir?

@S.Yavuz bey sizden tuhaf bir isteğim olacak 😬 anasora ve frinsa edun almak istiyorum ancak 1 tl ile indirim kodu için minimum tutarı kaçırıyorum 😞 rica etsem kısa süreliğine birinin fiyatı 1 tl arttırmanız mümkün müdür 👉👈
Hocam selam. Anasora eğer ben yanılmıyorsam bitti Sitede satışa açık olmaması lazım. 2-3 gün önce son 10 paket falandı. Ayrıca zaten bitmesinden bağımsız olarak bir lira üç lira tabi ki hiç önemli değil ama bitmemiş olsaydı dahi bu kupon sınırlamalarıyla şimdiye kadar alan herkese çok büyük haksızlık olurdu. Senin kombinasyonda bir lira eksik kalması biraz fazla şanssızlık olmuş doğrusu :)

10-15 gün önce elime ulaşan Finca Gabriela sonunda deneyebildim (V60 ile).
Çok güzel sonuç aldım. İçtiğim en güzel kahvelerden biri diyebilirim. Teşekkür ederim

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Finca Gabriela benim de içtiğim gerçekten en güzel kahvelerden biri. Biraz uzun degassing istiyor ama kendine geldiğinde gerçekten güzel kahve.

@S.Yavuz 35265 no’lu sipariş ile yeni 7 kahveden 6sını sipariş ettim. Endonezya gayo’yu liste dışı bıraktım sadece. Sebebi hanım ile ayda 2 kg’dan fazla sipariş vermeme anlaşması 😂 Geçen haftalarda 750 gr siparişte verdiğim için uzun münazaralar sonucu 7 kahveden ikisini elemem gerekirken bir kahve eleme üzerine anlaştık 😂😂 bu kadar uzun anlatma ve sipariş numarası verme sebebim eğer mümkünse size çok zahmet vermeyeceksem numune kahveyi Gayo yollayabilir misiniz? 😂😂 olmuyorsa da canınız sağolsun iyi çalışmalar diliyorum. ✌🏻

Hanım kısıtlamaları felaket bir durum. Benim de steam'den maksimum bir oyun iznim var. Baldur's Gate 3 almıştım bitirdim. Şimdi ay dolsun diye eski meski library karıştırıyorum. Ayın biri gelsin diye bekliyorum :)

Geri