• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (430) üyeye çok teşekkürler. Eylül ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Kahve Fabrikası (136 oy) olurken 2. Sezy Coffee Roastery (48 oy) oldu. 3.Firma (40 oy) ise Firma1 , 4.Firma ise Krontorop Coffee (18 oy) oldu.

1.olan Şerif Bey ile iletişime geçtik ancak stok sorunu nedeniyle katılamayacaklarını ilettiler. Ardından 2.olan Sezy Coffee Serkan Bey @S.Yavuz ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile

Sezy Coffee, Ankara ile yaptığımız görüşmelerde 250gr kahvelere %25,’lik bir indirim sağlanacak ve bunun için en az 450 liralık bir alışveriş yapılması gerekecek. 280 TL üstü kargo ücretsiz.

İndirimler sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Eğer ürünün öğütme seçeneği varsa ve dilerseniz öğütülmüş olarak da alabileceksiniz.
• Tekli 250 gramlık alımlarda 280TL üstü kargo ücretsiz.
• Yurtiçi Kargo ile çalışılmaktadır.
• Kiloluklarda ve deneme setlerinde ekstra indirim yok.
• Adresten teslim yok. Kavurmalarımız ürün başına genel olarak 2-4 gün arasında oluyor.
• Firma, indirim dışı siparişleri de yetiştirmeye çalışacağından oluşacak yoğunlukları dengeleyerek göndermeye çalışacaktır.
• Siparişlerle ilgili sorularınız için info@sezycoffee.com eposta adresini veya telefonla +90 530 826 26 21 ulaşabilirsiniz.
Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

View hidden content is available for registered users!

Web Sitesi

1693512786514.png

1693512798807.png

Son düzenleme:
Öncelikle emeği geçen herkese ve indirim sağlayan Sezy kahveye teşekkürler. Hiç indirim de olmayabilirdi, kabul.

Fakat iş mülakatı gibi yapılan indirimlerden gına geldi bana. İndirim yaparız ama şu kahvelerden şu kadarlık kadarlık alım yaparsanız... Kargo ücretsiz olur ama KPSS'den 90 alırsanız...

İstediğim kahveden, istediğim kadar alamadıktan sonra indirimin pek bir anlamı kalmadığı gibi, sözde tasarruf etmek için insanı daha fazla para harcamaya itiyor. Bu forumdaki çoğu insanın elinde zaten stok vardır ve farklı kahveler denemek için az az alım yapmak isteyebilirler ama bu şartlarda ben ve benim gibi düşünenler için alım yapmak pek mümkün gözükmüyor.

Önceki aylarsa da böyle oldu ama firmalar oylama bitince mi stoklarını kontrol ediyor anlamadım. Az çok kimin seçileceği belli oluyor sonlara doğru ve firmalar eminim takip ediyorlar. Keşke stok sorunu var deseler de oylamada o ay için çıkarılsalar ve hayal kırıklığı olmasa.

Normalde "indirimsiz zamanlarda" kiloluk aldığımızda yansıyan indirim miktarı, 4 farklı çekirdek almak istersek de yansıtılmış oluyor :oops:...Tek avantaj farklı çekirdekler alınabiliyor olması. :rolleyes: ve 4 farklı çekirdek almak da zorundayız. Çünkü bu "indirim" kiloluğa yansımıyor, çünkü halihazırda yansımış halde o_O

Sezy uygun fiyatlı tarafta kaldığı için eleştirmek istemiyorum ama durum bu.

@Mkaraagac stok meselesi iyi bir bahane imkanı gibi.

1. olan firma toplu alıma girmek istememiş (stok sorunu veya başka bir neden farketmez, sonuçta tüketici nasıl kendi şartlarına göre hareket ediyorsa satıcı da o şekilde hareket etme özgürlüğüne sahip), 2. firmaya geçilmiş firma kendi şartlarını sunmuş ki bu şartlar burada tartışılır, 2. firmayı geçsek 3. Firmaya geçsek burada çok az sayıda kahve olduğu tartışılacaktı, 4. Firmaya geçsek tartışılacak birşey kalmayacaktı çünkü %90 toplu alıma girmek istemeyecekti.

maalesef seçeneklerimiz sınırlı, son aylarda kazanmasına rağmen toplu alıma katılmak istemeyen kavurucu sayısı da arttı, bunda ekonomik belirsizliğin de rolü vardır elbette. Ama bu toplu alım işi gönüllülük esasına dayanıyor. Bu sorunları aşmanın tek yolu firmalardan teklif aldıktan sonra tekliflere göre oylama yapılması, ancak böyle bir iş yükünü gönüllü olarak çalışan toplu alım ekibinin kaldırması çok zor.

çok uzattım, hayal kırıklıklarını anlıyorum ama bu işin forum tarafında ticari bir getirisi olmadan organize edildiğini unutmamak lazım. Emeği geçen herkese teşekkürler, umarım sorunsuz şekilde ilerlenir.

Yok böyle bir şey ya madem stok durumlarında sıkıntı var çekilişe katılmasınlar abi biz de burada hevesleniyoruz boşyere hiç yakışmadı kahve fabrikası sana böyle bir hareket onu da geçtim sezy coffee de indirim veriyor fakat 450 tele limit koyuyor yoksa indirim vermiyor vay be arkadaşım Eylül ayı resmen hayal kırıklığı ve hüsran ile dolu boşa bekledim en iyisi alıma katılmamak

Son düzenleme:
Öncelikle Toplu alım ekibinin hepsine çok teşekkür ederim. Eleştirilerin tamamına da katılıyorum. Ancak arkadaşlar şu bir gerçek ki firmaların bazıları bu toplu alım için kendilerini çok kasmak istemiyorlar özellikle de ismi oturmuş, işletmelere yoğun kahve tedariği yapanlar. Bu foruma ve toplu alıma önem veren ve indirimi kullanma şartları anlamında biz tüketici tarafında olabildiğince (kargo alt sınırının indirimsiz fiyata belirlenmesi, toplu akım indirimi dışındaki kiloluk alım indirimini devam ettirmesi, 1 kg alımı 4x250 olarak yollanması vb) esnek davranan firmalar aslında belli. Ben firmaları daha önceki yaklaşımlarına göre kodladım. Örneğin,
@metin bey department olarak her zaman daha bizden biri oldu. Daha içimizden gelen biri olarak bu indirimleri uyguladı. Asla kötülemek anlamında söylemiyorum onlardan da alım yaptım ama null, kahve fabrikası, kafein kültür vb. firmalar indirim koşullarında daha netler evet rahatsız edici esneksizliğe sahipler. İşime geldiğinde bunlardan da aldım yapıyorum ama örneğin bu ay oylama devam ederken kahve fabrikası geleceği belliydi. Çok iyi bir kampanya gelmeyeceğini yada sezy e sekeceğini tahmin etmiştim. Ağustos ayından da department devam ederken 1 kilo 250 gr kahvemi aldım Eylül ayını da kapatttım. Koy karanlık serin odaya iç gitsin diye düşündüm. Yani aslında diyeceğim bu toplu alımı fırsata çevirme ve esnek olmayan firmaları da biraz daha bizim tarafımızdan olaya bakmaya itmek bizim elimizde. Ben bu forumdaki herkese, bu işin ticaretini yapan firmaların birşeyler borçlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü nitelikli kahveyi ülke genelinde yayılması anlamında buradaki herkesin katkısı olduğunu düşünüyorum. Herkese saygılarımla.

sezy zaten ucuz satıyor. indirim az diye yakınmayın.
iş yapma modeli olarak zaten ucuza satan bir işletmenin az indirim yapması kadar doğal bir şey olamaz. %40 indirim yerine %25 indirim yapan işletmeyi tercih ederim çünkü bu demek oluyor ki ürünün ilk fiyatı zaten overpriced. (aşırı pahalı)
kahve fabrikası stok sorunu var dediyse stok sorunu vardır. defalarca indirim yapmış, kulüp üyelerini kırmamış, yeri gelince 0 kar ile ürün satmış bir işletme bu. garip garip beyanlarda bulunmadan önce iyi düşünmek gerek.

kahvekulübü'nün de toplu alım prensibi belli. kimsenin kafasına silah dayayıp zorla aylık alıma sokmuyorlar. beğenmiyorsanız gidin yeni bir site açın, ucuzaaylıkniteliklikahvealımı gibi bir isim verirsiniz, sizin gibiler de toplanır oraya, istediğiniz gibi at koşturursunuz, %50 indirimle istediğiniz siteden alımlar gerçekleştirirsiniz. bizim de burada kafamız rahat eder hem.

iş yapma modeli olarak zaten ucuza satan bir işletmenin az indirim yapması kadar doğal bir şey olamaz. %40 indirim yerine %25 indirim yapan işletmeyi tercih ederim çünkü bu demek oluyor ki ürünün ilk fiyatı zaten overpriced. (aşırı pahalı)
kahve fabrikası stok sorunu var dediyse stok sorunu vardır. defalarca indirim yapmış, kulüp üyelerini kırmamış, yeri gelince 0 kar ile ürün satmış bir işletme bu. garip garip beyanlarda bulunmadan önce iyi düşünmek gerek.

kahvekulübü'nün de toplu alım prensibi belli. kimsenin kafasına silah dayayıp zorla aylık alıma sokmuyorlar. beğenmiyorsanız gidin yeni bir site açın, ucuzaaylıkniteliklikahvealımı gibi bir isim verirsiniz, sizin gibiler de toplanır oraya, istediğiniz gibi at koşturursunuz, %50 indirimle istediğiniz siteden alımlar gerçekleştirirsiniz. bizim de burada kafamız rahat eder hem.
Sabah gerginliği mi bilmiyorum ama bu forum sizin racon keseceğiniz ve son noktayı koyup insanları kovabileceğiniz bir yer değil. Öyle olsaydı bu forumun sahibi siz ve ismi de lorenzen.net olurdu sanırım. İndirim oranını beğenmemek değil insanları rahatsız eden istediği kadar miktar alamamak, belli bir tutarın üstüne indirim kodu çalışır denmesi, mevcuttaki indirimlerini kaldırması vb. Ayrıca size göre şerif hocanız haklı, sezy haklı, indirim oranı yeterli, eleştirenlerin hepsi haksız üstüne birde beğenmiyorsanız gidin falan….olmamış hocam kusura bakma bu üslup olmamış.

Hayrına şu siteyi açın:)

Tamam.

Herkes açıkça kişisel açıklamasını yapabilir kimse burada racon kesemez burası racon yeri değil kardeş isteyen istediği konu hakkında kişisel hür eleştirisini yapabilir he bide at koşturulacak yerde burası değil hipodrom

Eleştirmeden önce lütfen açın ve kahve fiyatlarını bir inceleyin. Açıkçası başka kavurucularda 200 liranın altında sadece dümdüz Brezilya çekirdeği varken burada en pahalı kahve 189 lira. İndirimle 142 liraya geliyor o da.

Örnek vermem gerekirse finca gabriela. Başka kavurucunun elinde olsa 350den düşük fiyat etiketi basmaz üzerine. Kar marjını gerçekten düşük tutan bir firma. Hayır evi de değil sonuçta zararına satış yapsın.

Öyle öldüm bittim yıkıldım bu ay kahve içemeyeceğim gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu haliyle bile çok uyguna geliyor fiyatlar.
Azıcık da olsa mutlu olmaya çalışın, daha önce denemediğiniz bir kavurucu ise alın 4 farklı paket kahve deneyimleyin. Asıl amaç bu zaten. Bu kadar gergin olmanın en çok zararı yine kendinize.

Herkese afiyet olsun. Umarım güzel bir alım ayı olur.

Ben geçen sene ağustos ayındaki toplu alımda Sezy kahvelerinden ve @S.Yavuz Bey'in iletişiminden çok memnun kalmıştım. Fiyatlar zaten çok uygunken üstüne bir de indirim geliyor, bu ekonomik durum ortadayken kendi açıma kaçırılmayacak bir fırsat olarak görüyorum.

Sanırım Kahve Fabrikası da ikinci defa iş yoğunluğu/stok durumu nedeniyle toplu alıma katılmak istemedi

Önceki aylarsa da böyle oldu ama firmalar oylama bitince mi stoklarını kontrol ediyor anlamadım. Az çok kimin seçileceği belli oluyor sonlara doğru ve firmalar eminim takip ediyorlar. Keşke stok sorunu var deseler de oylamada o ay için çıkarılsalar ve hayal kırıklığı olmasa.
Kahve fabrikası stok sorunu çözülene kadar ankette yer almayacak.

Aslında tablo yapma sebebimiz buydu ancak herşeye rağmen kontrolümüzde olmayan sorunlar oluşuyor sistemde. Yani çoğu isteksiz kavurcuyu işaretleme yoluna bile gidebiliriz tabloda. Red etmenin bir bedeli olabilir. Böylece işaretli kavurucuları isteksiz kavurucu olarak işaretlemiş oluruz.

Aslında tablo yapma sebebimiz buydu ancak herşeye rağmen kontrolümüzde olmayan sorunlar oluşuyor sistemde. Yani çoğu isteksiz kavurcuyu işaretleme yoluna bile gidebiliriz tabloda. Red etmenin bir bedeli olabilir. Böylece işaretli kavurucuları isteksiz kavurucu olarak işaretlemiş oluruz.
Çok mantıklı bir karar

Geri