• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Uzun zamandır toplu alımlara katılmıyordum, ama Sezy şimdiye kadar hiç üzmedi diyerek Finca Gabriela ve Anasora siparişi verdim az önce.
Denemek için bir paket de Yang espresso blend ekledim, özellikle onun performansına göre ay sonuna bir sipariş daha geçebilirim.

34308 no.lu sipariş ile toplam 1 kg. lık Etyopya,El Salvador ve Kosta Rica kahvelerinden bir seçki oluşturdum. Yaz sonu kahveleri tüketmiştim. Bu indirim tam zamanında geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim. (y)

34308 no.lu sipariş ile toplam 1 kg. lık Etyopya,El Salvador ve Kosta Rica kahvelerinden bir seçki oluşturdum. Yaz sonu kahveleri tüketmiştim. Bu indirim tam zamanında geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim. (y)
normalde kahve stoğum yeteri kadar var ama bu ayki alıma katılmamak elde değil. :D
Uzun zamandır toplu alımlara katılmıyordum, ama Sezy şimdiye kadar hiç üzmedi diyerek Finca Gabriela ve Anasora siparişi verdim az önce.
Denemek için bir paket de Yang espresso blend ekledim, özellikle onun performansına göre ay sonuna bir sipariş daha geçebilirim.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)

Gözler Rwanda Muraho arıyor bir daha gelecek mi acaba
Gelecek olan Nordic'lerden biri Rwanda. Muraho'nun da stoku elimizde bitti. Doğrusu Nordic'in Rwanda'sını görmeden yenilemek istemedim. İki Rwanda biraz fazla olur diye düşündüm. Eylül'ün ikinci yarısında Muraho'yu da yeniden ekleyebiliriz ama şu anda söz vermiş olmayayım.

ilgimi çeken kahveler olduğu için alıma katıldım ancak indirimden faydalanamadım. yarım kilo kahve alındığında bile istenilen ücrete ulaşılamıyor zira.

Son düzenleme:
34274 no'lu sipariş ile ben de alıma katıldım. Sezy'den toplu alım olmasa da sipariş veriyoruz sürpriz bir şekilde çıkması ayrı sevindirdi. Yeni kahveler için heyecanla Eylül ortasını bekliyoruz. Emeği geçenlere ve Serkan Yavuz beye teşekkürler.

34247 numaralı sipariş numarasıyla alıma katıldım. Nitelikli kahve dünyasına adım attığımdan beri deneyimlemek istediğim bi’ kavurucuydu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Selamlar,

Sezy Coffee ile tanışmamız biraz geç oldu lakin tanıştıktan sonra, bir kez deneyimlemiş olan bir çok kişi gibi düzenli olarak alışveriş yaptığım bir kavurucu oldu. Ben Colombia Santa Helena isimli kahvesini ve El Salvador Gabriela’ yı mokapota inanılmaz yakıştırdım. Bunun haricinde Yemen çekirdeğini düzenli olarak türk kahvesi öğütüm derecesi ile temin ederek tüketiyorum ve tadan herkesin damağımda yer ediyor. Açıkçası demleme yönteminden ziyade çekirdek künyesinde yer alan gövde ve tadım notasını kendinize yakın bulduğunuz çekirdeği gözü kapalı temin etmenizi öneririm.

34247 numaralı sipariş numarasıyla alıma katıldım. Nitelikli kahve dünyasına adım attığımdan beri deneyimlemek istediğim bi’ kavurucuydu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
@S.Yavuz Detayli sekilde, hatta gross kar marjina inecek kadar aciklama yapip insanlari guzel bir uslupla aydinlattiginiz icin tesekkurler. Tavrinizi takdir ettim.

#34382 ile ben de toplu alima katildim.
Emegi gecenlere tesekkurler.
Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için biz teşekkür ederiz.

Selamlar,

Sezy Coffee ile tanışmamız biraz geç oldu lakin tanıştıktan sonra, bir kez deneyimlemiş olan bir çok kişi gibi düzenli olarak alışveriş yaptığım bir kavurucu oldu. Ben Colombia Santa Helena isimli kahvesini ve El Salvador Gabriela’ yı mokapota inanılmaz yakıştırdım. Bunun haricinde Yemen çekirdeğini düzenli olarak türk kahvesi öğütüm derecesi ile temin ederek tüketiyorum ve tadan herkesin damağımda yer ediyor. Açıkçası demleme yönteminden ziyade çekirdek künyesinde yer alan gövde ve tadım notasını kendinize yakın bulduğunuz çekirdeği gözü kapalı temin etmenizi öneririm.
Geç olsun ama güç olmasın :)

3) Ağustos ayı için birkaç kahvemizin espresso kavrumunu siteye eklemeyi planlamıştık ancak maalesef yetiştiremedim. Eylül ayında bu kahvelerin de espresso kavrumunu eklemiş olacağım. Bu konuyla ilgili özellikle tercih ettiğiniz kahveler olursa belirtmenizi rica ediyorum. Kahve seçimi konusunda bize yardımcı olacaktır.
Colombia Supremo kahveniz espresso kavrum için rica edebileceğim bir çekirdek hocam. Çok beğenmiş ve sonrasında kiloluk sipariş vermiştim.

Uzun zamandır forumu takip etmemekten sezy'nin seçildiğini kaçırmışım, ağustos sonunda da kendilerinden sipariş vermiştim aslında çok uzak kalmamak lazım buralardan xD Ama hali hazırda fiyatlarını da uygun bulduğumdan çok üzülmedim açıkcası.
Bu sene mart ayında getirdiğiniz kahveler tam bir fiyat performans canavarıydı, aralarından benaleyh beriso'yu tekrar görememek üzdü. Enteresan bir şekilde sıcakta meyvemsi, soğudukça tatlı çikolata notaları yakaladığım, kahve soğudukça aroma geçişlerini son derece net tadabildiğim çok keyifli bir çekirdekti.
Finca gabriela ve etiyopya anasora microlot'un da hiç altta kalır bir yanı yok kesinlikle, her ikisini gözüm kapalı tavsiye ederim herkese.

Anasora,Gabriela ve Yang blendle katıldım alıma.Yang blend şaşırtıcı derecede güzel ve kolay bir çekirdek.Bol kaplanlı,dengeli bir shot aldım Robotla.Bu arada iletişim yönü de çok iyi firmanın.Ece hanım sag olsun siparişimle ilgili sorunumu hızlıca halletti.İlk alışverişim firmayla,şimdiden çok memnun kaldım.Serkan beyin eline sağlık.

Geri