Çok teşekkür ederiz. Serkan uzuuun mesajının bir yerinde mi yazdı acaba diye baktım, yazmamış. Hafızanız takdire şayan, ben bazen oğlanın doğum gününü yanlış söylüyorum =)Hem aylık alım hemde küçük insan Uzay’ın 1. yaşı kutlu olsun o zaman
Çok teşekkür ederiz. Serkan uzuuun mesajının bir yerinde mi yazdı acaba diye baktım, yazmamış. Hafızanız takdire şayan, ben bazen oğlanın doğum gününü yanlış söylüyorum =)Hem aylık alım hemde küçük insan Uzay’ın 1. yaşı kutlu olsun o zaman
Doğru onu düşünmeden yazmışım. Ama mesajımın anlaşıldığını düşünüyorum.Arkadaşlar biz yıllardır her alışverişte 25-30 gram hediye kahve yolluyoruz. Genellikle alım yapmış olduğunuz kahvelere bakarak onlarla uyumlu ya da şunu da deneseniz fena olmaz dediğimiz kahvelerden birini seçiyoruz. Geçen toplu alımda da uygulamamız bu şekildeydi. Lütfen yazıldı diye yaptık sanılmasın![]()
@S.Yavuz çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için. En güzeli hepsini alıp denemek. bir soru daha, kavurma profili olarak full city olanları mı daha çok tercih etmeli espresso için. bir de sitenizde sezy young espresso blend var, onunla ilgili düşünceleriniz nelerdir. Tekrar teşekkürler...Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor. Bunlara ek olarak ay içinde birkaç kahvenin de espresso kavurma versiyonunu eklemek istiyorum ancak tam olarak gün verip yalancı çıkmayayım.
Yaradan sormaz mı Serkan Bey niye baştan söylemiyorsun diye?bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor.
Hangisini tercih edeceğiniz tamamen damak tadınızla ilgili bir durum. Hangi kahveyi tercih etmeliyiz, hangisi daha güzeldir/iyidir vb durumlar aslında üzerinde çok uzun uzun detaylı şekilde konuşulacak bir konu ama burada sayfalarca yazıp insanların kafasını şişirmek istemem. Piyasada kilosu binlerce lira olan kahveleri de deniyorum, çok daha makul fiyatlı kahveleri de deniyorum. İşim zaten kahve olduğu için içerken tek kıstasım hoşuma gidip gitmemesi oluyor ve çoğu zaman kilosu binlerce lira olan kahveleri ben pek sevemiyorum. Arada içiyor muyum? İçiyorum. Değişik tatları oluyor, bunu da denemiş olayım diyorum ama sürekli içer miyim? Kimse kızmasın ama içmem. Yoruyor. Benim kahveden beklentime karşılık vermiyor. Onlar iyi bunlar kötü manasında bunu söylemiyorum tabi. Konu tamamen benim damak tadımla alakalı bir durum. Bu nedenle kahve konusunda tavsiye vermek çok zor bir iş. Full City veya genel anlamda koyu kavrulan kahveler daha gövdeli, daha ağır kahveler oluyorlar. Espressoda yüksek basınç altında epeyce kısa bir sürede demleme yaptığımızı düşünürsek benim tercihim koyu kavrulmuş, kolay çözünen kahveler beni daha mutlu ediyor ama pek çok insan da light light-medium kavrulmuş kahveleri espresso olarak seviyor. Mesela ben onları pek içemiyorum ama dediğim gibi buradan doğrusu budur gibi bir sonuç çıkarmak yanlış olur. Yang Espresso Blend bizim daha klasik espresso sevenler için oluşturduğumuz bir blend. Brezilya, Guatemala ve Etiyopya çekirdeklerinden oluşuyor. Ben seviyorum. Özellikle toptan alımlarda çok tercih edilen bir blend. Kakao ve çikolata notaları baskın. Bence en doğrusu her iki taraftan da bir kaç kahve denemeniz ve size hangisinin daha çok hitap ettiğine kendinizin karar vermesi olur. Biri yanlış biri doğru gibi düşünmemek lazım.@S.Yavuz çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için. En güzeli hepsini alıp denemek. bir soru daha, kavurma profili olarak full city olanları mı daha çok tercih etmeli espresso için. bir de sitenizde sezy young espresso blend var, onunla ilgili düşünceleriniz nelerdir. Tekrar teşekkürler...
Sormaz umarımYaradan sormaz mı Serkan Bey niye baştan söylemiyorsun diye?![]()
Çocuk kısmetiyle gelir bildiğimiz bir efsaneydi ama çocuk kısmetiyle 1 yaşını kutlar yeni girdi literatüreUzay bebenin enteresan bir kısmeti var gerçekten
Uzay bizimle büyüyor desenizeSelamlar hocam. Nasılsın? Uzay bebenin enteresan bir kısmeti var gerçekten. İlk toplu alıma seçilmemizde hanım doğurmak üzereydi. Gün sayıyorduk. Bu defasında da Uzay beyin ilk doğum gününe gün sayıyoruz![]()
Müsait olduğunuz zamanda El Salvador Finca Gabriela yeni espresso seçkisinde mutlaka olmalı benceEspresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor. Bunlara ek olarak ay içinde birkaç kahvenin de espresso kavurma versiyonunu eklemek istiyorum ancak tam olarak gün verip yalancı çıkmayayım.
+ Bi' teşekkür de Cuma günü verilen siparişin Cumartesi günü Ankara'dan İstanbul'a teslim edilmesini sağlayanlaraEmeği geçen herkese çok teşekkürler.
Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor.
Hocam tavsiye için çok teşekkür ederiz ama maalesef Santa Helena kampanya öncesi bitti. Şu an için stokta mevcut değil.Daha önce denemeyenlere Kolombiya Santa Helena'yı öneririm. Son derece lezzetli, güzel bir üzümsü kokuya sahip; El Salvador F. Gabriela'ya göre biraz daha gövdeli, hafiften kakao/çikolata notaları da içeriyor. Çok severek içiyoruz.
Biz teşekkür ederiz.#34251 nolu Siparişimi verdim, teşekkür ederim
Burada aslan payını Yurtiçi kargo hak ediyor. Onlar adına güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz+ Bi' teşekkür de Cuma günü verilen siparişin Cumartesi günü Ankara'dan İstanbul'a teslim edilmesini sağlayanlara![]()