evet ben de son günü bekledim son sipariş için, aynı uyarıyı alıyorum maalesefİndirimin son günü değil mi bu gün, kupon süresi dolmuş uyarısı alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 28802
evet ben de son günü bekledim son sipariş için, aynı uyarıyı alıyorum maalesefİndirimin son günü değil mi bu gün, kupon süresi dolmuş uyarısı alıyorum.
Merhaba. Saat 00:00-24:00 konusunda bir yanlışlık olmuş sanıyorum. Kusura bakmayın lütfen. Geçerlilik süresi düzeltildi.İndirimin son günü değil mi bu gün, kupon süresi dolmuş uyarısı alıyorum.
Teşekkür ederimSelamlar. Bugün kargoya verildi. Bu hafta yaklaşık 2 gün kadar geriden takip edebiliyoruz siparişleri. Hem benim biraz yavaşlamam hem sanıyorum toplu alımın son bir iki günü olmasını nedeniyle siparişlerin çok hızlanması nedeniyle bu hafta maalesef kargo gününde sipariş günü yakalayamadık. Kuponun son günü Cumartesi olduğuna göre en kötü ihtimalle Pazartesi veya Salı günü toplu alım dahilindeki tüm siparişler gönderilmiş olur. Şu an yanılmıyorsam Çarşamba günü gelen siparişlerin gönderimini yapıyoruz.
Bir de tekrar hatırlatmak istiyorum. Müşteri notu kısmında sıklıkla degassing tamamlamış kahve soruluyor. Maalesef hiç yok. Maksimum 2-3 gün önce kavrulmuş oluyor kahveler. Bazen aynı gün bile kavrulmuş olabiliyor. Bir de her sipariş yanında göndermekte olduğumuz hediye kahvelerle ilgili istekler oluyor ancak bu kadar aşırı bir yoğunlukta her siparişle ilgili bire bir hediye isteğini karşılamak pek mümkün olmuyor. O nedenle şimdiden affınızı rica ediyorum.
Merhaba. İndirimin son günü kod konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Şu nedenle çok eminim ki özellikle son saatlerde neredeyse dakika dakika sipariş geldi. Yaşanan tek sıkıntı Cuma gece yarısından sonraki birlaç saatte yaşandı. Onun sebebi de daha önce de belirttiğüm üzere kupon bitiş saatinin belritilmesinde 00:00 ile 24:00 konusunda bir yanlışlık yapılmasından kaynaklıydı. Cumartesi gecesi kupon kullanamayan olduysa saat 24:00 sonrası olmuştur. Hatta ben gece 23:30’da hala alım yapan müşterilerle telefonda konuşuyordumİndirimin son günü cumartesi akşamı kod yine çalışmamış,bu sebeple yeğenim @sezerortac alımdan faydalanamamış.Kod sıkıntısı neden bu kadar nüksetti acaba @S.Yavuz ?
Emekleriniz, şeffaf ve samimi iletişiminiz için teşekkürler!Arkadaşlar herkese merhaba. Eylül ayı toplu alımında bize göstermiş olduğunuz ilgi için çok çok teşekkür ederiz. Bizim için epey yorucu ama güzel bir ayı geride bıraktık, sizler için de güzel geçtiğini umuyorum. Bu yoğun trafikte hatalarımız, buradan veya diğer iletişim kanallarından gelen mesajlar arasında gözden kaçırdıklarımız veya farkında olmadan başka bir kusurumuz olduysa özür dileriz. Gerçekten olağanüstü bir yoğunluk oldu ve özellikle son birkaç günde gerçekten beklediğimizin çok çok üzerinde bir taleple karşılaştık. Gelen tüm siparişleri geliş tarihlerine göre hazırlamaya devam ediyoruz. Tahminim iki üç gün içerisinde toplu alım kampanyası dahilindeki tüm siparişler kargoya verilmiş olacaktır. Buradan moderatör arkadaşlara da kavurucuları ve kahve severleri böyle bir organizasyonla bir araya getirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Afiyet olsun