• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Merhaba Okan Bey,

Ben de Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Kahvelerden bir paketi eski kavrum olabilirse sevinirim. Formumuza da hoş geldiniz.
Hayırlı işler dilerim.

Sağlıcakla
Çok teşekkür ederiz, istediğiniz şekilde hazirlayıp yarın göndereceğiz.

Okan Bey merhabalar,

Öncelikle tek tek cevap verdiğiniz için kendi adıma teşekkür etmek istedim.

Ben yeni bir demleyiciyim. Bu yüzden çok profesyonel aletlerim yok. French Press ile "Ethiopia Debelo" tadım notlarına ulaşabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

Okan Bey merhabalar,

Öncelikle tek tek cevap verdiğiniz için kendi adıma teşekkür etmek istedim.

Ben yeni bir demleyiciyim. Bu yüzden çok profesyonel aletlerim yok. French Press ile "Ethiopia Debelo" tadım notlarına ulaşabilir miyim?

Merhaba,

ben teşekkür ederim ilginize.
bizimde bu tadim notlarini bulmak, denemek için kullandığımız yontem ‘cupping’, french press ile teknik, mantik olarak neredeyse aynı. French press oldukca guzel, basarili bir demleme yontemi, ekipmanıdır, hiç küçümsemeyin. Cok rahatlıkla sizde aynı tatve aromaları alabilirsiniz. Basit bir tarti ve termometre ile olculu bir sekilde yaparsaniz herseyi, begendiginiz sonuclari sonra tekrarlayabilmek için faydası olur.

Merhaba,

ben teşekkür ederim ilginize.
bizimde bu tadim notlarini bulmak, denemek için kullandığımız yontem ‘cupping’, french press ile teknik, mantik olarak neredeyse aynı. French press oldukca guzel, basarili bir demleme yontemi, ekipmanıdır, hiç küçümsemeyin. Cok rahatlıkla sizde aynı tatve aromaları alabilirsiniz. Basit bir tarti ve termometre ile olculu bir sekilde yaparsaniz herseyi, begendiginiz sonuclari sonra tekrarlayabilmek için faydası olur.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda sipariş vereceğim.

Destek ve denemek amaçlı bende sipariş verdim. Peru Crush 250gr, deneme sonrası burayı güncellerim :)

Sipariş Numarası: 553856661 olarak destek ve deneme amaçlı siparişimi geçtim.

Geldiğinde içebileceğim şekilde kargoya ulaştırmanız mümkünse çok sevinirim.

Merhaba Okan Bey #552945219 Trendyol Sipariş numaram.
Ben de sizlere hosgeldiniz diyerek hem destek hem deneme amaçlı siparişimi oluşturdum.
Merakla bekliyoruz
Teşekkür eder bol satışlar dilerim
@OkanT

Merhaba Okan Bey,

Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Acemi bir kahve severim. Deneyimlerinizden yararlanmak için bir kaç soru sormak istiyorum. Siparişlerle bir hayli meşgul oluyorsunuzdur, ancak eğer zamanınız olur da yanıtlarsanız sevinirim.

Ben Aeropress kullanıyorum. Aldığım kahveler için ; kahve/su oranını, su sıcaklığını, eğer değirmenle ilgili bilginiz varsa 1Zpresso JX PRO click sayısının ne olması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca benim sormadığım ama yararlı olabilecek başka bilgi varsa onları da ekleyebilirsiniz.
İkinci olarak da aldığım kahveler Türk kahvesi şeklinde kullanılabilir mi, kullanılabilirse , yukarıdaki benzer sorular için önerilerinizi Türk kahvesi için de alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

Sağlıcakla

Son düzenleme:
Yeni kahveler deneme adına ben de Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Güzel içimli kahveler olacağını umuyorum. Hayırlı işler diliyorum.

Kahvelerin kavrum profili nasıl, açık mı daha koyu tarafta mı deneyenlerden yorum alabilirsek çok iyi olur aslında. Özellikle açık profile yakınsa Tanzanya ve Honduras’ı gözüme kestirdim denemek için.

Sipariş Numarası: 553856661 olarak destek ve deneme amaçlı siparişimi geçtim.

Geldiğinde içebileceğim şekilde kargoya ulaştırmanız mümkünse çok sevinirim.

Merhaba Okan Bey #552945219 Trendyol Sipariş numaram.
Ben de sizlere hosgeldiniz diyerek hem destek hem deneme amaçlı siparişimi oluşturdum.
Merakla bekliyoruz
Teşekkür eder bol satışlar dilerim
@OkanT

Yeni kahveler deneme adına ben de Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Güzel içimli kahveler olacağını umuyorum. Hayırlı işler diliyorum.

merhaba,
çok teşekkur ederiz ilginiz için umarım memnun kalirsiniz.

Merhaba Okan Bey,

Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Acemi bir kahve severim. Deneyimlerinizden yararlanmak için bir kaç soru sormak istiyorum. Siparişlerle bir hayli meşgul oluyorsunuzdur, ancak eğer zamanınız olur da yanıtlarsanız sevinirim.

Ben Aeropress kullanıyorum. Aldığım kahveler için ; kahve/su oranını, su sıcaklığını, eğer değirmenle ilgili bilginiz varsa 1Zpresso JX PRO click sayısının ne olması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca benim sormadığım ama yararlı olabilecek başka bilgi varsa onları da ekleyebilirsiniz.
İkinci olarak da aldığım kahveler Türk kahvesi şeklinde kullanılabilir mi, kullanılabilirse , yukarıdaki benzer sorular için önerilerinizi Türk kahvesi için de alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

Sağlıcakla
tesekkurler ilginiz için.
degirmen ile ilgili malesef kullanmadim daha once kullanan arkadaslar muhakkak vardir daha dogru bilgi vereceklerdir.
filtre ve diger mamuel demleme metodlari icin ben 1e17 oran ve 93-95 derece genel olarak tercih ediyorum.
aeropress ile ilgili yine daha tecrubeli arkadaslar bilgi verebilirse sevinirim acikcasi cok kullandigim bir yontem degil.
tumunu turk kahvesi ile deneyebilirsiniz tabiki, farkli aromalar sonuclar cıkacaktır. Honduras iclerinde daha klasige yakın sonuc verecektir.

Geri