• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Siparişlerim geldi kutulanmış bir şekilde sorunsuzdu, yanında tanzanya deneme paketi göndermişsiniz teşekkür ederim dayanamayıp denedim hemen, normalde v60 ile çok başarılı şeyler çıkartamıyorum dandik filtre kağıdı ve çaydanlık ile demlediğimden fakat bunda gayet tatmin edici bir sonuç çıktı ilk başlarda hiç asidite yok dedim düz bir kahveymiş gibi hissettim açıkçası fakat biraz soğuyunca belirginleşti gerçekten üzüme benzer bir tat aldım gövdesi ortaydı çok memnun olduğum bir sonuç aldım, tekrardan teşekkür ederim, diğer kahveler 10 günü geçince onları hem v60 hem de espresso için deneyeceğim.

Son düzenleme:
Siparişlerim geldi kutulanmış bir şekilde sorunsuzdu, yanında tanzanya deneme paketi göndermişsiniz teşekkür ederim dayanamayıp denedim hemen, normalde v60 ile çok başarılı şeyler çıkartamıyorum dandik filtre kağıdı ve çaydanlık ile demlediğimden fakat bunda gayet tatmin edici bir sonuç çıktı ilk başlarda hiç asidite yok dedim düz bir kahveymiş gibi hissettim açıkçası fakat biraz soğuyunca belirginleşti gerçekten üzüme benzer bir tat aldım gövdesi ortaydı çok memnun olduğum bir sonuç aldım, tekrardan teşekkür ederim, diğer kahveler 10 günü geçince onları hem v60 hem de espresso için deneyeceğim.
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim, begenmenize cok sevindim. Umarım digerlerindende en az bu kadar memnunkalirsiniz.

Merhaba @OkanT ,

Ben de biraz önce Trendyol'dan sipariş oluşturdum. Sipariş numaram : 551570329
CD'den kahvelerimin gelmesini bekliyorum ve geldikten sonra da 10 gün degassing süresini beklemek zorundayım. Elimde de çok fazla kahve kalmadı. Bu nedenle, eğer mümkünse 1 hafta - 10 gün önce kavurduğunuz çekirdek kaldıysa elinizde, benimkini o şekilde gönderebilir misiniz? Teşekkürler.

Merhaba @OkanT ,

Ben de biraz önce Trendyol'dan sipariş oluşturdum. Sipariş numaram : 551570329
CD'den kahvelerimin gelmesini bekliyorum ve geldikten sonra da 10 gün degassing süresini beklemek zorundayım. Elimde de çok fazla kahve kalmadı. Bu nedenle, eğer mümkünse 1 hafta - 10 gün önce kavurduğunuz çekirdek kaldıysa elinizde, benimkini o şekilde gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba,

Tesekkur ederiz. pazartesi gunu 22.03 tarihli gonderebiliriz, size ulasincaya kadar gecen zamanla, geldigi gibi tuketebilirsiniz.

ben de peru crush'ın içeriğini ve uygun fiyatını görür görmez kaptım bir tane. Instagram'dan da yazdım, direkt dönüş yaptılar sağolsunlar. 22.03 kavrumlu gönderebileceklerini söylediler. V60, Kalita, Origami ve Espresso'da deneyeceğim omniroast olduğu için. Dener denemez, ben de nacizane görüşlerimi yazacağım :)

Merhaba Okan bey

bende Trendyol üzerinden 551563728 ref numarası ile sipariş verdim benimkinde mümkünse 22 Mart tarihli gönderebilir misiniz

Benim de siparişim geldi. Honduras beklediğim gibi çıktı, memnun kaldım. Yanında gönderdiğiniz Peru deneme paketini de en kısa sürede deneyeceğim, hediyeniz için teşekkürler @OkanT .

Benim de siparişim geldi. Honduras beklediğim gibi çıktı, memnun kaldım. Yanında gönderdiğiniz Peru deneme paketini de en kısa sürede deneyeceğim, hediyeniz için teşekkürler @OkanT .
Tesekkur ederiz, sevindik memnun kalmanıza.

Ben de aldım birer paket Etiyopya ve Peru.

Tanzanya Manyara'da indirim olma ihtimali var mı? 😊

Geri