Burr surtme sesisinin kesildigi noktadan itibaren 10 click sayip 10 gr Cascavel Verde cektim. Sure resimlerdeki gibi daha giderdi daha ses geliyordu icerde parca var belli ama burada durdurdum. gorebileceginiz uzere cikti 0.4 gr eksik. Surede 6.35 dk.
Ekli dosyayı görüntüle 14189Ekli dosyayı görüntüle 14190
Buraya atilan videolar ile aynisini yapiyorum. Cikan 3 parca sey var. En onemlisi yayin uzerindeki washer. Onuda cikintikli tarafi yukari gelicek sekilde takiyorum.degirmende pek tabi sorun olabilir ancak daha once yazildi cizildi muhtemelen ama sokulup montaj edildikten sonra parcalarin dogru konumlandirildigindan eminsiniz degil mi?
Belli bir standart belirleyince öğütüm süreleri gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı siz hariç. Kesinlikle sizin değirmende bir sorun var. Değişim talebinde bulunup gerekiyorsa firmayı buraya davet edin. Yazılanları okusunlar yanıtlasınlar. Biz arkanızdayız. En azından alıp incelesinler.Buraya atilan videolar ile aynisini yapiyorum. Cikan 3 parca sey var. En onemlisi yayin uzerindeki washer. Onuda cikintikli tarafi yukari gelicek sekilde takiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 14052Ekli dosyayı görüntüle 14053Ekli dosyayı görüntüle 14055
Bugun K-PRO da 20 klick te 11 gram MONTAG obraje cekmeye calistim. Sonuc tam bir husran oldu benim icin. Video çekmeye baslamistim ama hem kolum yoruldu hemde 18 dk gibi bir surede zor bitti oda 15.dk dan sonra 25klick e alip devam ettim. 0.5 gram eksik cikti dokerken. Statikten kalan parcalari temizlemek icin ayari yukseltmrk istedigimde takila takila cevirebildim onda da 74. Ayarda sanki sona gelmis gibi takilma yapti bende icini actim manzara resimlerdeki gibiydi. Daha oncede 20 click e dustuydum ve 10dkyi bulmustu sure,buradada paylasmistim fakat video ekleyemedim. Bu sebeble tk icin hep 25 clickte cekiyordum fakat yukarda biri 33 sn ye sürdü diyince bir daha denemek istedim. 25click tede 2dk yi rahat buluyorum.
21 e denk geldi. 11 de kesildi bende surtme sesi.Sürtme sesinden sonraki 10 tık kaça denk geldi? 10,15?
Az once konustum Dems ile. Kendilerinide davet ettim buraya okuyacagini iletti. Fakat acikcasi icimi rahatlatacak hic bir sey soylemedi. 1zpressoya atacagim rapora onlarida cc lememi soylediler.Bir kişi hariç kimsede sorun yok sanırım. Firma bir kişinin problemini çözemedi mi şimdi. Min 50 kişi almıştır değirmen..
Tam olarak aynısını yaşıyoruz, 11'de kesildi 21'e denk geldi, sonuç sizinki gibi hüsran maalesef, Dems'e henüz yazamamıştım, buraya gelmelerini bekleyelim bakalım, ilk yaşadığım sorunda oldukça ilgililerdi, bu konu ondan daha büyük bir sorun bence ve yine aynı şekilde yaklaşacaklarını umuyorum21 e denk geldi. 11 de kesildi bende surtme sesi.
Onceki sayfalarda hemen degisim yapmislardi ama boyle bir durum icin acikcasi normal diyorlar. Herhangi bir degisim yaklasimi sezemedim ben. Degisim yapilsa belki sorun cozulucek cunki onceki sayflarda yabanci bir forumdan kesit attim degisim sonucu cozulmus. 30sn surerken benimki 1 dk surse bir sey demeyecegim ama bariz bir sekilde en az 10,20 kat yavas ogutum aliyorum. Bunu belirttim ama evet bu kadar fark normal degil demediler. En son yaptigimiz yontemi soyledim yine anormal bu demediler. Biri 10 clickte 45 sn de oguttu ben o ayara inemiyorum insem cok uzun surer belli dedim yine bir sey demediler. Kimse darilmasin ama hic cozum odakli yaklasildigiini ben hissedemiyorum.Tam olarak aynısını yaşıyoruz, 11'de kesildi 21'e denk geldi, sonuç sizinki gibi hüsran maalesef, Dems'e henüz yazamamıştım, buraya gelmelerini bekleyelim bakalım, ilk yaşadığım sorunda oldukça ilgililerdi, bu konu ondan daha büyük bir sorun bence ve yine aynı şekilde yaklaşacaklarını umuyorum
dems çalışanı bir arkadaşsa görüştüğünüz kendisinde o yetkiyi görememiş olabilir. O yüzden kaçamak yanıtlar vermiş olabilir. Umarım yönetici arkadaşlar kampanya ile ilgili iletişime geçtikleri daha yetkili o kişiyi buraya davet eder hepimizin önünde sorunu çözeriz.Onceki sayfalarda hemen degisim yapmislardi ama boyle bir durum icin acikcasi normal diyorlar. Herhangi bir degisim yaklasimi sezemedim ben. Degisim yapilsa belki sorun cozulucek cunki onceki sayflarda yabanci bir forumdan kesit attim degisim sonucu cozulmus. 30sn surerken benimki 1 dk surse bir sey demeyecegim ama bariz bir sekilde en az 10,20 kat yavas ogutum aliyorum. Bunu belirttim ama evet bu kadar fark normal degil demediler. En son yaptigimiz yontemi soyledim yine anormal bu demediler. Biri 10 clickte 45 sn de oguttu dedim yine bir sey demediler. Kimse darilmasin ama hic cozum odakli yaklasildigiini ben hissedemiyorum.
Evet yöneticiler ile görüşmek çözüm getirebilir. Kesinlikle değiştirmeleri gerekir, en azından iade alıp incelemeleri gerekir. Öyle şey olmaz normal deyip geçiştirmek. Dünyanın parasını veriyoruz yazık değil mi?Onceki sayfalarda hemen degisim yapmislardi ama boyle bir durum icin acikcasi normal diyorlar. Herhangi bir degisim yaklasimi sezemedim ben. Degisim yapilsa belki sorun cozulucek cunki onceki sayflarda yabanci bir forumdan kesit attim degisim sonucu cozulmus. 30sn surerken benimki 1 dk surse bir sey demeyecegim ama bariz bir sekilde en az 10,20 kat yavas ogutum aliyorum. Bunu belirttim ama evet bu kadar fark normal degil demediler. En son yaptigimiz yontemi soyledim yine anormal bu demediler. Biri 10 clickte 45 sn de oguttu ben o ayara inemiyorum insem cok uzun surer belli dedim yine bir sey demediler. Kimse darilmasin ama hic cozum odakli yaklasildigiini ben hissedemiyorum.