coffeewizard35
Barista
- İsim
- Gökberk
Yıkanmış Peru ve Fermente Natural işlemden geçmiş Brezilya stoklara eklenmiş.
Sanırım 300 tl sepete eklediğimde 320 tl sepet için ücretsiz gözüküyordu gönderim fakat emin değilim.Kargo sınırı ne kadar acaba sitede göremedim
yukarda yazıyor 350Kargo sınırı ne kadar acaba sitede göremedim
Kavrum kaynaklı mı? Biraz daha açar mısınız?Son zamanlarda kavurma profilinde bir değişikliğe gittiniz mi? Kahveler pik noktasında çok kısa süre kalıp aşağı düşmeye başlıyor.
Son zamanlarda kavurma profilinde bir değişikliğe gittiniz mi? Kahveler pik noktasında çok kısa süre kalıp aşağı düşmeye başlıyor.
O ay bu ay olur umarımMalesef şuanlık bir indirim planlamıyoruz. Toplu alıma şeçilirsek o ayrı konu![]()
O ay bu ay olur umarımEl Mirador‘u bir kez daha almak istiyorum çok iyiydi. Peruyla Brezilyayı da denemek lazım. El Mirador için elinize sağlık tekrardan
![]()
merhaba, atakent de hangi cafe de buldunuz ? buralarda iyi kahve varsa bir bakmak isterimMonteblanco'yu tesadüfen Küçükçekmece Atakent'te bir cafede buldum, yarım kilo aldım. Çok lezzetli bir kahve, bitmesine üzüldüm.
Selam.Geçen aydan siparişlerini oluşturduğumuz kahveler var Haziran sonu Temmuz başı gelmelerini planlıyoruz bir aksilik olmaz ise. Geldiklerinde profillerini oluşturur oluşturmaz 1 haftalık toplu alım indirimi ile aynı oranda bir indirim sözü verelim.
2 yıkanmış Kolombiya'yı ekledim. 615 liradan indirim oldu ama kargo ücreti 65 tl çıkıyor hala600tl üzeri ücretsiz kargo indirimsiz halinin geçmesi yeterli