La Eva ve Hydro Honey konusunda zamanlama olarak netleşen bir şeyler var mıdır?.Merhaba,
Ay sonuna doğru yeni varış bekliyoruz diyebilirim gün itibariyle.![]()
Elbette, keyifle misafir etmek isteriz.Bu güzel haber. Biraz daha sabredelim o zaman.
Bu diyarlarda yeni düştüğüm için soruyorum, Maltepe'deki adresinize uğrarsak hem bir tanışıp hem de online satış fiyatı üzerinden alım yapabiliyor muyuz? Neredeyse yürüme mesafesindeyim.
Takvim ay sonunu gösteriyor kabaca. Yetiştirebilirsek ilk tadımları İstanbul Kahve Festivali'nde yaptırırız.La Eva ve Hydro Honey konusunda zamanlama olarak netleşen bir şeyler var mıdır?.
@zebercet e +1 ben de varım, görünce şaşırmayın sonra. Muhtar olur da azası olmaz mıTakvim ay sonunu gösteriyor kabaca. Yetiştirebilirsek ilk tadımları İstanbul Kahve Festivali'nde yaptırırız.
Ankara'ya yetiştirebilirsek de ufak bir sample ayırıp Kulüp'ten arkadaşlarımıza Ankara Kahve Festivali'nde tattırabilirim. Onlar da sizlerle fikir paylaşır hem, güzel olur. Fahri festival muhtarı @zebercet 'i Ankara festival tadım şansölyesi ilan eder, bilgilerinize sunarım.![]()
''Tadım Şansöylesi '' Binali Yıldırım'ın son aldığı ünvandan bile daha fiyakalıymışTakvim ay sonunu gösteriyor kabaca. Yetiştirebilirsek ilk tadımları İstanbul Kahve Festivali'nde yaptırırız.
Ankara'ya yetiştirebilirsek de ufak bir sample ayırıp Kulüp'ten arkadaşlarımıza Ankara Kahve Festivali'nde tattırabilirim. Onlar da sizlerle fikir paylaşır hem, güzel olur. Fahri festival muhtarı @zebercet 'i Ankara festival tadım şansölyesi ilan eder, bilgilerinize sunarım.![]()

bir iki angaralıyı daha kandırın da 4/4 ihtiyar heyeti olsun@zebercet e +1 ben de varım, görünce şaşırmayın sonra. Muhtar olur da azası olmaz mı![]()
Jay hanımefendiciğim, İstanbuldaki kahveci kitlesinin teması az olduğu için minimal düşünüyorsunuzbir iki angaralıyı daha kandırın da 4/4 ihtiyar heyeti olsun
İstanbul'da potansiyel çok cancağızım amma velakin konjonktür itibariyle altılı masadan hallice bir ortam mevcutJay hanımefendiciğim, İstanbuldaki kahveci kitlesinin teması az olduğu için minimal düşünüyorsunuz
Ankara'dan heyet neymiş, siyasi parti kurarız.
Tadım kaşıklarını cepleyen, depoyu basıp robusta-sidra değişikliğini yapmaz mı Togay Bey? Sonra robusta içen siz olmayasınız..Hepinizin nickini biliyorum, tadım kaşıklarını cepleyenlere bundan sonra sadece Robusta![]()
İstanbulda da güzel kitle var da, trafikte eriyorlar o yüzden yok gibilerJay hanımefendiciğim, İstanbuldaki kahveci kitlesinin teması az olduğu için minimal düşünüyorsunuz
Ankara'dan heyet neymiş, siyasi parti kurarız.
Kokusundan takip eder Sidra'yı yine bulurum. Benden önce sen bulursun zatenTadım kaşıklarını cepleyen, depoyu basıp robusta-sidra değişikliğini yapmaz mı Togay Bey? Sonra robusta içen siz olmayasınız..
Çoktan çok azdan az gider vesselam ahahahKokusundan takip eder Sidra'yı yine bulurum. Benden önce sen bulursun zaten![]()
Lamastus coşmuş bu arada.En alakalı başlık Tin Coffee başlığı, ondan dolayı burada paylaşıyorum.
Kilosu 13408$ olan kahveden içer miyiz @raistlin ?