• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Origami Air'ler ulaştı. Kısa zamanda satışa açılmış olacak.

Fellow Stagg EKG için de son düzlükteyiz. Ürünler geldi, işlemleri tamamlanmak üzere. Sonrasında satışa açacağız.
Bütün forum yastık altındaki dolarlarınızı bozdurun.
Şöyle 9seviyelerine indirelim hep beraber
Gün bu gündür.

Şu Pacamara'da bir indirim olsa keşke. 🙂 Aklımda hep olan bir kahve ama fiyatı yüksek buluyorum (maalesef).

Şu Pacamara'da bir indirim olsa keşke. 🙂 Aklımda hep olan bir kahve ama fiyatı yüksek buluyorum (maalesef).
Dönem dönem yaptık aslında indirim denenebilmesi için. Özel bir işti, ilk Cup of Excellence'ımız olarak hep muazzam kalacak.

Pacamara son 3-4 batch kaldı, 2 tanesini birer olmak üzere Ankara ve İstanbul festivallerine ayıracağız. Yapalım o halde kalan son 1-2 batch için indirim :)

Dönem dönem yaptık aslında indirim denenebilmesi için. Özel bir işti, ilk Cup of Excellence'ımız olarak hep muazzam kalacak.

Pacamara son 3-4 batch kaldı, 2 tanesini birer olmak üzere Ankara ve İstanbul festivallerine ayıracağız. Yapalım o halde kalan son 1-2 batch için indirim :)
Festivaldede içecebiliriz o zaman diye sevindim arsız bir halde 😂

Fellow stagg ekg için fiyat aralığı ne olur acaba? Ona göre hazırlanalım :)

Fellow stagg ekg için fiyat aralığı ne olur acaba? Ona göre hazırlanalım :)

Yurt dışında 150£ gibi bir fiyat gördüm, kur konusunda çok hassas olduklarını takip ettiğim için tahminim olan -> 150x21x1.18(Kdv) ile 3750tl olarak buraya bırakıyorum. Bu çıkabilecek en minimal fiyat olarak düşündüğüm için cüzdanları hazırlamakta fayda var :D

Yurt dışında 150£ gibi bir fiyat gördüm, kur konusunda çok hassas olduklarını takip ettiğim için tahminim olan -> 150x21x1.18(Kdv) ile 3750tl olarak buraya bırakıyorum. Bu çıkabilecek en minimal fiyat olarak düşündüğüm için cüzdanları hazırlamakta fayda var :D
gümrük vergisini hesap etmemişsiniz, minimum 4.750 olur bence :)

gümrük vergisini hesap etmemişsiniz, minimum 4.750 olur bence :)
Yurtdışı perakende fiyati ile distributorlerin getirdigi toptan fiyat da ayni degil, tabi gumruk vergisi ve diger turlu masraflar ile yine de yurtdisi perakende fiyatinin biraz uzerinde bir fiyat olur bence de.

Bugün la reserva'yı abant (geyiktepe) ile demledim ve Buzdağı'ndan daha iyi bir sonuç aldım. Hario 02 plastik/th3 01/cmd 22 klik/94 c/25 gr/400 ml. 4*100 olacak şekilde demledim. Th3 01 25 gr'mı güzel kotardı :).

Origami (Air) ücretleri şuanlık böylemi kalacak yoksa kampanyamı mevcut acaba ? @raistlin

Benim siyah bugün geldi. Gerçekten güzel gözüküyor ama ilk demlememde 1:1:1 yöntemini kullandım ve demleme 3.40 süreyle bitti. TH-3 filtre biraz sorunlu sanırım.

TH-3 bir miktar yavaş kalıyor, benim tecrübelerim de bu yönde

01 filtre için Hario'nun hem bol poşetli olanı hem de 40'lı kutu gayet güzel
Bugün bir de kalita filtresi ile deneyeceğim. Elimde hario 02 kutu olanlardan var sanırım onları küçük bir traşlama ile 01 yapıp öyle deneyeceğim :D

Geri