• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Festivaller için beklediğimiz sınırlı stok Comandante'ler ve yeni renk polimer hazneler mucizevi bir biçimde stoğa geldi. Ankara Festivali uğuru inanılmaz bir şeymiş cidden, biz de bunu görmüş olduk. :)

Exclusive modellerden Sunset ilk kez satışta ve ilk oluşuyla indirimde! Alpine Lagoon da tekrar stokta.

Ahşap limited olanlardan Liquid Amber ve Virginia Walnut da satışa açıldı. @mag

Turkuaz, Yeşil, Sarı, Beyaz ve Kahverengi polimer hazneler de satışa açıldı. Bu renkleri de özellikle soran arkadaşlar vardı.

Bekleyen arkadaşlarıma duyurulur. Festivaller harici stoğumuz çok sınırlı, hem Türkiye hem de İtalya festivallerine ürün ayırmak zorundayım.

Herkese Sevgiler.

Turkuaz hazneden aldım, çok güzel, darısı baby tray a olsun(y)

Abaca+ yavaş ama o kadar yavaş değil. Hario 40'lının fazla hızlı kaldığı zamanlarda Abaca+'ı demlemeyi 15-20 saniye uzatmak için kullanıyorum.

Cafec bu yönden iyi bir pazar payı kaptı. TH1 ve TH2 haricinde de Traditional olsun, TH3 veya Abaca olsun, ürettiği filtreleriyle hızlı biten demlemelere tepki olarak doğmuş bir şirket.

Sunset çok iyi renk, ilk defa comandante alsam onu alırdım
1 saattir, alım satımda ki 4kya mk4 alınık ilanı var. Ona bakıyorum.
Satsamda üstüne bin koyup sunsetmi alsam diyorum/:

1 stok var. İnşallah yarın satılmış olur.

Zeb çok tehlikeli sular bunlar ben de ilandan beri göz ucuyla liquid amber'ı süzmekten helak oldum. Siyah da güzel ya güzel dimi?
Tabi ya Siyah bi tanedir. Zarafettir, isyandır(:
Hem Maragogype çekirdeklerini zayıf gösterir(:

Festival coşkusuyla Tin Bey, eskisini getir yenisini götür kampanyası yaparsa bilemem ama(:

1 saattir, alım satımda ki 4kya mk4 alınık ilanı var. Ona bakıyorum.
Satsamda üstüne bin koyup sunsetmi alsam diyorum/:

1 stok var. İnşallah yarın satılmış olur.

Zeb çok tehlikeli sular bunlar ben de ilandan beri göz ucuyla liquid amber'ı süzmekten helak oldum. Siyah da güzel ya güzel dimi?

Bunları hep yaşadık. Bi ara cmd kaçakcısı gözüyle bile bakıldı... ahahaha

Siyah candır. Akarı kokarı yok.

Geri