Selamlar,@raistlin bakım kremini tek alma durumu nedir? limited edition ürüne bakım yapamıyoruz. Ufaktan ahşap cizigini kapatabilmek için tavsiye var mi yoksa nazarlık olarak mi kalsin.
Çok teşekkürler, şimdi aldım bir adetSelamlar,
Wood Care Balm Set olarak getiriyoruz fırçalarıyla beraber. Kılcal çizikler anlamında faydası olur balmın ama derinlemesine çizik kapatması yapamaz. Ahşabın canlı, nemli ve parlak halini koruma anlamındaysa çok başarılı bir ürün. Ahşap kullanıyorsanız faydasını kesinlikle görürsünüz.
Bu ara ahşap bakımı soruları var, güzel. Bir güzel Wood Care Balm Set indirimi yapalım, Comandante'ler ışıl ışıl korunsun.
Set fiyatı 400 TL'den 320 TL'ye düşürüldü, indirim direkt fiyata tanımlı. Stoğumuzda 8 adet kalmış. İhtiyacı olan arkadaşlarım değerlendirebilir.
Sevgiler.
Profillemeye başladık, görsel çalışmalar da hazır. Sanıyorum önümüzdeki hafta sonuna kadar satışta oluruz@raistlin Yeni kahveler ne zaman görücüye çıkar acaba ? Festivalde de konuşmuştuk şöyle bir temiz içimli aneorabic Ruanda tarzı bir kahve gelir herhalde be![]()
bi' liquid amber kadar cool olmasa da, o da iyidirSon Virginia Walnut'lardan birini yakaladım. Heyecanla siparişler sayfasını yeniliyorum.![]()
En basit sorun bu bence, direk Tin Coffee ile iletişime geçinMerhaba,
Elimdeki c40 ın standart topuzunun içindekı metal parça kırıldı. Artık topuz sürekli çıkıyor, bunu o pimle halledebilir miyiz? Yenı topuz mu almak gerekiyor
Nasıl destek olabilirsiniz.![]()
hiç biri bi american cherry değil..bi' liquid amber kadar cool olmasa da, o da iyidiriyi günlerde kullanın.
Ben de sadece ben mi begeniyorum bu rengi diye düşünüyordumhiç biri bi american cherry değil..
Şaka bir yana ahşapların hepsi güzel
Ahşap kaplı olmayan modelleri normalde pek sevmiyorum ama alpine lagoon bu düşüncemi yerle bir etti
O insanın içini açan rengi şahane duruyor siteye girip bakıp bakıp duruyorum