• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, wood care balm kullanan var mıdır, varsa önerilen kullanım aralığı nedir, bu balm bakım için elzem midir, şimdiden yanıt verenlere teşekkürler :)

Ben kullanıyorum. Her gün kullanılıyorsa ayda 1, daha seyrek kullanılıyorsa daha seyrek bence. Gözle bir şey görmeseniz de ahşabı düzenli aralıklarla beslemek, ahşabın ömrü ve kalitesi için önemli.

Ben comandante'nin kendi balmını kullanıyorum ama sanırım Comandante başlığında ya da burada -tam emin değilim- başka alternatifler de paylaşılmıştı.

Bir de ciladan sonra çok yakışıklı oluyor beee :)

@raistlin bakım kremini tek alma durumu nedir? limited edition ürüne bakım yapamıyoruz. Ufaktan ahşap cizigini kapatabilmek için tavsiye var mi yoksa nazarlık olarak mi kalsin.
Selamlar,

Wood Care Balm Set olarak getiriyoruz fırçalarıyla beraber. Kılcal çizikler anlamında faydası olur balmın ama derinlemesine çizik kapatması yapamaz. Ahşabın canlı, nemli ve parlak halini koruma anlamındaysa çok başarılı bir ürün. Ahşap kullanıyorsanız faydasını kesinlikle görürsünüz.

Bu ara ahşap bakımı soruları var, güzel. Bir güzel Wood Care Balm Set indirimi yapalım, Comandante'ler ışıl ışıl korunsun.

Set fiyatı 400 TL'den 320 TL'ye düşürüldü, indirim direkt fiyata tanımlı. Stoğumuzda 8 adet kalmış. İhtiyacı olan arkadaşlarım değerlendirebilir.

Sevgiler.

@raistlin Yeni kahveler ne zaman görücüye çıkar acaba ? Festivalde de konuşmuştuk şöyle bir temiz içimli aneorabic Ruanda tarzı bir kahve gelir herhalde be 😃

Selamlar,

Wood Care Balm Set olarak getiriyoruz fırçalarıyla beraber. Kılcal çizikler anlamında faydası olur balmın ama derinlemesine çizik kapatması yapamaz. Ahşabın canlı, nemli ve parlak halini koruma anlamındaysa çok başarılı bir ürün. Ahşap kullanıyorsanız faydasını kesinlikle görürsünüz.

Bu ara ahşap bakımı soruları var, güzel. Bir güzel Wood Care Balm Set indirimi yapalım, Comandante'ler ışıl ışıl korunsun.

Set fiyatı 400 TL'den 320 TL'ye düşürüldü, indirim direkt fiyata tanımlı. Stoğumuzda 8 adet kalmış. İhtiyacı olan arkadaşlarım değerlendirebilir.

Sevgiler.
Çok teşekkürler, şimdi aldım bir adet :)

@raistlin Yeni kahveler ne zaman görücüye çıkar acaba ? Festivalde de konuşmuştuk şöyle bir temiz içimli aneorabic Ruanda tarzı bir kahve gelir herhalde be 😃
Profillemeye başladık, görsel çalışmalar da hazır. Sanıyorum önümüzdeki hafta sonuna kadar satışta oluruz :) Elkin Guzman ve Costa Rica La Eva / El Mirador Honey Anaerobic lotları çok çok vurucu ama sizin zevkinizi bildiğim için size daha az hitap edebilir. Volcan Azul Gesha ise inanılmaz zarif ve katmanlı bir kahve. Natural Anaerobic olmasına rağmen bunu beğeneceğinize inanıyorum.

Son Virginia Walnut'lardan birini yakaladım. Heyecanla siparişler sayfasını yeniliyorum. :)

Merhaba,
Elimdeki c40 ın standart topuzunun içindekı metal parça kırıldı. Artık topuz sürekli çıkıyor, bunu o pimle halledebilir miyiz? Yenı topuz mu almak gerekiyor :(
Nasıl destek olabilirsiniz. :)

bi' liquid amber kadar cool olmasa da, o da iyidir :) iyi günlerde kullanın.
hiç biri bi american cherry değil..

Şaka bir yana ahşapların hepsi güzel :)

Ahşap kaplı olmayan modelleri normalde pek sevmiyorum ama alpine lagoon bu düşüncemi yerle bir etti

O insanın içini açan rengi şahane duruyor siteye girip bakıp bakıp duruyorum

hiç biri bi american cherry değil..

Şaka bir yana ahşapların hepsi güzel :)

Ahşap kaplı olmayan modelleri normalde pek sevmiyorum ama alpine lagoon bu düşüncemi yerle bir etti

O insanın içini açan rengi şahane duruyor siteye girip bakıp bakıp duruyorum
Ben de sadece ben mi begeniyorum bu rengi diye düşünüyordum 😄 icime su serptiniz adeta.

Saka bir yana espresso perfettonun yuzde 11 indirimi ile ellerinde kalan son alpine lagoon u aldim. Gercekten govde kaplamasi rengi cok canli ve dinamik duruyor.

Geri