• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TinCoffee'nin büyük bir özveriyle getirdiği özel kahveleri bir süredir keyif ve gururla izliyordum, birkaçını da deneme fırsatım oldu, güzel kahvelerdi ancak beni inanılmaz etkileyen bardaklar çok da elde etmemiştim açıkçası, belki benimle ilgilidir bilemiyorum. Ama son getirdikleri çekirdeklerden Kolombiya Finca La Reserva anaerobik fermente çekirdeği az önce sitedeki reçeteye göre demledim ve uzun zamandır damakta bu kadar keyifli bir etki bırakan, özelliğini bu kadar parlak yansıtan bir çekirdek tükettiğimi hatırlamıyorum. Tarlaya ekeninden, toplayanına, çekirdeği bizlere getireninden kavurup çantalara koyanına kadar herkese teşekkürler, bu büyük çaba özellikle bu üründe olduğu gibi şimdiye kadarki tüm özel çekirdeklerden iyi bir lezzete sahip olunca yazmadan edemedim. Alın, aldırın, demleyelim, konuşalım. Keyifli haftasonları! :)
Böyle yorumlar sayesinde bu özel lotların devamı geliyor. :) Bu nezaket dolu mesaj için sonsuz teşekkürler!

Gesha Anaerobic Honey pek bir zarif kahve. Seçki içinde bu şekilde bir kahve olmasına ekstra özen gösteriyorum.

Cafe Granja kahvelerine dair, bilhassa da Potosi Pink Bourbon için de heyecanla yorumunuzu bekliyorum.

Eveeet Arkadaşlar,

Sanırım bugün buradan ve genel talepten 15-20 mesaj almışımdır kahveler için de indirim ricası üzerine. Yenice indirim yapmıştık ama Cafec şerefine tekrarlayalım:

Tüm tekli kahvelerde geçerli %20 indirim kodu: limited20

Sürpriz Haber: Cafe Granja 3'lü Set tekrar sitede. Potosi Natural'in ek tedariğiyle 20 adet set indirimle açıldı. Bunun tekrarını yapamayacağız. Anaerobik ve Natural Potosi tamamen tükenmiş olacak.

Cafe Granja 3'lü Set ve Kolombiya + Panama set zaten indirimde olduğu için kod bunlar için çalışmıyor.

Kodları da özetlersek:

cafec10: Traditional, Abaca, TH Serisi %10
cafec20: Abaca Plus, Abaca Trapezoid, TH3 Cup1 %20
cmd10: Comandante Aksesuarlarında %10
limited20: Tüm tekli kahveler için %20

Önemli: Planlı bir şey değildi bu kahve indirimi, talebe kayıtsız kalamadım. Bugün alışveriş yapıp kargosu yola çıkanlar kahve haberi sonradan geldiği için üzülmesin. Alışverişinizi yapın ve bir mesaj gönderin buradan yeter. Ne olursa olsun kahve alışverişinize kargo bedeli çıkarsa iade edeceğiz. :)

Plansız indirimde kahve stok hazırlığı yetersiz olabilir, muhtemelen kahveli siparişler Salı gibi çıkmış olur kargoya. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Abaca klasik ile daha önce demleme yapma fırsatı bulmamıştım @raistlin togay beyin sürprizi ile beraber direk Abaca+ a geçmiş bulundum yanına da sidrayı ekledim :love:. Elimde çokça kahve olmasına rağmen bu fırsatı kaçırmak istemedim Teşekkürler @raistlin . Şimdi denemeleri sabırsızlıkla bekliyorum

Alışveriş yapıp kargosu yola çıkanlar derken direk üzerime alındım :) Ben sadece yeni filtreleri kaçırdım derken kahvede de indirim varmış :)

Alışveriş yapıp kargosu yola çıkanlar derken direk üzerime alındım :) Ben sadece yeni filtreleri kaçırdım derken kahvede de indirim varmış :)

Buradaki indirim ricası olmazdan evvel de ben sizin paketinize denemeniz için özel bir Gesha eklemiştim, içinde bir de mektup bulacaksınız hatta küçük. :)

Fakat o durumu kurtarmaya yetmez, sizin faturanız kesilip gönderimi yapılmış, iade yapamadım. Şimdi bir mesaj gönderiyorum sonraki herhangi bir alışverişinizde kullanmalık şekilde bir kupon.

Buradaki indirim ricası olmazdan evvel de ben sizin paketinize denemeniz için özel bir Gesha eklemiştim, içinde bir de mektup bulacaksınız hatta küçük. :)

Fakat o durumu kurtarmaya yetmez, sizin faturanız kesilip gönderimi yapılmış, iade yapamadım. Şimdi bir mesaj gönderiyorum sonraki herhangi bir alışverişinizde kullanmalık şekilde bir kupon.
Çok teşekkürler. Filtre diye girip cmd jar ve kahve ile çıktığım için bir sersemlemiştim hatta ikinci kahveyi almamak için zor tuttum kendimi. İndirim olsaydı o zaman kesin onu da yapardım :)_iyi oldu diyelim, kendimizi eyleyelim, Gesha demleyelim

Tekrar teşekkürler :)

kahveler bölümüne girince kafayı yememek elde değil arkadaş.
ilk üç diyor ki beni al beni al beni al, kafamdaki diyor ki hepsini al hepsini al. cüzdan diyor ki aldığın yetmedi mi daha nereye?? öff. akşama kadan bitmezse bi daha girip bi bakayım.

ilk üç diyor ki beni al beni al beni al, kafamdaki diyor ki hepsini al hepsini al. cüzdan diyor ki aldığın yetmedi mi daha nereye?? öff. akşama kadan bitmezse bi daha girip bi bakayım.

Bazen girip manzara izler gibi seçkiyi izliyorum ben de abi :D

Al al, ilk üç komple bitti biter kıvamda. Yalnız teslime ofise bekliyorum bi Barcelona kritiği yapmamız lazım :)

Bazen girip manzara izler gibi seçkiyi izliyorum ben de abi :D

Al al, ilk üç komple bitti biter kıvamda. Yalnız teslime ofise bekliyorum bi Barcelona kritiği yapmamız lazım :)
onu her helükarda yapcaz, zaten nasılsa gideceğim diye bakıp duruyorum seçkilere :D

2 de yeni filtrelerden ekleyerek panamalı seçkiyi aldım bakalım. yarın ya da cumartesi görüşürüz diyorum o zaman sevgili Müdürüm. @raistlin

Yalnız değilmişim 😅 şükürler olsun 😁

Afiyet olsun! Kontrollü sıcaklıkta yapılmış bir fermantasyon işlemi. Buram buram meyve patlaması! :)

Potosi Pink Bourbon için yorumunuzu özellikle bekliyorum.
Togay Bey, Pink Bourbon'u 2 defa demledim. Çilek ve üzüm tadları kendini hissettirdi. Denediğime sevindiğim bir kahve oldu ama 2 kahve arasında favorim Natural oldu , çok hızlı bitti vallahi 😂 Las Margaritas'ı denemedim henüz onuda denedikten sonra fikirlerimi yazacağım.

Togay Bey, Pink Bourbon'u 2 defa demledim. Çilek ve üzüm tadları kendini hissettirdi. Denediğime sevindiğim bir kahve oldu ama 2 kahve arasında favorim Natural oldu , çok hızlı bitti vallahi 😂 Las Margaritas'ı denemedim henüz onuda denedikten sonra fikirlerimi yazacağım.
Mükemmel geri bildirim, çok teşekkür ederim :D Az az deneyimlemelik bir set bu set, bir üreticiden üç farklı kahveyi yanyana tatmak güzel. Bu üretici bir de dev bir isim olunca global seviyede neler oluyor görebilmek harika.

Red Bourbon diğer ikisinden epeyce farklı bir karakterde, daha karanfil - vanilya - kırmızı meyveler. Hafif hafif bir çileksilik almaya da başladım ben epey dinlendikten sonra. Bunu da beğeneceğinizi umuyorum. :)

Kız arkadaşım 10 gündür, kırmızı meyve notalarına sahip bir kahve alsan da içsek ağız tadıyla diyordu ve şans eseri, tam da bunun üzerine geldi Las Margaritas. Pek sevgili Togay Bey'in jest olarak gönderdiği bu güzelliği, dayanamayıp gecenin bir yarısı demledim.

Hem kuru kokusu hem de demleme esnasında püfür püfür yüzüme esen kokusu çok hoşuma gitti. Az önce şelaleden aldığım suyla küçük bir bungalovda demlemişcesine doğada hissettim kendimi (gecenin uyku sersemliği de olabilir elbette 🤷‍♂️). Kendi tariflerini uyguladım, buzdağı ile. Alttan alttan çilek ve sitrik asiditeyi veren, damakta yoğun bir his vadeden, sıcakken daha çok güzel bir Sıcak Şarap, soğudukça da Sangria gibi bir yapıya benzettiğimiz bir kahve oldu. Seçkiyi deneyimlemediğim için bir kıyaslama yapamacağım ama doğum günü hediyesi olarak çok güzel bir kahveydi gerçekten. Sevdiklerinize hediye alırken bir 100 gr Las Margaritas'ı da yanına iliştirebilirsiniz bence.

Finca La Reserva'yı bugün ikinci demleyişim. Kahve çok yumuşak, kadifemsi ve aynı zamanda temiz içimli bir kahve. İlginç olan kısım, bu kahveyi bana adını sanını söylemeden içirseler, yüzde yüz Kenya kahvesi derdim. Hatta daha birkaç ay önce Baristatus'un getirdiği Karogoto'ya çok benzettiğim yanları var. Tadım notalarının aksine, ben Karogoto'da olduğu gibi asiditesi yüksek kırmızı meyveler derdim bunun profiline. Anaerobic olmasına rağmen belki de honey olmasının etkisiyle fermente tatlardan eser yok. Daha önce içtiğim Kolombiya veya Geisha'lardan da çok farklı. İlginç bir deneyim oluyor benim adıma. Deneyip de Kenya vibeları alan var mı bu kahveden?

Sidra espresso kavrum mu acaba filtre de çok iyi sonuçlar verdiğini okumuştum sanki de

Finca La Reserva'yı bugün ikinci demleyişim. Kahve çok yumuşak, kadifemsi ve aynı zamanda temiz içimli bir kahve. İlginç olan kısım, bu kahveyi bana adını sanını söylemeden içirseler, yüzde yüz Kenya kahvesi derdim. Hatta daha birkaç ay önce Baristatus'un getirdiği Karogoto'ya çok benzettiğim yanları var. Tadım notalarının aksine, ben Karogoto'da olduğu gibi asiditesi yüksek kırmızı meyveler derdim bunun profiline. Anaerobic olmasına rağmen belki de honey olmasının etkisiyle fermente tatlardan eser yok. Daha önce içtiğim Kolombiya veya Geisha'lardan da çok farklı. İlginç bir deneyim oluyor benim adıma. Deneyip de Kenya vibeları alan var mı bu kahveden?
Şaşırtmaya devam, güzel! :)

Kesinlikle kadifemsi, yumuşak ve zarif. Demlerken ve karafa tamamen inmiş halde direkt floral.

Şimdi söyleyeceğimi bir vakittir ciddi şekilde vurguluyorum. Bu bilgi Gesha'nın sayfasında da yer alıyor. Aynısı Rwanda Muhondo Anaerobic lotumuzda da mevcuttu. Anaerobik fermantasyon doğrudan fermente, yoğun ve alkolik ya da kakao baskın tatları vermek zorunda değil. Çekirdeğin türü, bilhassa şeker oranı, işlem spesifik detayları ve fermantasyonun ana metodu da etkili. Bir başka düzeltilmesi gereken: Honey olmasının etkisiyle diyemeyiz sadece. Eylül ayında Honey Anaerobic bir lot sunacağız. Non-gesha. Biraz iddialı olacak belki ama benim deneyimimdeki en parfümsü, en yoğun, en vurucu kahvelerden biri. Anaerobik bir kahveden genel beklentiyi tam anlamıyla veriyor olacak. Alamet-i farikası ise bunu tam bir zarafetle sunuyor olması. En vurucu kahvelerden biri derken de muhtemelen benzer örneklerinden 70-80 lot denemişimdir. Ciddi ciddi ''en'' yani :) O lot da honey anaerobic ama şu anki gesha honey anaerobic ile hiç mi hiç ilgisi yok. Varyete, teruar ve işlem spesifik detayları farklı.

Kenya genel hali epey sitrik ve canlıdır, doğrusu Gesha lotumuzda çok bu etki yok bence ama spesifik suyunuz ya da sonuca göre bir çok şey mümkündür. :)

Bugün atölyede iki arkadaşımızla demledik Gesha'yı. Biri @puspus diğeri de kullanıcı adını bilmiyorum ama, Furkan Bey. Onlar da deneyimlerini paylaşırsa ne güzel olur.

Bugün çok güzel kahveler içtik ya, hangisini nasıl anlatsam ki @raistlin :)
Togay’ın bi tabiri vardır, zarif kahve.
Bugün atölyede de söyledim, “Senin kahvedeki zerafet tanımını sorsalar al işte bu” dedim La Reserva’yı içerken. Anaerobic kahvelerdeki alışkın olduğumuz o baskın fermantasyon asiditesi hiç yok, ama öyle temiz ve tatlı tatlı akıyor ki boğazdan. Birce Akalay’a bol bol selam söyleyecek bir kahve ;)

Geri